Katalog   /   Komputery   /   Multimedia   /   Kamery internetowe   /   Logitech

Opinie na temat Logitech HD Webcam C310

Zdjęcia - Kamera internetowa Logitech HD Webcam C310
Wideo 21Zdjęcia 10
Opinie na temat Logitech HD Webcam C310Dodaj opinię
Zalety

Wady

Świetny wybór!
15 kwietnia 2011
Jestem bardzo zadowolony, moi rozmówcy zazdroszczą jakości filmu :))) wcześniej używałem Genius iSlim 300 przez pół roku, niebo i ziemia :)) jak Moskal i Mercedes :)) Radzę żeby nie szczędzić pieniędzy i od razu zaopatrzyć się w aparat podróżny i cieszyć się komunikacją, nie zaglądajcie w ciemną dziurę :)) Po raz kolejny przekonałem się, że skąpy płaci dwa razy :)))
Cena do jakości jest najlepsza, najczystszy obraz podczas komunikacji przez Skype i podobne programy (obraz HD jest możliwy przy prędkości 1 Mb/s w obu kierunkach) przy niższych prędkościach jakość spada, ale niewiele, bardzo mocny mikrofon może z łatwością rozmawiaj szeptem, kabel, 1,5 metra zapisuje doskonałe wideo, wygodne do tajnego nadzoru (możliwość wyłączenia światła podczas nagrywania wideo)
Poważnych nie zauważono, temu kto ma problemy z zapisem, radzę zaktualizować sterownik ze strony oficjalnej, na Win 7 działa jak zegarek. Są minimalne wymagania systemowe dla nagrywania wideo HD, żeby nie skakało i nie zacinało się. 2,4 GHz core2duo, 2 GB RAM, no i miejsce na twardym dysku (nie uważam tego za wadę, ale warto to mieć na uwadze przy zakupie).
Romsasużywam Logitech HD Webcam C310 miesiąc i więcej polecam kupić koniecznie
świetny aparat za te pieniądze
5 marca 2011
Rozmówcy są zachwyceni, jakość wideo znakomita, ja byłem bardzo zadowolony z mikrofonu, można swobodnie rozmawiać w odległości 3 metrów od kamery bez podnoszenia głosu.
Wiele osób pisze o niezbyt udanym mocowaniu. Na moim 19" BenQ trzyma się doskonale.
Nikolayużywam Logitech HD Webcam C310 tydzień polecam kupić koniecznie
nie pożałujesz)))
16 marca 2011
mikrofon jest po prostu super))))) cóż, krótko mówiąc, cena, jakość jest tym, czego potrzebujesz))) Polecam wszystkim))))
możesz chodzić po dużym pokoju bez podnoszenia głosu))) robi wyraźne zdjęcia i całkiem nieźle kręci filmy!!!
ale nie stwierdziłam żadnych niedociągnięć)) wszyscy mówią o mocowaniu?? a ja mam BENQ 22 i trzyma się świetnie!
Dmitriyużywam Logitech HD Webcam C310 miesiąc i więcej polecam kupić koniecznie
Świetny wybór! Przystępna cena!
11 grudnia 2011
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Niedrogie i bardzo wysokiej jakości!
Doskonała jakość obrazu podczas wideorozmów. Wysokiej jakości dźwięk. Kamera doskonale dostosowuje się do intensywności oświetlenia - poprawia obraz.
Nie znaleziono.
Aleksandrużywam Logitech HD Webcam C310 kilka miesięcy polecam kupić koniecznie
krótkie, ale piękne życie
10 kwietnia 2020
pracowała przez rok, 10 minut w tygodniu, a potem zaczęła się ciągle wyłączać, trzeba okresowo naciskać na obiektyw i tylko wtedy działa. Szkoda, że montaż to kompletne g..., ale jakość połączeń 5+.
jakość obrazu
zła jakość montażu
Aleksandrużywam Logitech HD Webcam C310 od ponad roku
nie polecam
9 października 2021
same minus points
brak
jakość, dźwięk, nagrzewanie.
Jakość transmisji i dźwięku jest doskonała.
30 stycznia 2013
Polecam zakup, jeśli zechcesz zmienić aparat, mimo drobnych niedociągnięć.
Używam od dwóch tygodni. Zainstalowała się bez problemów. Działa znakomicie. Wszyscy, z którymi pracowałem przez SKYPE oceniają na "DOSKONALE". Jestem bardzo zadowolony.
Nie do końca przemyślane mocowanie na monitor, a zawiasy są trochę słabe, jeśli kamerę montuje się na stole.
Aleksandrużywam Logitech HD Webcam C310 tydzień
Dodaj opinię