Каталог   /   Аудіотехніка   /   Навушники   /   HyperX

HyperX Cloud Mix

Фото - Навушники HyperX Cloud Mix
Відео 17Фото 10
Порівняти ціни 2 →
Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.
 799 zł  1 630 zł
в списокмої списки
Відгуки про HyperX Cloud MixДодати відгук
дуже гарні вуха з гарною збіркою та звучанням ще й можуть працювати без дроту
30 грудня 2019
Наушники стоять свої гроші, але надо їх слухати на нормальній звуковій карті звукової карти (у мене ГЕЙмерський asus strix raid pro), вирішена проблема з регулятором гучності як на альфах.
гарний бас (дуже потужний).
звучання прекрасне, але для звичайного обивателя ралічності між міксами і корами буде мало помітним, але відмінності баса відчутно відчувається, при довгому сидінні в них вуха не болять, тонкий кабель.
звук дуже хороший, складання теж, можуть працювати і без дроту, які предірки можуть бути? мій вердикт мінусів немає
Ricardio Milosкористуюся HyperX Cloud Mix менше місяця
відмінна модель, дуже сподобалося
6 липня 2021
Навушниками користуюся півроку, повністю задоволений. Правда є маленька затримка при грі в кс(блютуз режим). У навушниках можна сидіти за пк без проводів, дивишся відео або подкаст, пішов на кухню за їжею і одночасно слухаєш, але треба докупити рублів за 200-500 адаптер.
Дуже красивий дизайн, не дуже величезні, що дозволяє використовувати з та поза домом.
в наборі був навіть мінімального блютуз адаптера.
maksкористуюся HyperX Cloud Mix кілька місяців
НЕ ВІРТЕ ЛЮДЯМ ХВАЛЯЮЧІ ЦІ НАВУШНИКИ
25 серпня 2019
Взагалі не коштує своїх грошей
ні чого нового, звичайні навушники як за 3 тисячі рублів
У режимі блютуз працює тільки вбудований мікрофон, 40000 гц-маркетеноговий хід жодного ВАУ ефекту немає, для гри з бездротовими навушниками треба докуповувати адаптер за 600 рублів
чудова модель, дуже сподобалося
20 лютого 2022
Відмінні навушники, найкращий вибір.
Хороший звук (навіть у Bluetooth-режимі звук особливо не відрізняється від звичайного), мікрофон більш-менш
Гучний і неприємний звук при включенні та вимкненні навушників для Bluetooth прослуховування
користуюся HyperX Cloud Mix менше місяця
Загалом топове рішення, але можна і краще.
30 жовтня 2021
Конструкція, що не складається - індивідуально, вона забезпечує відмінну шумоізоляцію, але при цьому виникають труднощі при перенесенні
Відмінний звук + аптх
Ідеальна посадка, габарити та маса
Якість складання, матеріали та дизайн
Хороші мікрофон та кабель
Чудова шумоізоляція
Великий комплект дротів + чохол у комплекті
Мікро юсб у 2021
20 годин життя не радують, можна було б і більше
Вартість, хоча я за 11к дерев'яних брав зі знижкою у МТС
Вбудований мікрофон середньої якості, гарний лише у відсутності зовнішніх шумів
CoolBoyкористуюся HyperX Cloud Mix кілька місяців
хороша модель, сподобалося
12 липня 2021
Купував у магазині Denika, відправник неправильно вказав розміри коробки і поштою довелося переміряти об'ємну вагу. габарити коробки близько 24*21*12 (якщо не змінює пам'ять)

Навушниками задоволений, до покупки рекомендую
Запас гучності, якість звуку, якість складання
Заряджання здійснюється через micro usb (коли багато пристроїв вже на type-c це трохи підбиває)
користуюся HyperX Cloud Mix менше місяця
Брати можна, але краще послухати їх перед покупкою, брати раджу за знижками.
15 січня 2021
Як на мене звук із-за басів глухуватий, але юзабельно без напруження. Хто буде по блютузу з телефону їх ганяти, раджу завантажити додаток по підстроюванню звуку до навушників (називати не буду, не знаю, можна тут це чи не можна, але там дуже багато різної акустики), з цим додатком звук - гармата. Для ігор цілком зійде. Для поціновувачів якісної музики радити не ризикну, треба слухати буде, я допил і задоволений. Якщо щось випливе, доповню.
-Можливості та потенціал (хто говорить, що від 10гц до 40 кгц марно, не розуміють для чого це потрібно)
-можна і пограти в них із задоволенням та музику послухати, вуха не втомлюються
-глухість з коробки, думав звук буде чистіше, але вилікувати реально налаштуванням під себе
Георгий Михайловкористуюся HyperX Cloud Mix менше місяця
Дорого але багато і звук відмінний.
23 грудня 2020
Вдома підключаю по дроту до Xonar U7, так звук набагато соковитіший. На вулиці користуюся BT. Звучать чудово! Дійсно чудово. Заряджаю раз на 2 - 3 дні.
Звук, зручні, BT
microUSB
Arlo Billicкористуюся HyperX Cloud Mix кілька місяців
Купуйте, але якщо можна, чекайте на знижки. Вони коштують своїх грошей, але ціна більша.
17 жовтня 2020
Це чудові навушники з чудовим дизайном, виконаним у стилі мінімалізму. Тут дуже добрий бас, який буквально пробиває голову. У дуже інтенсивних треках, навушники поводяться чудово. Чути кожен інструмент. Що з питання чи варто слухати їх лише зі звуковою картою? Загалом без поняття. Як на мене річ суб'єктивна, проте, якщо хтось розуміється, нехай не соромиться мені відповісти. Що за звуками в іграх? Він фантастичний. Ніколи, ні в яких навушниках я не бачив таких шикарних пострілів, вибухів і таке інше. Що за позиціонкою? Вона теж гаразд, чути що ліворуч, праворуч, ззаду, спереду, зверху, знизу. Однак спочатку мені було зовсім не звично, тому що за тиждень до покупки я пробував 3д звук. І мені здавалося, що звук у них повний кал, але потім, зрозумівши, що я дурник, я усвідомив усю крутість звуку. Що за надійністю? Вони не вбиваються, впали з висоти приблизно 80 см на гострі камінці, а там малесенька подряпина. Мікрофон, він непоганий, але не більше, за таку ціну могли зробити і краще, вбудований, ще гірше, але це не мінус, бо він буде використовуватися щоб говорити по телефону. А ось із регулятором гучності проблеми, я не можу інтуїтивно розуміти де голосніше, а де тихіше (говорю про той, який на дроті не на самих навушниках). По клавішах на самих навушниках все зручно і зрозуміло. Комплектація хороша та відчувається, що надійна. Однак, розчарувався в пакеті для перенесення, а саме в мотузках, розв'язалися дуже швидко. На цьому всі, шановні.
Надійність
Дизайн
Акумулятор (2 тижні вистачило, користувався не завжди)
Звук в іграх та в музиці: баси, позиціонка, насиченість
розрізняльність інструментів у музиці
Інтуїтивно зрозумілі кнопки на навушниках
Не зрозумілий регулятор гучності, який на дроті
Мікрофон (не вбудований) за таку ціну посередній
Mark Chudnovskyкористуюся HyperX Cloud Mix кілька місяців
Додати відгук