Навушники
HyperX Cloud Alpha
![]() |
| Відгуки про HyperX Cloud Alpha | Додати відгук | 3 3 4 8 |
Переваги
Мінуси
1. Наступні за рівнем навушники dt 770 pro 2. Я купував за 2500 із доставкою. До цієї позначки нічого кращого немає. 3. раджу, тим хто обирає до 5000 гривень навушники. ну ооооооочень довгий кабель) за будь-яких обставин, покупка зк я задовбали поки знімав всі стяжки з проводів. їх штук 8. це перебір товариші. |
Хлопці хочете вірте хочете ні слухаю 15 років один трек і повірте я багато на чому його слухав зайшов СПЕЦІАЛЬНО після прослуховування цього треку на цих навушник так ось повідомляю хлопці виявляється в моєму треку З'ЯВИЛИСЯ нові звуки яких я раніше навіть не чув спочатку навіть переключив у обробці не. то включив а виявляється все те й так що для особливо розумних не Стаса Михайлова я слухав а старий прогресив з 2003 на них в натурі кожну частину звуків вловлюєш дуже відчувається коли в треку на низьких частотах просочуються низькі і причому ярко вирежено що ті їх не глушать коротше здивований з цих навушників а про вуха [censored] після 4 годин починає боліти вся область вушна описав описав користуюся HyperX Cloud Alpha менше місяця |
Купив ці навушники півтора роки тому. Вони просто супер. Точність звуку на даний момент такий самий з того моменту, коли я їх купив. Дуже класні та м'які амбушури.
Єдине, що стало гірше, так це мікрофон і звук став тихішим. А так навушники навіть коштують своїх грошей :) Частота звуку, амбушури, зовнішній вигляд, крутий провід Мікрофон, гучність звуку |
вухам треба розігратися, їм треба полежати з максимумом гучності кілька годин і звук стане набагато кращим і гучнішим, і відмінності в звуку між вухами за 3к і цими видно тільки на гарній звуковій карті хорших звук та бас, гарне складання та матеріали вуха через години 2 вже болять, регулятор гучності жахливий його тремтить і у вухах музика або бас в ній починає грати нерівномірно. |
Не раджу брати. Можливо я купив підробку, Звук спочатку був хороший, але шипів, мікрофон не працював взагалі. Потім шипіння зникло, але все одно було маленьке шипіння. Потім знову шипіння з'явилося. А потім навушники взагалі почали їсти. Зовнішній вигляд та матеріали. Звук,неробочий мікрофон, якість. |
Найкраще взяти cloud 2, у них немає регулятора (не буде таких проблем) і вони дешевші. Звук і чашки там такі вже майже. Чудовий звук, якісний мікрофон, на голові сидить зручно Швидко починає барахлити регулятор гучності (у деяких положеннях праве вухо в рази гучніше за ліве, але це на 30-40% і 70-80%, 100% інші діапазони працює чудово). Вуха можуть потіти, помірно глушать шум, можна і краще користуюся HyperX Cloud Alpha місяць і більше рекомендую не купувати |
У мене за 3 місяці перестав працювати мікрофон. Думав, що проблема в комп'ютері, але ні, з телефоном теж не працюють. Ще розчарувався як звук, який програє купленим 100 років тому вухам від мейзу.... А через 2-3 години прослуховування трохи починають втомлюватися вуха, і доводиться робити перерву. Ну, і я вважаю, що ціна явно висока для них. Класний дизайн, довгий провід. Зламався мікрофон досить швидко, втомлюються через пару годин вуха, звук досить посередній, ціна зависока. користуюся HyperX Cloud Alpha кілька місяців |
Найкращі навушники за ціну, з урахуванням прямоти рук, т.к. навушники "геймерські", то стоком звук просто жахливий (частоти до ~5кгц викручені в макс). Але якщо ви хоч трохи знаєтеся, то можете накотити еквалайзер і знайти якийсь нейтральний пресет і будуть вони звучати так само, як аудіофільські в 4 рази дорожчі.
В іншому відмінні навушники: Амбюшури за 2 роки користування навіть не збираються облазити чи зминати. Конструкція регулювання висота дуже квола, але поки що тримається. Провід ~3м, регулювальник гучності на дроті жахливий, згодом почав придушувати правий канал на макс гучності. Звук
Матеріал Амбюшури Найжахливіший звук по стоку
Досить хисткі в руках, щаблі регулювання висоти майже не відчуваються. Регулювальник гучності на дроті згодом почав барахлити |
вуха в роботі вже більше 3х років, працюють як годинники, є нюанси з пультом на максимумі трохи просідає звук (проблема пульта) досить важкуваті при використанні більше 8 годин на день болює від них шия, та й влітку однозначно потрібно брати велюрові амбушюри, і так стікові з часом облазять хороший звук, якість матеріалів, посадка вага, пульт керування гучністю |
спочатку було нормально потім все пішло не за планом нічого не зручно сидить на голові хочу вічно поправити мікрофон ламається майже відразу |
Показано 10 з 18 відгуків
ще 8 відгуків

коли підключите, і увімкніть музику фільм дуже розтроїться. На те є дві причини. 1я і найбільша - вангую ви не покрутили коліщатко регулятора гучності. Спробуй)) звук стане в 2 рази гучнішим) і 2я - увімкніть на ніч навушники на програвання. на ранок звук відсотків на 20 стане кращим. пропаде пісок,бас стане більш акцентованим,сцена ширша.
Можу порівнювати з клауд корами, байерами дт 770 80ом, аудіотехніка м50х, логітеч джі про, арктіс 7 (без дака). По посадці найзручніші альфи. кори теж були відмінні, але ці трохи краще.
Купуйте сміливо. Я дуже задоволений і навіть здивований. адже вважав, що до баєрів гарнітурам не добратися, але я помилявся.