Katalog   /   Komputery   /   Manipulatory   /   Myszki   /   Logitech

Zdjęcia - Myszka Logitech B100
Zdjęcia 12
Opinie na temat Logitech B100Dodaj opinię
Zalety

Wady

Prosta i niezniszczalna myszka
23 marca 2019
Moja robocza myszka służy mi już od ponad dwóch lat. W domu zazwyczaj używałem głównie myszy gamingowych, które wybierałem pod kątem rozmiaru dłoni i które w rzeczywistości są trochę większe niż ta. Niemniej jednak, świetnie leży w dłoni, nie powoduje żadnego dyskomfortu ani zmęczenia pod koniec dnia pracy. Ma 4 nóżki, które doskonale ślizgają się po każdym podkładce, albo i bez niej. Po stole jednak jeździ płynnie, ale trochę hałaśliwie. Ogólnie jestem zadowolony z myszki, jestem pewien, że posłuży jeszcze nie jeden rok.
Ergonomiczny kształt, brak luzu w klawiszach i kole, przystępna cena, jakość Logitech.
Brud okresowo przykleja się do szczelin po bokach obudowy.
Grzechotka w kole uniemożliwia korzystanie z myszy (chyba że naprawisz samodzielnie).
13 lutego 2018
Taką zapadkę w kole spotkałem tylko w myszach Logitech. Widocznie taki mechanizm koła jest niezawodny, ale nie planuję z niego korzystać. Nieprzyjemne odczucia w palcu przy przewijaniu koła. Rozebrałem mysz. Tymczasowo przycisnąłem sprężynę, która opiera się o zęby koła od wewnętrznej strony, tak aby odczucia i dźwięk kliknięć były znacznie mniejsze niż początkowo. Na razie to mnie zadowala. Może jeszcze wyjmę ciężarek z myszki, bo przyzwyczaiłem się do lżejszych.

Kolory - ciemnoszary + czarny?

Z jakiegoś powodu inni producenci potrafią zrobić zwykłą przewodową myszkę z cichym (choć mniej trwałym) kółkiem i wyraziście czarnym kolorem obudowy, bez głupich wstawek w innych kolorach. Logitech ma tylko model B170, który wygląda normalnie – jest całkowicie czarny (widocznie przeoczyli i wkrótce coś obcego przylepią i do niej z zewnątrz).

Będę szukać innej myszy od innej firmy. Logitech nie ma normalnej, nieirytującej i wygodnej myszy w zasadzie. Droższe modele mają zbędne przyciski-brodawki na całej obudowie, w tanich jest zapadka w kole, w bezprzewodowych – opóźnienia (to częsta cecha tej kategorii myszy u wszystkich firm).
Wygodna. Idealny kształt. Nie śmierdzi. Wygląda na solidną.
Kółeczko jest nieprzyjemne, strasznie trzeszczy. Bardzo wątpliwy dobór kolorów.
Andrey Ivanovużywam Logitech B100 mniej niż miesiąc
Kompaktowy, lekki, wytrzymały model od światowego lidera producenta urządzeń peryferyjnych PC.
23 grudnia 2024
Dość ergonomiczna, lekka... więc prawdopodobnie wytrzymała myszka od Logitechu do użytku biurowego. Wiele razy upadła. Ale nadal działa) Kabel jest elastyczny i długi. Oczywiście, to nie jest urządzenie do gier, ale za te pieniądze - niezła opcja do biura, magazynu i podobnego użytku. Jeśli nawet się zepsuje - to na pewno nie będzie bardzo szkoda.
Ergonomia.
Przyciski niezawodnie klikają już od kilku lat.
Długi przewód.
Tania.
Plastik brudzący się. Kółko jest dość głośne.
Ruslan ShiZużywam Logitech B100 od ponad roku
Bierzcie, nie pożałujecie.
18 grudnia 2023
Używam B100 zarówno w domu, jak i w pracy. Nie noszę jej ze sobą. Mam ich dwie. Świetny model. Wygodnie leży w ręce. Działa bez problemu zarówno na podkładce, jak i na stole. Przyciski łatwo się naciskają. Rolka działa świetnie. Kiedy ta mysz przestanie działać – pójdę kupić taką samą.
Podoba mi się wszystko w tym urządzeniu: przyciski, kółko, ruch, brak baterii.
Nie znalazłem/znalazłam
Taras Mahovużywam Logitech B100 od ponad roku
Bardzo fajna myszka jak na swoją niewielką cenę. Polecam wszystkim!
13 marca 2022
Bardzo wygodny, dobrze leży w dłoni i ma niezbyt sztywne przyciski.
Nie ma :)
Denis, Cigankovużywam Logitech B100 od ponad roku
Myszka prawie dla graczy
12 lutego 2022
Będzie odpowiednia do gier.
Podobała mi się reakcja myszy, jest budżetowa, a także niedroga.
ale jest minus, że nie można tam spamować
Ilya Prasolovużywam Logitech B100 od ponad roku
Mysz tylko do pracy
3 lutego 2022
Piszę z lekcji informatyki
Dobra myszka do pracy. ALE zdecydowanie nie do gamingu.
Nie rozpoznaje niektórych kliknięć.
Areal [SolveCubes]używam Logitech B100 kilka miesięcy
Więcej nie kupuję produktów tej firmy!
19 lutego 2021
Kupiłem tę mysz w sklepie internetowym, a to, co znalazłem w opakowaniu, to coś niesamowitego!
Zalety w ogóle żadne!
Cała mysz to jeden wielki mankament! Głośne kliknięcia przycisków, nieprzyjemny chrzęszczący dźwięk przewijania kółka, sztywny cienki kabel, nieprzyjemny gryzący zapach przy cenie 450 rubli to coś niesamowitego! Wygląda na to, że firma ma się naprawdę źle!
Alexandr Alexandrużywam Logitech B100 mniej niż miesiąc
Polecam, jeśli potrzebujesz niezawodnej i niedrogiej myszki.
3 listopada 2020
Dość niedroga, prosta i jednocześnie niezawodna mysz.
Niezawodna i sprawdzona seria myszek. Poprzednia (M90) służyła przez ponad 5-6 lat.
Śliski plastik. Głośny dźwięk skrolowania.
Glauconużywam Logitech B100 kilka miesięcy
Szybko się zepsuła.
25 sierpnia 2020
Zepsuła się rok po zakupie.
Wygodna. Klasyczny design. Nie zauważyłem nic głośnego w działaniu: zwykła mysz.
Kółko przewijania przestało działać w górę: obraca się, ale obraz na monitorze się nie zmienia. To było denerwujące. Kupiłam inną -- Logitech M90.
Oksanaużywam Logitech B100 od ponad roku
Pokazano 10 z 38 recenzji