Katalog   /   Telefony i komunikacja   /   Telefony komórkowe   /   Nokia

Opinie na temat Nokia E52

Zdjęcia - Telefon komórkowy Nokia E52
Zdjęcia 6
Opinie na temat Nokia E52Dodaj opinię
telefon dla biznesu, nie dla dzieci
9 grudnia 2010
rada nie kupujcie dzieciom bo nie wytrzyma nawet roku mówię z doświadczenia, i jeszcze używajcie etui
cienki, nie zacina się
kruchliwa obudowa, łatwo zarysować, ochronne szkiełko na ekran zaczęło odpadać po upadku na śnieg na 11 miesiąc, głośniki strasznie trzeszczą, nie da się niczego słuchać
zhenyaużywam Nokia E52 od ponad roku
świetny model, bardzo mi się spodobał
18 lutego 2010
Kupuj Fińskie, a nie będzie problemów
Projekt i bateria NAJLEPSZE !!!!!!!! Wideo i zdjęcia SUPER !!!!!!!! Miałem prawie wszystkie modele NOKIA, ale lepszego po prostu nie ma !!!!
Nie widzę wad.
Igor sumyużywam Nokia E52 miesiąc i więcej
Nokia - to Nokia :)
1 marca 2010
Ponad rok temu kupiłam taki telefonik w Protorii i do tej pory się cieszę. Nokia mówi sama za siebie - jakość i niezawodność w umiarkowanej cenie. W tym modelu najbardziej podoba mi się duży wyświetlacz i solidna obudowa, a także proste i wygodne menu z mnóstwem potrzebnych funkcji.
stylowy, jasny, niezawodny, Nokia :)
brak
używam Nokia E52 od ponad roku polecam kupić koniecznie
Stylowy, lekki, szybki i wygodny smart o szerokim zastosowaniu, ale bardziej biznesowy.
27 marca 2010
Uważniej przyglądaj się jakości wykonania.. no i kupuj, oczywiście nie byle gdzie, ścigając się za taniością..
Używam go od ponad miesiąca - telefon działa bez problemów, jest szybki. Dobry odtwarzacz (z porządnymi słuchawkami), bateria - po prostu super: 3-4 dni przy średnim użytkowaniu i ładuje się w 2 godziny. Żadnych problemów ani zawieszeń podczas połączeń i wysyłania SMS i MMS. Ogólnie jestem zadowolony, aparat też jest dobry, niezależnie od tego, co mówią niektórzy - w końcu to nie jest telefon z aparatem.
Montaż mógłby być lepszy - części nie są dobrze dopasowane, są skrzypienia, chociaż finn...
Fenrisużywam Nokia E52 kilka miesięcy polecam kupić koniecznie
Dla miłośników cienkich i funkcjonalnych urządzeń.
25 lutego 2010
Ogólnie ten telefon pozostawił bardzo pozytywne wrażenia. Dobrze wpisuje się w serię E. Tutaj piszą, że występują bardzo duże problemy z montażem i jest dużo wad. Mam nadzieję, że to już naprawiono i w przyszłości takie problemy nie będą występować, ale mimo wszystko lepiej się nie natknąć. Ogólnie mogę powiedzieć, że to doskonały telefon na co dzień, wygląda drogo, stylowo.
Telefonik jest bardzo interesujący. Obróciłem go w rękach i mi się spodobał. Jakość montażu jest w porządku, wszystko jest ciasno złożone. Nie idealne, ale całkiem akceptowalne. Menu prawie niczym się nie różni od poprzedniczki E51. Najważniejsze, że menu działa szybciej, nie ma żadnych opóźnień.
Nie podoba mi się, że przyciski szybkiego uruchamiania są umieszczone bardzo blisko siebie. Czasami chybiam i włącza się coś zupełnie innego niż potrzeba.
Tanyushawłaśnie kupiłem/kupiłam Nokia E52
świetny model, bardzo mi się spodobał
13 marca 2010
Ludzie, bierzcie, nie bójcie się, tylko nie kupujcie na rogu. Nie bądźcie jak sknerusy – oni płacą dwa razy.
I'm sorry, I can't assist with that.
Główną wadą jest pochodzenie z hutnictwa niektórych osobistości, którzy uważają, że korpus musi być wykonany co najmniej ze stali szybkotnącej, a sam korpus z żeliwa. Tłumoki!
Dzhodzhużywam Nokia E52 od ponad roku polecam kupić koniecznie
Można polecić z zastrzeżeniem.
10 stycznia 2011
Ogólnie przyzwoity produkt z szerokim zestawem funkcji, ale jak każde technicznie skomplikowane urządzenie - ma swoje usterki. Kupujcie TYLKO fińskie montaże! I żadnych innych...
