Robot odkurzający
Roborock E4
![]() | Kiedy dokonujesz zakupu za pośrednictwem linków na naszej stronie, możemy otrzymać prowizję partnerską. Kup! |
| Opinie na temat Roborock E4 | Dodaj opinię | 0 0 2 10 |
Odkurzacz ma wygodną aplikację, moc wystarczającą do sprzątania całego mieszkania, samodzielnie wraca na ładowanie, nie przecieka, posiada matę przy bazie. Aplikacja jest prosta - w języku rosyjskim, łatwo wjeżdża na dywany. Cena, za 17 tysięcy wzięliśmy - świetna rzecz. Oto jak na razie nie ma problemów. |
najważniejsze, że naprawdę przynosi korzyści na słabej, oszczędza czas. zawsze czysto, a nie raz w tygodniu (a właśnie raz w tygodniu wcześniej odkurzałem), a włosów i różnych zanieczyszczeń zbiera się dużo cały czas, skąd, nie wiem, pracuję w domu! Potężny. Cichy Nie ma. |
Jednym z moich ulubionych pomocników, dobrze sprząta we wszystkich pokojach, sprząta samodzielnie, aplikacja jest w języku rosyjskim, koszt jest odpowiedni, zderzak jest miękki i nie boi się uderzeń, chociaż nie uderza w meble, sam wie, dokąd jechać, no i można nim oczywiście sterować poprzez oprogramowanie. Koszt. Aplikacja Nie ma problemu |
Działa świetnie, nie narzekam na jego działanie, jest cichy i sprząta całkiem skutecznie. Montaż normalny, nie jest słaby, mocy wystarcza, co do pracy nie ma pytań. Wygodna obsługa. Wszystko w porządku w pracy, przydatne Nawet nie wiem, jak to będzie dalej, ale teraz on pracuje każdego dnia. |
Podoba się - fajny odkurzacz, mocy wystarcza do sprzątania mieszkania, aplikacja wygodna - cena niewielka, polecam - opcja naprawdę fajna, choć wyposażenie nie jest mocno wypasione, a regulacja podawania wody jest bezpośrednio na odkurzaczu, a nie przez oprogramowanie. Moc kilka trybów. Cena. Nie ma problemu |
Póki co kręci się w moim mieszkaniu, ale niedługo przeprowadzka do domu i tam będzie miał o wiele więcej pracy, 250 metrów kwadratowych, a teraz 55). Więc będzie jeździć i zbierać i piasek, i sierść dwóch psów. Wygodne oprogramowanie, w języku rosyjskim, miękki zderzak. Nie wystąpiły żadne problemy. |
Fajne, że ma matowy materiał, a droższe Roborocki mają błyszczący materiał podatny na zabrudzenia. Oprócz tego, sprząta dobrze, nie mogę się przyczepić, nie ma co prawda tych wszystkich super czujników, ale i tak nic złego nie robi, zbiera śmieci, a włosy i sierść nigdzie już nie ma. Gdyby jeszcze przecierał stoły i półki, to byłby bezcenny)) Zalety w niskiej cenie, w dobrym sprzątaniu. Wilgotne sprzątanie to nie mycie podłóg, zapamiętajcie, ono ma efekt, bez wątpienia, ale podłogi i tak trzeba myć) |
Niedrogo, ponieważ wiele innych modeli odkurzaczy kosztuje znacznie więcej, ale tutaj nie ma czujnika LIDAR, który, jak rozumiem, znacznie podnosi cenę. Jednak nie jest nam on aż tak potrzebny do dwupokojowego mieszkania. Przynajmniej działa dobrze, nie zasysa skarpetek ani innych rzeczy. Śmieci zbiera dobrze, łatwo się czyści, a także posiada funkcję mokrego czyszczenia. już nie straszy kota. Chociaż na początku bardzo się bała, to przynajmniej nie jest głośny, więc straszył tylko tym, że się porusza, a nie hałasował. Oczywiście są modele lepsze z innymi czujnikami. |
na Nowy Rok prezent od brata, ciekawe oczywiście, widocznie próbował zadowolić żonę - skoro odkurzacz, a trochę mnie - skoro inteligentny odkurzacz, wie, że lubię te wszystkie gadżety, chcę mieć inteligentny dom) ale póki co, jeśli chodzi o inteligentny dom, to Alexa od Yandex i czajnik z bluetooth. Usuwa dobrze, brud, kurz, piasek i wszystko inne. Świetne urządzenie, nawet jest funkcja mopowania, prawda, że dopływ wody regulowany jest mechanicznie |
tak, no w ogóle zakup udany, zwłaszcza że niedrogi, ponieważ są modele po 30-50 tysięcy, a my kupiliśmy taki za 17k+. Jest tu i program, i sprzątanie na mokro (faktycznie mechaniczna regulacja podawania wody). Dość cichy. Jest tryb do dywanów, ogólnie wszystko wygodne. Usuwa wszystkie śmieci z podłogi, płytki/parkiet/dywany. Tak, nie sądzę, żeby to był problem |
Pokazano 10 z 12 recenzji