Słuchawki
HyperX Cloud II Wireless
![]() | Kiedy dokonujesz zakupu za pośrednictwem linków na naszej stronie, możemy otrzymać prowizję partnerską. Kup! |
| Opinie na temat HyperX Cloud II Wireless | Dodaj opinię | 0 2 0 1 |
Zalety
Wady
Kupiłem słuchawki nieco ponad 2 lata temu, używałem ich aktywnie codziennie przez około 8 godzin. Dobry dźwięk, jakość wykonania, wygodne. Przede wszystkim od momentu zakupu występował problem - dźwięk losowo zanikał na około 5 sekund, a potem wracał. Dla mnie to nie był problem, więc przymknąłem na to oko. Jednak po 2 latach i 1 miesiącu użytkowania pojawił się nowy problem. Przy naładowaniu 48% i poniżej słuchawki same się wyłączają. Po ponownym włączeniu działają 5-20 sekund i znów same się wyłączają, mimo że wskaźnik nadal pokazuje prawie połowę naładowania. |
Świetne słuchawki, kupione kiedy tylko pojawiły się na rynku, zasadniczo wszystko mi pasuje. Dobry dźwięk w grach, wygodnie leżą, dobra autonomia, godny design, dobry zasięg transmisji (na działce można wyjść z pierwszego na drugie piętro). Drogo oczywiście, to tak, plus, ciągle gubię nadajnik. używam HyperX Cloud II Wireless kilka miesięcy |
Nie zdecydowałem się na zakup, a wszystkie bezprzewodowe rozwiązania od HyperX mają bardzo słaby dźwięk. Polecałbym przewodowe rozwiązanie HyperX Cloud Alpha S, jeśli masz osobną kartę dźwiękową nie niższą niż 30$. Przyjemne wyglądem, niezbyt ciężkie, dobrze leżą na głowie, dobra autonomia, dongle 2.4GHz bez opóźnień. SOFT, CENA i brzmienie moim zdaniem słabe, dźwięk cichy i niewyrazisty, jak dla mnie słabiutko... skórzane nauszniki, |
Dodaj opinię