Opinie na temat ThrustMaster TMX Force Feedback (4460136)
![]() | Porównaj ceny 2 → Kiedy dokonujesz zakupu za pośrednictwem linków na naszej stronie, możemy otrzymać prowizję partnerską.
| Opinie na temat ThrustMaster TMX Force Feedback | Dodaj opinię | 0 0 1 0 |
Zalety
Wady
Po 5 miesiącach użytkowania mogę polecić do kupna. To moje pierwsze urządzenie i myślę, że nie ostatnie, choć granic jeszcze nie widzę. ACC przez 4-6 godzin każdego dnia, spisuje się bardzo dobrze. Cichy (napęd pasowy). FF na 40%, na dużych "wybojach" trzęsie stołem. Mocowany na stałe (dobre mocowanie). Można przymocować do kokpitu. Bardzo lekkie pedały. Albo się przyzwyczaisz jak jest, albo trzeba dodać sprężyny (co planuję zrobić). Wysokość podniesienia pedałów jest trochę za mała, trzeba coś podłożyć pod blok pedałów. Chciałbym, aby było co najmniej 2 przyciski więcej na kierownicy, ponieważ nie wszystkie potrzebne funkcje można umieścić. Chciałoby się również bogatszego oprogramowania, bo trzeba ustawić na pedałach bieg jałowy, a ciągłe rozbieranie bloku i przestawianie potencjometrów jest kłopotliwe... Nie wiem jak u innych, ale u mnie kąt obrotu wynosi 850 stopni. |
Dodaj opinię