Katalog   /   Komputery   /   Monitory   /   Philips

Opinie na temat Philips 272E1CA 27 " czarny

Zdjęcia - Monitor Philips 272E1CA 27 "  czarny
Wideo 1Zdjęcia 5
Kiedy dokonujesz zakupu za pośrednictwem linków na naszej stronie, możemy otrzymać prowizję partnerską.
Kup!
RTV Euro AGD

Philips 272E1CA/00 27" Full HD VA 75Hz 4ms Zakrzywiony

RTV Euro AGD
Złóż skargę
dodaj do listymoje listy
Opinie na temat Philips 272E1CADodaj opinię
Zalety

Wady

Polecam - monitor jest świetny
3 lutego 2021
Zaznaczę przede wszystkim odwzorowanie kolorów w monitorze, tutaj jest mnóstwo plusów, komfortowo można oglądać filmy i sporadycznie grać. Nie ma efektu krystalizacji, w dynamicznych scenach wszystko wygląda normalnie, tzn. można komfortowo grać w Apex czy PUBG. Portów jest wystarczająco dużo. Wyposażenie jest w porządku.
Design. Cena.
Wydaje się, że brak wad.
Vadimużywam Philips 272E1CA kilka miesięcy
Podoba mi się monitor. Piękny i udany egzemplarz.
27 grudnia 2020
Cena adekwatna, odwzorowanie kolorów jest dobre, matryca ustawiona fabrycznie jak należy, brak ziarnistości, kąty widzenia szerokie - wszystko widać doskonale. Cena adekwatna, trafił się egzemplarz bez wad.
Podkreślam kolory. Design. Trwałość.
Nie ma problemu
Vasiliyużywam Philips 272E1CA kilka miesięcy
Wszystko w porządku
22 lipca 2020
Monitor z interesującym wyświetlaczem, zakrzywionym ekranem, odwzorowanie kolorów jest jasne i soczyste, kontrastu jest wystarczająco, czas reakcji pozwala grać w dowolne gry bez problemów, brak odblasków i innych wad, dobrze zmontowany, wystarczająca ilość portów, podoba mi się.
Nie bez powodu kupiłem to piękno, moje oczy są wdzięczne)
A tak - on naprawdę daje świetny obrazek.
Ilyaużywam Philips 272E1CA kilka miesięcy
Tak, na razie wszystko w porządku.
28 czerwca 2020
Na razie wszystko w porządku, obraz jest jasny, zakrzywiony ekran cieszy, ponieważ ten bajer faktycznie coś daje. Obraz jest soczysty, podoba mi się głębia koloru, kąt widzenia jest szeroki z każdej strony, stabilny, brak odblasków, pasków czy ziarnistości.
Kolor: naprawdę czarny kolor
Nie ma problemu
Nikolayużywam Philips 272E1CA mniej niż miesiąc
Ogólnie wszystko jest super.
28 marca 2020
Kupiłem w Rozetce, nawet nabyłem monitor z niewielką zniżką. Podoba mi się jego design, format ekranu i dobra reprodukcja kolorów, kontrast jest wystarczający, jasność też wystarczająca, podświetlenie bez mocnych poświat, no ja widzę jakąś jedną, na dole po prawej, ale prawie niewidoczną, poza tym jest wspaniały)
Zakrzywienie, szybka matryca (nie wkurza w grach)
Szczerze mówiąc, nawet nie wiem.
Sleypesużywam Philips 272E1CA kilka miesięcy
Dodaj opinię