Темна версія
Польща
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.
Каталог   /   Комп'ютерна техніка   /   Комплектуючі   /   Блоки живлення   /   Aerocool

Відгуки про Aerocool Value Plus VX Plus 600W

Фото - Блок живлення Aerocool Value Plus VX Plus 600W
Відео 2Фото 7
Відгуки про Aerocool VX Plus 600WДодати відгук
Так12
Ні2
Ну, чорт знає, чи варта така економія
 12 лютого 2020
Підірвав кондер на материнці по лінії живлення праці, шумить люто (мова про ВЧ шуми)
дешевизна, якщо взагалі не вантажити, мб та норм
В Аріху, вигорів кондер на матері (спробував пограти на R3 2200G і був покараний))
Русланкористуюся Aerocool VX Plus 450W менше місяця
Так13
модель із серйозними недоліками
 17 грудня 2019
Дуже багато відгуків, що вони горять
Брати не раджу
Найпростіший блок живлення
Заїзд із неба не вистачає, коштує близько 2к
Згорів через 2 місяці, за гарантією не ремонтують
Дуже багато дротів
Александр Лысенкокористуюся Aerocool VX Plus 500W місяць і більше рекомендую не купувати
Так2
Ні0
відмінна модель, дуже сподобалося
 14 липня 2020
Загалом БП підійшов за всіма параметрами. Виглядає привабливо, темного акуратного кольору з гарною верхньою панеллю.
За потужністю відповідає. Жодна з ліній не просідає, це говорить про якість напівпровідників.
Легко ставиться на місце за рахунок стандартних розмірів.
Для підключення всі роз'єми та кабелі є.
Норм БП
Єдиний момент, який не дуже це лише два конектори PCI-e.
Макс Т.користуюся Aerocool VX Plus 600W кілька місяців
Так9
Звичайний, і начебто хороший
 6 грудня 2018
Купив. Хороша модель БП, принаймні він і тихий і ККД у нього високий. До того ж він зібраний не криво і стоїть швидкий вентилятор. Він тепло нормально відводить. Кабелю адекватної довжини, роз'єм за стандартом. Пробемс ніяких немає, я задоволений
Ціна, робота.
Ні.
користуюся Aerocool VX Plus 500W кілька місяців
Так7
Взяв і задоволений
 18 серпня 2018
не дивлячись на такий дизайн, гратчастий навіть перед кулером - охолодження у блока живлення нормальне, ну у мене ще 4 корпусні кулери, думаю вони допомагають йому, він черпає більш прохолодне повітря стоячи знизу корпусу ще.
Ось узяв собі такий, він же ніби недавно з'явився. Саме з маркуванням plus - що вона занчить не дуже знаю) я його взяв за ціну та нормальну потужність. Мені підходить для домашнього комп'ютера. Має всі захисти. У плані просадок вони мізерні можуть бути, до 11.8, що не страшно зовсім, це по 12V лінії.
Звичайні кабелі, без оплетки, нічого особливого
користуюся Aerocool VX Plus 500W менше місяця
Так4
Ні3
Не беріть, захистів немає робітників. Якщо не вірите - подивіться нітроксенуса
 5 травня 2020
Як CSGO
Провід є. Світлодіод засвітить, але вибухне. На феєрверках можна з ним заощаджувати
Все згоріло вщент. За гарантією змінили лише БЖ, а решта ні
користуюся Aerocool VX Plus 500W кілька місяців
Так5
Ні5
чудова модель, дуже сподобалося
 5 травня 2019
ось такий блок живлення взяв собі 2 тижні тому, потужний, надійний, добре працює вже другий місяць і немає жодних проблем з ним по роботі. Тиха вертушка, якісне складання, важкий. і всередині компоненти хороші стоять, ккд в нормі, тягне мій комп без проблем
Ціна, збирання, робота
Немає проблем поки що.
користуюся Aerocool VX Plus 750W кілька місяців
Так1
Ні0
модель із серйозними недоліками
 18 липня 2021
пропрацював півроку і підгорів кабель живлення, забравши з собою матір
немає
горить
Игорь Ерёминкористуюся Aerocool VX Plus 600W кілька місяців
Так4
Ні5
Я задоволений
 21 січня 2019
купив і не парюсь, все-таки він з деяким запасом зверху необхідної потужності, моя система на піку споживає десь 550Вт. так що, можна буде додати, та й те, що бп на максах не оре теж корисно для довгожиття блоку. А так і кабелю довгі, і роз'ємів вистачає. Все добре в цьому плані. Ну вертушка тут проста і рівень шуму від її роботи середній, тобто не дратує, але і не безшумний.
Добре, і грошей не багато коштує
Без проблем усі
користуюся Aerocool VX Plus 650W кілька місяців
Так3
Ні3
Не раджу купувати
 18 березня 2020
Я краще Залман візьму, що честь не хочеться з цим бпшником колупатися
Дешевий
Бп