Темна версія
Польща
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.

Відгуки про Apple iPhone 12 mini 64 ГБ

Фото - Мобільний телефон Apple iPhone 12 mini 64 ГБ
Відео 44Фото 21
Відгуки про Apple iPhone 12 mini 64GBДодати відгук
Ні0
Зведення недоліків менше, ніж достоїнств, рекомендую до покупки
 29 вересня 2024
Iphone 12 mini, зручний розмір, маленький колір, фіолетовий лавандовий, кнопки добре зроблені
Виглядає естетично, дві камери, чудова якість камери
Але через те, що він маленький, в усіх сумочках поміщається. І зручно тримати, гарний колір і гарні дві камери. Багато разів падав і не розбився, швидко заряджається. Але не з усіма зарядними батарея добре тримає, є MagSafe, можна використовувати гаманець з MagSafe і PowerBank на магніті, оскільки це справді супер. Зручний, маленький, гарний, рекомендую.
Занадто малий для людей із поганим зором, і багато хто каже, що він занадто малий, але я думаю, що це добре
Недоліків небагато, але інші люди можуть сказати інакше, якщо ви хочете подивитися разом, екран занадто малий.
128 гігабайт, як на мене, занадто мало
чудова модель, дуже понравилось
 29 вересня 2022
Дуже приємно користуватися, навіть у 2022, коли смартфони та їх екрани ростуть як на дрожжах))
Після нього коли береш звичні до нього "лопати", то вони стають капець які не комфортні))
Більш детально у відео - https://youtu.be/Mhj1TnF36Ow
Розмір просто казковий))
продуктивність;
гарні камери;
Автономність це сама більша біль))
Його власникам доведеться носити з собою або зарядку, або павербенк, бо на інтенсивний робочий день не вистачить, особливо, якщо ємність батареї далеко не 100%)
Ні0
Прекрасна модель, але не для всіх
 19 липня 2022
Через деякий час використання 12 міні можу сказати, що
1) екран нормального розміру і через високу роздільну здатність на нього міститься багато інформації, що прикольно. + Я завжди скрізь роблю невеликий масштаб інтерфейсу, тут цього робити не доводиться т.к. він і так досить маленький. Коротше кайф.
2) за розміром тепер класичні 4.7" айфони здаються величезними, їх навіть не так зручно тримати в руці
3) батарейки вистачає на день використання, у мене це десь 6 годин екранного часу, і залишається наприкінці дня 20-30%
4) камери вогонь, нічний режим вогонь, ширококутна фронталка теж дуже приємна
5) він дуже гучний, якщо слухати музику через динаміки. Гучніше, ніж маленькі бездротові динаміки точно, не можу сказати що дуже якісніше. 40% гучності це як 100% гучності SE2020
6) думав, у мене будуть проблеми з фейс айді, але насправді я звик і приємна штука
7) екран приємний, трутон агресивніший, ніж на айфонах з IPS матрицями, ШИМ не відчуваю.
1) Компактний розмір, навіть менше "класичних" 4.7" смартфонів
2) Дійсно довго живе від батареї, 6 годин екранного часу робить запросто, а більше і не потрібно, якщо ваша робота не пов'язана зі смартфоном
3) Відмінні камери, чудовий нічний режим, гарна стабілізація. Здивувався, що смартфони можуть ТАК фотографувати вночі (камера все ще слабша навіть старих дзеркалок, але вичавити такий чудовий результат з настільки дрібної матриці - моя повага)
4) Висока продуктивність, навіть майже через 2 роки після виходу запросто тріскає всі необхідні додатки
5) Швидкодія в системі чудова
6) Дуже приємний екран з високою роздільною здатністю
1) Маркій корпус
2) Якщо поганий зір, то краще взяти смартфон з екраном побільше і гіршою роздільною здатністю - типу Xr або 11
модель із серйозними недоліками
 19 грудня 2021
До покупки був Samsung s10, Айфон це просто щось, маленька батарейка сідає просто від того, що лежить у кишені 3-4 години, гріється як айфон 6с на двох ядрах.
Дизайн
Перегрів, автономність
користуюся Apple iPhone 12 mini 128GB кілька місяців
Ні0
Він для обмеженої кількості людей, не всім підійде
 9 грудня 2021
Дуже компактний, комфортно тримається в руці і без чохла майже не відчувається.
Розмір
Компактність
Гарний зовнішній вигляд
Відмінна камера, нічний режим взагалі супер
Найбільший мінус акумулятор, але зазвичай вистачає
Ну і друкувати трішки не те
Даниил Львовскийкористуюся Apple iPhone 12 mini 128GB кілька місяців
Ні0
12mini – малюк для душі. Це я вам як дівчинка говорю!
