Відгуки про Nokia E52
![]() |
| Відгуки про Nokia E52 | Додати відгук | 16 1 20 21 |
Переваги
Мінуси
пораду не купуйте дітям ато він і року не протримає говорю з досвіду, і ще носите в чохлі тонкий, не глюче тендітний корпус, легко подряпати, захисне секлишко для диспля на 11 місяць почало відвалюватися після падіння в сніг динаміки жорстоко перешкоджають не що слухати |
Купуйте Фінський і не буде проблем Дизайн та батарея КРАЩІ !!!!!!!! Відео та фото СУПЕР!!!!!!!! У мене були майже всі моделі NOKIA, але краще цього просто немає!! Недоліків не бачу |
Понад рік тому купила ось такий телефончик у Проторії і досі тішуся. Nokia говорить сама за себе – якість та надійність за помірною ціною. У цій моделі мені найбільше подобається великий дисплей і щільний корпус, а так само просте та зручне меню з масою потрібних функцій. стильний, яскравий, надійний, Nokia :) немає користуюся Nokia E52 більше року рекомендую купити обов'язково |
Уважніше дивитися на якість складання .. ну купувати, природно не будь-де, ганяючись за дешевизною. Більше місяця користуюся-телефон без проблем, спритний. Гарний плеєр (в тямущих навушниках), акумулятор-взагалі супер: 3-4 дні при середньому навантаженні і за 2ч заряджається. задоволений..,камера теж хороша,щоб там не говорили деякі,-все-таки це не камерофон. Складання могло б бути краще - не дуже добротно підігнані деталі, є скрипи, хоча фін. |
Загалом цей телефон залишив дуже позитивні враження. Добре вписується у Е-серію. Тут пишуть, що зустрічаються дуже великі проблеми зі складанням і йде багато браку. Сподіваюся, що це вже виправили і надалі таких проблем не буде, але все-таки краще не траплятися. А загалом можу сказати, що це чудовий телефон на кожен день, виглядає дорого, стильно. Телефон дуже цікавий. Покрутив його в руках, і він мені сподобався. Якість складання нормальна, все щільно зібрано. Не ідеальне, звичайно, але цілком прийнятне. Меню майже нічим не відрізняється від попередниці E51. Що меню стало швидше бігати, гальм взагалі немає. Не сподобалося, що кнопки швидкого запуску дуже щільно розташовані одна до одної. Іноді промахуюсь і вмикається зовсім не те, що потрібно. |
Народ, беріть, не окуньте, тільки цур не купувати у підворітті. Не уподібнюйтесь жлобам-вони платять двічі. Смарт чудовий. Батарея не вбивається. Комусь не подобається збірка, нісенітниця, зібраний на совість. Просто треба брати в авторизованих центрах, а не у бариг, женучись за дешивізною (на пару "бакарів" дешевше). Екран офігеть, навіть коли знаходишся в повному бейді на ньому все можна розглянути. треба вживати нормальної якості, а бабусь "шмурдяк". Користуйтесь Головний недолік у стліварському походженні деяких особистостей, на думку та переконання яких тіл повинен бути мінімум з рапідної сталі, а сам корпус чавунним. Дуболоми! |
В цілому пристойний виріб з гарним широким набором функцій, але як всякий тех. складний прилад є і свої глюки.
Купуйте ТІЛЬКИ фінську збірку! І жодну іншу... Тонкий,стильний,приємний на дотик.Зібраний з якісного металу та пластику,окантовка алюмінієм,джойстик з металу.
Хороша зручна клава, відмінний великий та яскравий дисплей. Симбіан 9.3 дозволяє закачувати багато ігор та програм, зручний виклик програм у меню. Пристойна якість зв'язку, чіпляє навіть у метро там, де інші глухо мовчать. Відмінний звук-аудіочип аналогічний моделі 5800, з хорошими навушниками просто бомба! Довга батарея-реально 3 дні у повному навантаженні-і дзвінки та інет та плеєр. Добре крутить відео в мр3 і flv (але не мотає!). Інтернет відмінний, але відразу ставте Опера браузер для смартфонів (завантажити з сайту Опера не проблема). Вбудований браузер убогий і глючний. Ніжний елегантний корпус, кидати не варто ніколи.
ТРЕБА ПАМ'ЯТАТИ_ЦЕ НЕ ПОВНІСТТЮ смартфон,а швидше телефон з функціями смарта.Як повноцінний смарт він все-таки не зовсім потужний і не завжди зручний. Операційка Сімбіан може і глючити і злітати. Дуже дивно вирішена інформація в контактах-ви не бачите номер абоненка в списку при перегортанні та виборі абонента-тільки ПІБ і все.Неможливо вивести номер,крім як його набравши або залазячи в осередок із записом абонента. Не завжди хороший звук динаміка, іноді втрачає зв'язок і перезавантажується. У роботі з wifi відмінно ловить інтернет, але може зависнути під час роботи з додатком "пошук мереж wlan" аж до перезавантаження. Картинки та відео дивно кидає в купу – треба розбирати по папках. |
Просто не розумію в чому проблема! Якби не цей (один, але дуже великий) мінус, то телефон супер, оч. подобається Радує можливість виходу в інтернет, коли немає, є вихід у мережу через будинок вайфай, велика пам'ять, можл. використ. як флешки купила у лютому 10г. вже вдруге віднесла у сервіс. Вперше не брав зарядку, але заряджався через юсбі. Тиждень тому знову почалося ... Не заряджається, і навіть через кабель, комп'ютер його просто не бачить. Вже тиждень у сервісі...
ПС: у мене фін |
я - один із перших покупців цього апарату. менш ніж рік експлуатації мій тіл був 5 (!!!) разів у гарантійному ремонті! 2 рази міняли плату, він якраз батарею, один раз - динамік і ще щось... все закінчилося моєю претерзією із загрозою судового позову проти Нокіа Україна. Змінюють на новий....) 1. Зручний інтелектуальний набір абонента
2. Батарея, швидкість заряджання 3. функціональний 1. складання
2. постійно глючить, висне 3. динамік вилетів відразу після покупки 4. ненадійний – постійно ламається |
якщо не здуття клавіатури (думаю заводський брак) то загалом телефон дуже гідний ну звичайно радує батарея.зручні та нормального розміру кнопки.за доступні гроші є вай-фай і навігація-правда заливав "гармін"!!! 1-У процесі користування з'явилося свербіж правої сторони клавіатури та залізної аккантовки корпусу
2-дуже тихий сигнал виклику 3-погана заводська гарнітура-музику слухати неможливо |
Показано 10 з 58 відгуків
ще 10 відгуків