Відгуки про Logitech StreamCam
![]() |
| Відгуки про Logitech StreamCam | Додати відгук | 1 1 0 0 |
Переваги
Мінуси
Купувалася як максимально якісна камера для стріму, страшенно розчарована. Круто виглядає За дикий цінник ви отримуєте камеру, яка не працюватиме навіть у 720/60. Кривий софт, що проскакують кадри у відео, іноді вона просто відрубується сама по собі, затримка відео від звуку гуляє +- секунда, техпідтримка запитує типу "а ви намагалися перезавантажити комп'ютер?" |
Взяв цю камеру виключно через наявність білого кольору. Потрібно було доповнити білосніжний сетап. До цього користувався C920 та Brio. І, чесно кажучи, дана камера навіть у порівнянні з C920 – крок назад, а про Brio і говорити нічого, рівень недосяжний. Претензія у мене до неї лише одна – невиправдано висока ціна. Якби вона коштувала тисяч 5-6, то це була б нормальна пропозиція, але за 10 значно якісніших варіантів за менші гроші повно навіть від того ж Logitech. Схоже, що Logitech сильно переборщили з бюджетом на маркетинг за цією моделлю і тепер відбивають за неї гроші :) Камера постійно маже з балансом білого, а в режимі 1080p60fps періодично дропає кадри до 42-46. Крім того мікрофон тут гірший ніж у C920. Мене регулярно чути через нього з луною. Наявність білого кольору Режим 1080р60fps Автофокус Багатий комплект Можливість вести вертикальні трансляції Ціна, вона дуже невиправдано висока Відсутня адаптер із Type-C на USB-A (У мене Type-C порт є, але він є далеко не у всіх) Проблеми з пропуском кадрів на режимі 1080p60fps Дуже середній мікрофон За ці гроші хотілося б бачити підтримку Windows Hello |
Додати відгук