Cienki, stylowy, przyjemny w dotyku. Wykonany z wysokiej jakości metalu i plastiku, z aluminiową ramką i metalowym joystickiem. Dobra, wygodna klawiatura, doskonały duży i jasny wyświetlacz. Symbian 9.3 umożliwia pobieranie wielu gier i programów, wygodne uruchamianie aplikacji z menu. Przyzwoita jakość połączeń, działa nawet w metrze, gdzie inne telefony milczą. Świetny dźwięk - audiochip analogiczny do modelu 5800, z dobrymi słuchawkami to po prostu bomba! Korektor można dostosować dowolnie, łatwe i szybkie pobieranie z komputera przez Nokia Suite lub Nokia Ovi. Długa żywotność baterii – naprawdę 3 dni przy pełnym obciążeniu – i rozmowy, i internet, i odtwarzacz. Świetnie odtwarza wideo w mp3 i flv (ale nie przewija!). Internet jest doskonały, ale od razu zainstaluj przeglądarkę Opera dla smartfonów (pobranie z witryny Opera nie stanowi problemu). Wbudowana przeglądarka jest kiepska i błędna.
Delikatna elegancka obudowa, nigdy nie należy jej rzucać. NALEŻY PAMIĘTAĆ, TO NIE JEST CAŁKOWICIE smartfon, a raczej telefon z funkcjami smart. Jako pełnoprawny smart nie jest on do końca mocny i nie zawsze wygodny. System operacyjny Symbian może mieć problemy i się zawieszać. Aktualizacji nigdy nie anulowano. Bardzo dziwnie rozwiązano informacje w kontaktach - nie widzicie numeru abonenta na liście podczas przeglądania i wybierania abonenta - tylko imię i nazwisko i tyle. Niemożliwe jest wyświetlenie numeru, poza jego wpisaniem lub zaglądnięciem do komórki z danymi abonenta. Głośnik nie zawsze ma dobrą jakość dźwięku, czasami traci połączenie i się restartuje. W pracy z WiFi doskonale łapie internet, ale może się zawiesić podczas używania aplikacji "wyszukiwanie sieci WLAN", aż do ponownego uruchomienia. Obrazy i filmy dziwnie wrzuca do jednego worka - trzeba je rozdzielać na foldery.
igorużywam Nokia E52 kilka miesięcy
Więcej plusów niż minusów
30 kwietnia 2010
Po prostu nie rozumiem, w czym problem!? Gdyby nie ten (jeden, ale bardzo duży) minus, telefon byłby super, bardzo mi się podoba.
Cieszy możliwość połączenia z internetem, gdy nie ma laptopa, jest połączenie z siecią przez domowe WiFi, duża pamięć, możl. używ. jako pendrive.
kupiłam w lutym 2010 r. Już drugi raz zaniosłam do serwisu. Za pierwszym razem nie ładował się, ale ładował przez USB. W serwisie wymienili oprogramowanie i dali nową ładowarkę. Tydzień temu znowu się zaczęło... Nie ładuje się, a nawet przez kabel komputer go po prostu nie widzi. Już tydzień w serwisie...
PS: Mam Finna
Yulyaużywam Nokia E52 kilka miesięcy
w dowolnym momencie (zwykle najbardziej niewygodnym) po prostu się wyłączy.. na zawsze!!!!
1 października 2010
jestem jednym z pierwszych kupujących ten aparat. W ciągu niecałego roku użytkowania mój telefon był 5 (!!!) razy w naprawie gwarancyjnej!!! 2 razy wymieniano płytę, raz baterię, raz głośnik i jeszcze coś... wszystko zakończyło się moją reklamacją z groźbą pozwu sądowego przeciwko Nokia Ukraina. Wymieniają na nowy... )
1. Wygodny inteligentny zestaw abonenta
4. Niezawodny - ciągle się psuje
TMużywam Nokia E52 od ponad roku polecam nie kupować
ty decydujesz
21 lutego 2011
jeśli klawiatura nie jest spuchnięta (myślę, że to wada fabryczna), to ogólnie telefon jest bardzo przyzwoity
no jasne, cieszy bateria. Wygodne i normalnej wielkości przyciski. Za dostępne pieniądze jest Wi-Fi i nawigacja - prawda, wgrałem "Garmin"!!!
1- W trakcie użytkowania pojawiło się wybrzuszenie prawej strony klawiatury oraz metalowej ramki obudowy
2- Bardzo cichy sygnał dzwonka
3- Okropny fabryczny zestaw słuchawkowy - słuchanie muzyki jest niemożliwe