Katalog   /   Komputery   /   Manipulatory   /   Myszki   /   Logitech

Zdjęcia - Myszka Logitech M190
Zdjęcia 19
Opinie na temat Logitech M190Dodaj opinię
Zalety

Wady

Jakość niska, wstyd dla logitecha.
3 stycznia 2024
Myszka to porażka, scroll zaczął szwankować po 3 miesiącach. Wstyd dla Logitecha. W pracy są myszki, które mają już 10 lat i scroll działa normalnie.
bateria nie rozładowała się przez 3 miesiące
scroll padł po 3 miesiącach
dobry model, spodobał się
28 listopada 2023
Zadziwiające, że jest tyle negatywnych opinii o tej myszce. Używam jej codziennie od ponad roku i nie mam żadnych zastrzeżeń co do jej działania. Polecam, jeśli potrzebujesz niedrogiej bezprzewodowej myszki.
Cena/jakość, działanie bez błędów, można nawet grać w gry.
Odczuwalne jest całkowite obniżenie kosztów, ponieważ nie ma żadnych gumowych nakładek z boków ani na kółku przewijania. Dołączona bateria szybko się rozładowała.
Sergiyużywam Logitech M190 od ponad roku
model z poważnymi wadami
27 sierpnia 2023
Autonomiczność, design
Rok później lewy przycisk myszy zaczął powodować podwójne klikanie, wszystko skrzypiało, a kółko nie działało prawidłowo.
Vitaliyużywam Logitech M190 kilka miesięcy
Nie polecam do zakupu
24 maja 2022
Po 6 miesiącach użytkowania zaczęło się silne dręczenie w lewym przycisku - zamiast jednego nacisku rejestruje się 2-3-4 naciśnięcia jednocześnie. Złącze okazało się nieuniwersalne. Głośność przycisków jest całkiem zwyczajna, mimo deklarowanego niskiego poziomu hałasu.
Baterie działają długo. Dłużej niż przyciski.
Drżenie styków przycisku myszy.
Złącze okazało się nieuniwersalne.
Konstantin Fedorovużywam Logitech M190 kilka miesięcy
zwykły model, nic szczególnego
10 stycznia 2022
Pełnowymiarowa mysz. W dłoni leży wygodnie. Rozczarowała jakość. Po 8 miesiącach pojawił się podwójny klik na lewym przycisku. Po pewnym czasie samoistnie zaczęło działać normalnie. Nie wiem, na jak długo. Ale scroll się zepsuł, przy przewijaniu strona skacze. Logitech zawsze kojarzył się z jakością, ale widać, że te czasy minęły.
Wygodna pełnowymiarowa mysz.
Zaczęła szwankować po 8 miesiącach.
Nie polecam zakupu. Niska jakość.
27 grudnia 2021
Kupiłem mysz z laptopem
Wygodna duża mysz, neutralny design, bezprzewodowa
Skrol po czterech miesiącach użytkowania uległ uszkodzeniu, wcześniej miałem model M170, tamten miał ten sam problem. Problematyczny skrol zachowuje się następująco: chaotycznie przeciąga stronę w górę i w dół, czasem dość gwałtownie.
Sergey Chistyakovużywam Logitech M190 kilka miesięcy
Nie polecam
10 października 2021
Maksymalny okres użytkowania to 4-5 miesięcy, potem pojawia się podwójne kliknięcie. Użytkowane były dwa egzemplarze, problem taki sam.
Ergonomiczna
Niska jakość. Krótka żywotność.
OVNFFużywam Logitech M190 od ponad roku
Nie polecam. Od takiej marki oczekuje się lepszej jakości.
28 września 2021
Kupiłem tę mysz 4 miesiące temu, szukałem zamiennika przewodowej.
Bezprzewodowa. Duża - dla dużych dłoni. Niedroga.
Tani plastik. Głośny klik. Hałaśliwe kółko. I co najważniejsze, po 4 miesiącach pojawił się double-click na lewym przycisku.
Yuriy Sobchukużywam Logitech M190 kilka miesięcy
Nie polecam zakupu (śliska plastikowa powierzchnia).
26 września 2021
Kupiłem tę mysz, ponieważ szukałem analogicznego, wygodnego dla dłoni, bezprzewodowego odpowiednika biurowego modelu B100 / M100.
Bezprzewodowa. Niedrogo zdobyta. 700 rubli w MVideo po odliczeniu bonusu 240 rubli wyszło około 460.
1. Okazało się, że w dłoni leży mniej wygodnie w porównaniu do B100 / M100. Wystarczy 2-3 mm wyżej, a już inne odczucia. (Wysokość B100/M100 to 37-38 mm. M190 - 40 mm)
2. Plastik okazał się bardzo śliski. Krawędzie myszy są żebrowane, ale to nic nie daje. Po prostu wyślizguje się z palców. Z tego samego plastiku wykonane jest kółko. Również się wyślizguje.
Pavel Kozlovużywam Logitech M190 mniej niż miesiąc
Do pracy dobrze się nadaje
21 lipca 2021
Ergonomiczna mysz dla lewej i prawej ręki. Odpowiednia dla osób z dużą dłonią.
Po bokach znajduje się wypukła powierzchnia, która zapobiega wyślizgiwaniu się myszy z ręki.
Wysoka precyzja, komfortowa waga.
Brak
anddreannoużywam Logitech M190 kilka miesięcy