Katalog   /   Małe AGD   /   Sprzątanie i sprzęt AGD   /   Roboty sprzątające   /   Roborock

Opinie na temat Roborock S7

Zdjęcia - Robot sprzątający Roborock S7
Wideo 48Zdjęcia 21
Kiedy dokonujesz zakupu za pośrednictwem linków na naszej stronie, możemy otrzymać prowizję partnerską.
Kup!
Amazon.pl

Roborock S7 Odkurzacz robota 2500 Pa odkurzacz robota z kontrolą aplikacji do sierści zwierzęcej dywan biały

Amazon.pl
Złóż skargę
dodaj do listymoje listy
Opinie na temat Roborock S7Dodaj opinię
Zalety

Wady

Odkurza, myje podłogi, za te pieniądze - super!
21 grudnia 2025
Używam go już prawie 4 lata. Wysokiej jakości odkurzacz, dobrze odkurza, myje podłogę (dla mnie, jako alergika, codzienne wilgotne sprzątanie jest bardzo ważne!). Ma wiele ustawień w aplikacji, rozpoznaje dywany, na Temo można tanio dokupić dodatkowe materiały eksploatacyjne. Bardzo łatwo czyści się szczotka! W prostszych wersjach była to główna wada.
Szczotka jest łatwa do czyszczenia z włosów.
Dobrze myje podłogę.
Dobrze czyści.
Myślałem, że ten model odkurzacza rozpoznaje kable, które leżą na podłodze. Ale niestety tak nie jest. Usuń ładowarki do telefonów z podłogi.
Dmitroużywam Roborock S7 od ponad roku
Sucha sprzątanie - 5, mokre - 2. Średnia ocena - 3,5. Zaokrąglam do 4.
28 stycznia 2022
Mój pierwszy robot odkurzający. Sprząta dom o powierzchni 110 m². Odkurzanie na sucho - doskonale, na mokro - słabo.
Dobrze i szybko odkurza. Brak szczotek z włosiem, nic się nie plącze, zawsze czysto.
Mopowanie na mokro. Woda wypływa z jednej dyszy na środek szmatki, a szerokość mokrego śladu to około pięć centymetrów. Możesz powiedzieć: „Trzeba zmoczyć szmatkę przed sprzątaniem!” Odpowiem, że moczę, ale wysycha po 10-15 m² i trzeba ją znowu zmoczyć co 10-15 metrów. W instrukcji jest fantastyka na temat mopowania na mokro, napisano, że szmatkę zaleca się płukać co 60 minut, w rzeczywistości co 10 minut.
Aleksandrużywam Roborock S7 mniej niż miesiąc
Najważniejsze, że działa
12 listopada 2021
Prezent dla siebie samego, prawie na Nowy Rok)) Działa doskonale, co jest ważne, i usuwa nawet plamy podczas mycia na mokro, ale oczywiście zależy to od plamy, jego silniczek szoruje szmatkę.
Mocny. Cichy. Sięga we wszystkie kąty, by usunąć brud i kurz.
Na razie wszystko w porządku.
Vovaużywam Roborock S7 kilka miesięcy
Polecam - świetny odkurzacz
24 października 2021
Świetny zakup, mocny, zbiera brud zarówno z płytek, jak i z laminatu, wystarczająca moc, aby zbierać kurz i włosy z podłogi i dywanu. Łatwa obsługa. Oprogramowanie całkiem niezłe. Łatwy w czyszczeniu, z tego co rozumiem można dokupić bazę samoczyszczącą. Dobra przejezdność.
Montaż. Sterowanie. Potężny.
"Nie, jeszcze ich nie ma."
Kozhanovużywam Roborock S7 mniej niż miesiąc
Dodaj opinię