 29 листопада 2021
Довго вибирала між 11 та 12 mini. Бентежила різниця в ціні. Дочекалася чорної п'ятниці. Взяла 12 mini 128 за 55тис.
Після тривалої перерви використання яблучних телефонів перебуваю в якійсь ейфорії. До цього були 4 та 6.
Цей смартфон явно не для ігор, хоч усе тягне, все працює ідеально. На ньому зовсім не хочеться гратись.
1) Він ЗОВСІМ не тупить (після андроїда)
2) дуже компактний у порівнянні з моїм сяомі.
3) камера 12мп у сотні разів краще ніж 48мп на андроїдах. Таке відчуття, що величезна кількість мп це рекламний хід...
4) заряд тримає добре, незважаючи що всього 2200 акумуляторів. В ігри я звичайно ж на ньому не граю, але всі робочі моменти + соц.мережі + фотовідео), до вечора залишається близько 30% запасу. І заряджаю його не до 100%, десь до 90.
Особисто мені не подобається, що вимикаючи в шторці кнопочки wi-fi та bluetooth, вони повністю не відключаються, як на андроїді. Щоб повністю вимкнути, потрібно заходити до налаштувань.
Комплектність трохи засмутила... довелося докуповувати оригінальну розетку на 20Вт.
Думаю, кожен знайде мінуси. Але це з будь-яким смартфоном так буде. Інша річ, що тут ціна така, що хотілося б, щоби було все ідеально. Щоб усе влаштовувало.
林 業子користуюся Apple iPhone 12 mini 128GB менше місяця
Ні0
Висновок: немає мінусів, дуже потужний, маленький саме для моєї руки
 6 серпня 2021
Це дуже крутий телефон, поки езе не маю його, але вже подобається
Сподобався дизайн, невеликий як для мене.
Нічого
Рекомендую однозначно
 1 березня 2021
Рекомендую всім, хто не любить лопати.
Чесно кажучи до цього п'ять років був андроїд Huawei Y-3 ii 1 ГБ оперативної пам'яті та 8 ГБ внутрішньої пам'яті. Користувався б і далі, але такі обсяги пам'яті нині не актуальні. Після цього взяв смартфон Huawei P40 лайт і зрозумів, що лопата мені не підходить:(
На превеликий жаль, новий смартфон вкрали. Та ще й взяли кредит через онлайн-додаток. Ну, Бог їм суддя. Довго думав про новий телефон і хотів щось маленьке, але Смартфон практично неможливо вже знайти маленьких розмірів. В черговий раз зайшов у М відео, подивився P40 8/128 ГБ і хотів купити його. Але оскільки там не виявилося сервісів Google, а також Плеймаркету, то довелося з цією думкою розлучитися, тому що попередній смартфон був теж без сервісів і працював при цьому постійно щось вискакувало на екран і просило щось оновити і т.д. . Загалом телефон був сирий, тому що мені пояснили фахівці, що Huawei буквально за одну ніч склали додаток AppGallery тому і сире:(
І це стосується всіх смартфонів Huawei, які вийшли після 2019 року.
У розпачі пішов дивитися на айфони і варто мені взяти в руки 12 міні це було кохання з першого дотику.
Перший час коли користувався цим апаратом дуже спокушався! так як це зовсім інша система на відміну від Андроїда, Але з часом почав розуміти, що це набагато серйозніший апарат ніж андроїд і це правда.
А що робить камера і який звук! Можна написати ще стільки ж...
Купив у Мвідео на виплат у
1) Дуже зручний у руці
2) Ціна
користуюся Apple iPhone 12 mini 64GB менше місяця
Влаштування топ.
 19 лютого 2021
Мобіла супер. Намагався скористатися XS потім XR та іншими моделями. Цей у результаті зайшов. Найголовніше це розмір на відміну від інших лопат і до того ж із порохами флагмана.
Розмір
Батареї мені вистачає. Хоча й якнайбільше. Та й вартість природно.
користуюся Apple iPhone 12 mini 128GB кілька місяців
Ні0
Хто із 3.7. , 4.0 та 4.7 дюймового екрану легко звикнути .
 10 грудня 2020
Користуюсь iphone se 2016 року. Екран маленький та легко звик. Модель бомба.
Він дуже міцний і не доводиться щорічно змінювати екран (я сподіваюся)
Об'єм батареї хотілося більше
користуюся Apple iPhone 12 mini 64GB менше місяця