Słuchawki
HyperX Cloud III
![]() |
| Opinie na temat HyperX Cloud III | Dodaj opinię | 1 0 1 0 |
Zalety
Wady
Bardzo cichy mikrofon, ma bardzo niską czułość, trzeba mówić bardzo głośno, ledwie nie krzyczeć, aby mikrofon wychwycił twój głos, nawet korektor nie zmienił sytuacji. Normalny dźwięk Bardzo cichy mikrofon |
Za te pieniądze to naprawdę dobre słuchawki. Brałem go głównie do gier i Discorda, więc mikrofon też był bardzo ważny. Prosta i rygorystyczna konstrukcja, wysokiej jakości aluminiowe nauszniki i nauszniki, łuk może się skręcić, a nie złamać (dlatego nie będzie można ich zgiąć przez stopioną rolkę w CS, nawet jeśli chcesz, sprawdziłem). Czytałem, że tego typu mocowanie imituje jakąś kość w dłoni, ale zapomniałem szczegółów. Obsługuje różne sztuczki marketingowe, takie jak dźwięk 7d i podobne. Sam mikrofon jest bardzo fajny, można bez problemu nagrywać podcasty lub je przesyłać strumieniowo. Dźwięk w grach też jest bardzo dobry, nie ma problemów z pozycjonowaniem, natomiast w muzyce basu jest za mało. Można je podłączyć przez USB-C, USB-A i przez 3,5 mm. To super, bo otrzymujesz zarówno przejściówkę z USB-A na USB-C, jak i kabel 3,5 mm na USB-A, który zabrałem do samochodu. Głowa w nich nie boli, są dość lekkie, materiał wytrzymały. Jakość dźwięku Mikrofon Stos kabli i przejściówek Odłączany mikrofon Niezbyt dobre, ale niezłe oprogramowanie Wyrazistość i głośność Chciałoby się więcej niskich Nie wyłączaj mikrofonu przyciskiem, gdy z kimś rozmawiasz, to tak, jakbyś wbijał gwóźdź w ucho osoby, z którą rozmawiasz. |
Dodaj opinię