Opinie na temat Nokia C5
![]() | Porównaj ceny 2 → Kiedy dokonujesz zakupu za pośrednictwem linków na naszej stronie, możemy otrzymać prowizję partnerską.
| Opinie na temat Nokia C5 | Dodaj opinię | 16 4 12 19 |
Zalety
Wady
1) szybko działa; 2) już znany lekki interfejs; 3) GPS działa świetnie; 4) duże i bardzo wygodnie rozmieszczone przyciski; 5) głośny głośnik; 6) ekran rzeczywiście jasny, choć nie bez minusów; 1) Przycisk "Menu" i "Wyczyść" są nieco za małe, choć dość szybko można się przyzwyczaić 2) Nie mogę zrozumieć, czy kontrast jest zbyt duży, czy jasność. Początkowo drażni oczy, ale potem wszystko jest całkiem przyjemne dla oka (chyba trzeba się przyzwyczaić)... :) 3) Słuchawki pozostawiają wiele do życzenia :) |
Telefon godny, jeśli porównamy go do tego samego e52 czy e72, ponieważ w tamtych jakość montażu jest niska i ciągle dostaje się kurz pod ekran. W C5 jakość montażu jest na wysokim poziomie, bez skrzypienia i luzu. Złącze 3,5 mm będzie tylko korzystne dla melomanów, ponieważ pod względem jakości dźwięku w słuchawkach nie ustępuje temu samemu 5800. Kupujcie, nie pożałujecie. Jeden z najlepszych smartfonów Nokii pod względem stosunku ceny do jakości. Doskonałe specyfikacje tech. - mocny proc. 600MHz, złącze audio 3,5mm, GPS, bez luzów i skrzypień, bez kurzu pod ekranem, z dosk. kamerą i 2 zewnętrznymi głośnikami. Smukła, stylowa obudowa, szczególnie w kolorze białym. Materiały obudowy są identyczne jak w Nokii N97 mini. Działa szybko, GPS i internet uruchamiają się bez problemów. Jeśli chodzi o odbiór, wszystko jest na bardzo dobrym poziomie. Używam karty 8GB i nigdy nie było awarii ani zawieszeń. Brak Wi-Fi, ale to również nie jest problemem. używam Nokia C5 miesiąc i więcej polecam kupić koniecznie |
Piękny, przyjemny w dłoni. Internet ładuje się natychmiast, Skype działa. Wyszukiwanie lokalizacji jest bardzo dokładne. OGLĄDAM NA NIM FILMY! PEŁNY ZESTAW. Pobieraj programy w sklepie OVI w C5, skonfiguruj je i sam zobaczysz, PO PROSTU SUPER! W UPAŁY NIE NAGRZEWA SIĘ, ZIMNY W DŁONI. Mój węgier, dlatego jego waga jest niewystarczająca! |
polecam kupić telefonik!!! jest cienki, dobrze leży w dłoni. akumulator przy aktywnym użytkowaniu całkowicie rozładowuje się w ciągu 2,5 dnia. klawiatura jest wygodna, klawisze wprowadzania są duże. Prawie wszystko można dostosować do siebie, konfiguruje się prawie wszystko!!! Wideo przesyłane na telefon przez USB automatycznie dostosowuje się do telefonu, nie zacina się przy oglądaniu. Głośnik podczas rozmowy jest bardzo dobrze słyszalny, nie trzeba się wsłuchiwać. Aparat, choć bez autofokusu, radzi sobie doskonale. Ładuje się również przez USB. nie ujawniono żadnych poważnych!!! |
polecam wszystkim, którzy nie lubią długo czekać na ładowanie stron internetowych. A także wszystkim miłośnikom muzyki! spodobał mi się od razu, gdy tylko trafił w moje ręce! Można dostosować absolutnie wszystko. Karta pamięci w zestawie, na pulpicie najważniejsze kontakty ze zdjęciami, aparat super, internet ładuje błyskawicznie, nie zawiesza się. Wygodnie oglądać zdjęcia. W ogóle, kupiłam go mężowi na urodziny. Teraz sama taki chcę! aby wyjść z dowolnej aplikacji, trzeba skorzystać z menu funkcji, inaczej w menu będzie podświetlona ikona, że tam się wchodziło. Niewygodne jest włączanie Bluetooth przez ustawienia. A odtwarzacz nie przechodzi w tryb tła na pulpit. |
Brać tylko w Centrach sprzedaży. Przejechałem trasę Biełgorod-Charków. Miło zaskoczyła mnie swoją dokładnością GPS. Po prostu i wygodnie. Łapie satelity na dobrym poziomie! Słuchawki w zestawie mogłyby być lepiej dobrane. |
POZWÓLCIE MU ROZŁADOWAĆ SIĘ SAMEMU, NIE INSTALUJCIE NA NIM PROGRAMÓW OD RAZU! TO JEST MODEL EKSPERYMENTALNY! Model świetny, pozwól mu kilka razy się rozładować, potem nie będzie się zacinać! NIE NAJLEPSZE SŁUCHAWKI JAK SIĘ OKAZAŁO. Też czasem sam się wyłączał. Kilka razy pozwoliłem mu się całkowicie rozładować, TERAZ DZIAŁA JAK ZEGAREK! DZIAŁAJĄ MEDIA SPOŁECZNOŚCIOWE I SKYPE. |
kupiłem telefon i śmiga, nieważne co mówią, aparat tutaj jest przyzwoity i całkiem przyzwoity, ci, którzy mówią, że aparat to bzdura, nie kupuje się aparatu dla siebie, tylko telefon i dla tego typu rzeczy pieniędzy to zupełnie normalny aparat......:-) jeśli otwartych jest kilka aplikacji, działa nieco wolniej zauważam, że nieco, trzeba przyzwyczaić się do klawiszy "c" i "home", a poza tym wszystko jest w porządku i nic więcej nie zauważyłem.........:-) |
Weź ten telefon - nie pożałujesz. Byłem zadowolony z telefonu z aparatem o rozdzielczości 3,2 megapiksela. Używam go często i nigdy nie zawiodłem się na jego jakości. Kolejnym plusem jest gniazdo słuchawkowe 3,5 mm. Wygodne klawisze, metal, cienka obudowa. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje wiele zalet) Zeszła farba z tylnej metalowej obudowy, ale to moja wina) i telefon jest świetny. |
Bardzo podoba mi się telefon :) jedyne ALE. podczas połączenia przychodzącego, jeśli abonent znajduje się w mojej książce telefonicznej, to nie wyświetla mi się jego imię na ekranie podczas połączenia, tylko numer. "tekst przy połączeniu" dla każdego abonenta wprowadziłam, sama funkcja jest włączona, ale nadal tak się dzieje. dzwoni mama, a to, że to "Mama" się nie wyświetla, jest tylko numer. może trzeba coś jeszcze włączyć/wyłączyć? bardzo dużo) w komentarzach |
Pokazano 10 z 51 recenzja

I tak, decyzja należy do was, ale starałem się przedstawić w miarę obiektywne argumenty, aby przekazać wam "co i jak" :)
Życzę powodzenia w wyborze! :)
P.S.: Wydaje mi się, że na "zawieszanie telefonu" może wpływać montaż(!). Mój, na przykład, tak jak 5800, złożony na Węgrzech i wszystko jest świetnie.