Каталог   /   Аудіотехніка   /   Навушники   /   HyperX

Фото - Навушники HyperX Cloud Alpha
Відео 29Фото 10
в списокмої списки
Відгуки про HyperX Cloud AlphaДодати відгук
Переваги

Мінуси

відмінна модель, дуже сподобалося
2 квітня 2019
по звуку від вбудованої більш ніж. в рази краще за клауд корів.
коли підключите, і увімкніть музику фільм дуже розтроїться. На те є дві причини. 1я і найбільша - вангую ви не покрутили коліщатко регулятора гучності. Спробуй)) звук стане в 2 рази гучнішим) і 2я - увімкніть на ніч навушники на програвання. на ранок звук відсотків на 20 стане кращим. пропаде пісок,бас стане більш акцентованим,сцена ширша.
Можу порівнювати з клауд корами, байерами дт 770 80ом, аудіотехніка м50х, логітеч джі про, арктіс 7 (без дака). По посадці найзручніші альфи. кори теж були відмінні, але ці трохи краще.
Купуйте сміливо. Я дуже задоволений і навіть здивований. адже вважав, що до баєрів гарнітурам не добратися, але я помилявся.
1. Наступні за рівнем навушники dt 770 pro
2. Я купував за 2500 із доставкою. До цієї позначки нічого кращого немає.
3. раджу, тим хто обирає до 5000 гривень навушники.
ну ооооооочень довгий кабель)
за будь-яких обставин, покупка зк
я задовбали поки знімав всі стяжки з проводів. їх штук 8. це перебір товариші.
Здивували дуже сильно
6 січня 2020
Хлопці хочете вірте хочете ні слухаю 15 років один трек і повірте я багато на чому його слухав зайшов СПЕЦІАЛЬНО після прослуховування цього треку на цих навушник так ось повідомляю хлопці виявляється в моєму треку З'ЯВИЛИСЯ нові звуки яких я раніше навіть не чув спочатку навіть переключив у обробці не. то включив а виявляється все те й так що для особливо розумних не Стаса Михайлова я слухав а старий прогресив з 2003 на них в натурі кожну частину звуків вловлюєш дуже відчувається коли в треку на низьких частотах просочуються низькі і причому ярко вирежено що ті їх не глушать коротше здивований з цих навушників а про вуха [censored] після 4 годин починає боліти вся область вушна
описав
описав
користуюся HyperX Cloud Alpha менше місяця
Якщо є гроші. Купуйте, не пошкодуєте
25 березня 2020
Купив ці навушники півтора роки тому. Вони просто супер. Точність звуку на даний момент такий самий з того моменту, коли я їх купив. Дуже класні та м'які амбушури.
Єдине, що стало гірше, так це мікрофон і звук став тихішим. А так навушники навіть коштують своїх грошей :)
Частота звуку, амбушури, зовнішній вигляд, крутий провід
Мікрофон, гучність звуку
GREYDYAYкористуюся HyperX Cloud Alpha більше року
в цілому я був задоволений від них, але регулювань гучності розчарував
30 грудня 2019
вухам треба розігратися, їм треба полежати з максимумом гучності кілька годин і звук стане набагато кращим і гучнішим, і відмінності в звуку між вухами за 3к і цими видно тільки на гарній звуковій карті
хорших звук та бас, гарне складання та матеріали
вуха через години 2 вже болять, регулятор гучності жахливий його тремтить і у вухах музика або бас в ній починає грати нерівномірно.
Ricardio Milosкористуюся HyperX Cloud Alpha більше року
Дивіться де купуєте, а якщо щось погано зі звуком вимагайте заміни!
3 листопада 2020
Не раджу брати. Можливо я купив підробку, Звук спочатку був хороший, але шипів, мікрофон не працював взагалі. Потім шипіння зникло, але все одно було маленьке шипіння. Потім знову шипіння з'явилося. А потім навушники взагалі почали їсти.
Зовнішній вигляд та матеріали.
Звук,неробочий мікрофон, якість.
Антон Бирюковкористуюся HyperX Cloud Alpha кілька місяців
Хуже хмара 2, краще всього іншого в цій ціновій категорії
28 квітня 2019
Найкраще взяти cloud 2, у них немає регулятора (не буде таких проблем) і вони дешевші. Звук і чашки там такі вже майже.
Чудовий звук, якісний мікрофон, на голові сидить зручно
Швидко починає барахлити регулятор гучності (у деяких положеннях праве вухо в рази гучніше за ліве, але це на 30-40% і 70-80%, 100% інші діапазони працює чудово). Вуха можуть потіти, помірно глушать шум, можна і краще
користуюся HyperX Cloud Alpha місяць і більше рекомендую не купувати
модель із серйозними недоліками
21 лютого 2019
У мене за 3 місяці перестав працювати мікрофон. Думав, що проблема в комп'ютері, але ні, з телефоном теж не працюють. Ще розчарувався як звук, який програє купленим 100 років тому вухам від мейзу.... А через 2-3 години прослуховування трохи починають втомлюватися вуха, і доводиться робити перерву. Ну, і я вважаю, що ціна явно висока для них.
Класний дизайн, довгий провід.
Зламався мікрофон досить швидко, втомлюються через пару годин вуха, звук досить посередній, ціна зависока.
користуюся HyperX Cloud Alpha кілька місяців
хороша модель, сподобалося
25 березня 2024
Найкращі навушники за ціну, з урахуванням прямоти рук, т.к. навушники "геймерські", то стоком звук просто жахливий (частоти до ~5кгц викручені в макс). Але якщо ви хоч трохи знаєтеся, то можете накотити еквалайзер і знайти якийсь нейтральний пресет і будуть вони звучати так само, як аудіофільські в 4 рази дорожчі.
В іншому відмінні навушники: Амбюшури за 2 роки користування навіть не збираються облазити чи зминати. Конструкція регулювання висота дуже квола, але поки що тримається. Провід ~3м, регулювальник гучності на дроті жахливий, згодом почав придушувати правий канал на макс гучності.
Звук
Матеріал
Амбюшури
Найжахливіший звук по стоку
Досить хисткі в руках, щаблі регулювання висоти майже не відчуваються.
Регулювальник гучності на дроті згодом почав барахлити
RapidOneкористуюся HyperX Cloud Alpha більше року
своїх грошей однозначно коштують
26 червня 2022
вуха в роботі вже більше 3х років, працюють як годинники, є нюанси з пультом на максимумі трохи просідає звук (проблема пульта) досить важкуваті при використанні більше 8 годин на день болює від них шия, та й влітку однозначно потрібно брати велюрові амбушюри, і так стікові з часом облазять
хороший звук, якість матеріалів, посадка
вага, пульт керування гучністю
Ікар Якуткористуюся HyperX Cloud Alpha більше року
модель із серйозними недоліками
12 лютого 2022
спочатку було нормально потім все пішло не за планом
нічого
не зручно сидить на голові хочу вічно поправити мікрофон ламається майже відразу
Показано 10 з 18 відгуків
ще 8 відгуків