Навушники
HyperX Cloud Stinger
![]() | Порівняти ціни 3 → Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.
| Відгуки про HyperX Cloud Stinger | Додати відгук | 4 7 12 12 |
Переваги
Мінуси
Відмінні вуха, брав через Розетку! У Комплекті був подовжувач. Навушники дуже м'які, мікрофон селіконовий, досить легкі в порівнянні з SS Siberia. безперечно є свій плюс, але спочатку було не звично М'які,Легкі,Відмінно звучать,крута шумоізоляція,Вага,Ціна адекватна. Короткуватий провід без подовжувача і регулятор гучності (але не критично) користуюся HyperX Cloud Stinger менше місяця |
Ціна, якість пластику Неповоротлива, надто велика конструкція, мікрофон почав шуміти через рік використання( |
Дуже стильні навушники сподобалися дуже м'які амбюшури звук чіткий та насичений для цих навушників потрібна гарна звукова карта вуха пітніють приблизно через 2 години використання але дивлячись де ви Чіткий звук добре сидять на голові провід дуже довгий (якщо у розгалужувачі) мікрофон з дуже хорошим шумопоглинанням Поки що немає користуюся HyperX Cloud Stinger кілька місяців |
Хороші навушники за власну ціну. Не без мінусів, звісно, але мені подобаються. Думаю, ще довго не мінятиму їх. 1) Якість звуку. Коли вперше вставив у комп'ютер, офігел від якості звуку, він реально гарний.
2) Сподобалася можливість відключення мікро підняттям нагору. Зручно, коли батьки в кімнату заходять :) 3) Шумодав хороший (не скажу що відмінний), більшість сторонніх звуків гасить 4) Якість складання загалом. За рік використання нічого не відвалилося) М'які та зручні Почну з більшого. 1) Мікрофон вбирає практично всі шуми, що відбуваються поруч. Рекомендую тримати людей, які розмовляють, подалі від мікрофона. 2) За дуже низьких глухих звуків динаміки починають клацати. Не найприємніші звуки. 3) Якщо на самих навушниках знизити гучність майже до мінімуму, то (не завжди) вимикається правий динамік. Можливо, мені так не пощастило, але це не мінус, а швидше причіпка. користуюся HyperX Cloud Stinger більше року |
Непогані навушники, нічого особливого немає, одні з серед усіх за цю ціну, також непоганий дизайн. цьому) .Шкіра на верхній частині почала відвалюватися через місяць ,також відійшов провід біля мікрофона ,а через 4-5 місяців (точно не пам'ятаю місяць покупки )відвалився динамік (швидше за все щось у ДОВЖИЛИМ кабелі переломилося ,оскільки він у мене просто лежав на столі (системний блок на столі стоїть разом з монітором і т.д.). Якість звуку не на найвищому рівні, але гідне за такі гроші. дивитися фільми на гучному зв'язку. Якщо є які-небудь питання щодо відгуків на товари, можете мені написати.(всі інші відгуки на яндекс маркет) Якість звуку
Дизайн Мікрофон
Якість складання (може мені не пощастило) Якість шкіри (величезний мінус) |
Дуже розчарований вухами, вони не варті своїх грошей. Мікрофон моторошно фонить і приймає зайві шуми, які потім чують усі друзі в ДД. Ще є невеликий скрип правого навушника, що трохи напружує. Сподобався звук, але не більше. Не варті своїх грошей. Мікрофон, скрип правого навушника користуюся HyperX Cloud Stinger кілька місяців |
Коли трясу навушники, правий динамік б'ється об пластик. Через 5 місяців користування лівий динамік почав працювати тільки якщо штекер встромити у певне положення, а через півтора року користування штекер зовсім розвалився на частини прямо в роз'єм телефону коли я витягував його.
Краще взяти Sony MDR-XD150 із Sven MK-390 Хороший мікрофон, гарна якість звуку, хороші матеріали, добре сидять на моїй голові, гарні амбюшури Жахлива ненадійна збірка користуюся HyperX Cloud Stinger більше року |
Підійде для того, щоб зрозуміти, що такі навушники не потрібні тобі за такі гроші. Звук гарний Тріщить при кожному дотику, довгий провід |
Ціна, хоча за ці гроші можна знайти з набагато краще.
Ну, ще досить гучні. 1) Звук, через пів року динаміки починають тріщати пищати і, особливо на низьких частотах та басах
2) Якість складання просто жахливе прикріплюють, тріщать, все на соплях. 3) Мікрофон теж так собі, співрозмовник страждати буде це точно, ще й шумів багато (( 4) Провід........ Ех, я не розумію чому багато хто про нього мовчить, так як ця річ ну дуже бісить, постійно плутається, вкрай м'який і не надійний, дуже легко брудниться, і що дуже бісить сучасним починає скручуватися , через що постійно плутається та заважає. А ця убога система, провід короткий і якщо комп знизу то не дістане відразу, а якщо підключити подовжувач то провід ще більше плутається і заважає доповнюючи таким чином сумну картину з "провідної оргії", ну добре у мене комп на столі, пофіг, так? Ага якщо тобі потрібен буде мікрофон на навушниках то ти ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ будеш підключити цей подовжувач з яким твій провід перетворюється на 3-х метрову хрень яка плутається у тебе під ногами. Нема навіщо покласти маленький перехідник, справді?..... 5) Дизайн. Ці навушники виглядають як cybertrack курячого Ілона Маска та ця дилда ще котра бовтається, котрі ще й супроводжуються мерзотними скриплячими звуками. У метро соромно з такими йти... 6) Звука ізоляція, не туди не сюди, вона ніби є, а як би її немає. Якщо хтось заважатиме, то ви його почуєте (особливо свердлуючого сусіда), а щоб йти в них і музику слухати то автомобіль ви можете і не почути. 7) Якщо вуха великі, це навушники не підійдуть. користуюся HyperX Cloud Stinger більше року |
Звук просто шикарний Мікрофон чує все, що відбувається у комп'ютері; лівий динамік перестав працювати спочатку, потім відвалився провід, занадто довгий провід (плутається) користуюся HyperX Cloud Stinger місяць і більше рекомендую не купувати |
Показано 10 з 35 відгуків
ще 10 відгуків