Навушники
HyperX Cloud II (4P5M0AA)
![]() |
| Відгуки про HyperX Cloud II | Додати відгук | 6 5 8 19 |
Переваги
Мінуси
Підсунули послухати... Тепер на свої сінхи дивлюся як на непорозуміння, З получки бігом куплю. ЗВУК!! Ла, саме так - капсом і з купою знаків оклику! Було б можна – ще й жирним дав би. Настільки класного звучання від ігрової гарнітури не очікуєш. Повернутися на колишні вуха – вже неможливо. щойно купив(ла) HyperX Cloud II рекомендую купити обов'язково |
Дуже прикольно дивитися фільми з багатоканальною звуковою доріжкою: кнопочку натиснув - і картина раптом стає об'ємною, а вибухи звучать начебто саб на голову надів. Звук - як у дуже дорожчих "музичних" навушників. Об'ємне звучання - є, хоч і незрозуміло, як цього досягли за двох динаміків. мікрофон - чіткий та виразний. Не відразу здогадався, що режим 7.1 треба вмикати центральною кнопкою на підсилювачі. користуюся HyperX Cloud II тиждень рекомендую купити обов'язково |
дуже погані вуха дексп краще в 1000 разів взагалі дексп краще що створив бох немає багато(говнище) |
навушники потрібні були для спілкування по тому спіку, та й іноді по скайпу з друзями можна поспілкуватися. Тому важливим був нормальний мікрофон, шумоізоляція хоч якась і в цілому хороша якість звуку. Тут це все є. Чують мене нормально, і я чую всіх чітко, звук регулюється зручно, не лізуть шуми ні в мікро ні в вуха, амбушюри м'які та щільно облягають вуха звук, зручно сидять, мікрофон Немає користуюся HyperX Cloud II місяць і більше рекомендую купити обов'язково |
На жаль, покупкою навушників за таку суму залишився незадоволений. Зручність та якість звуку. Через три місяці після покупки зламався мікрофон. Почав сильно фонувати, шуміти і тріщати. користуюся HyperX Cloud II кілька місяців |
Навушники дійсно не погані, але вибачте мене після пару годин сидіння до моторошного болю вуха, мікрофон дуже тихий, високі частоти пластмасові, доводиться налаштовувати все еквалайзером, в іншому звук нормальний. За 100 $ хотілося б не мати цих проблем, доводиться повертати ці навушники, добре подумайте про покупку я теж повівся на бренд. Звукоізоляція, 7.1 звук, м'які амбушюри, відносно хороший звук. Болять вуха, завищені верхні частоти, мало басу, тихий мікрофон |
Сам ним користуюся більше року, граю я активно на ps4 (швидше за все вони так швидко зношуються через це) кілька разів вони були в ремонті, але з ними все добре і навіть до ремонту мікрофон став гірше працювати (приблизно через 6+ місяців) Звук чудовий мікрофон непоганий Провід швидко виходить з ладу, приблизно 1 рік користуюся HyperX Cloud II місяць і більше рекомендую не купувати |
Здавалося б, хороші відгуки, чого б не купити. Все не так яскраво, правда. Через рік світильник мікрофона ходить без особливого тиску на нього і вкл/викл коли хоче. Прищіпка для пульта (про нього пізніше) відвалилася, коли один раз цей самий пульт впав на підлогу через метровий провод, що йде до нього (що справді незручно). Собсна, про сам пульт: 1) Незручний. підвищення гучності та чутливості міурофона наполягає натисканнями, а не коліщатком або через софт. 2) Сама наявність кнопки 7.1. Це абсолютно безпонтова функція, яка із поганого звуку робить звук Siberia v3, у яких, до речі, 5.1. 3) Це найнеміцніша частина цих отже скрипучих, пердящих і, за моїми відчуттями, не найнадійніших вух. Ще одним мінусом є звук загалом. Він моментами швидше плутає, ніж дає правильну інфу (позиціонування [censored], навіть у порівнянні з Tesoro, Roccat, Bloody та ін.). Ну і звісно ціна. Сподіваюся прислухаєтеся до моєї поради. Краще взяти їх на два тижні і дуже добре затестіти, ніж мучитися з ними рік, як я. Комплектація та можливість від'єднати мікрофон. Та багато їх. користуюся HyperX Cloud II більше року |
Користуюсь уже два місяці. Наче навушники класні, але тільки для ігор. Слухати музику в них неможливо – насильство для вух. Дивитися фільми можна, але я взяв би щось інше. І якщо хочете слухати музику та фільми дивитися, то шукайте щось інше. І ще є дві окремі істотні недоліки. - Жахливий мікрофон. Люди завжди скаржаться, що є якісь сторонні шуми. - Через півтора місяці почало хрипіти одне вухо (праве). Із чим це пов'язано – не знаю. З навушниками звертався дбайливо, не впускав, штекер не смикав. Дизайн, звук для ігор Не універсальні, хрипить навушник, мікрофон користуюся HyperX Cloud II кілька місяців |
Для ігр ідеальний варіант, багато про гравців використовують саме такі навушники. Музику /ютуб теж послухати нормально. Баси злегка завищені, дуже гучні, та гарно глушать атмосферу навкруги. Звук Мікрофон тихий, але зійде |
Показано 10 з 43 відгуків
ще 10 відгуків