Katalog   /   Komputery   /   Monitory   /   Philips

Opinie na temat Philips 243B9 24 "

Zdjęcia - Monitor Philips 243B9 24 "
Wideo 3Zdjęcia 5
Kiedy dokonujesz zakupu za pośrednictwem linków na naszej stronie, możemy otrzymać prowizję partnerską.
Kup!

Philips B Line 243B9/00, 60,5 cm (23.8\"), 1920 x 1080 px, Full HD, LED, 4 ms, Czarny

www.kaufland.pl
Dostawa: w Polsce
Złóż skargę
dodaj do listymoje listy
Opinie na temat Philips 243B9Dodaj opinię
Zalety

Wady

Mogę polecić, trafił mi się dobry egzemplarz.
9 marca 2020
Naprawdę wart swojej ceny, obraz jest naprawdę świetny, soczyste kolory, można oglądać filmy i przeglądać internet, na przykład, przekątna nie jest mała, a po 21,5 cala różnica jest zauważalna.
Rozdzielczość. Częstotliwość. Montaż. Projekt.
Chyba nie ma problemów.
Mihaużywam Philips 243B9 mniej niż miesiąc
Monitor z pewnością jest wart swojej ceny, ale dokładnie sprawdź matrycę.
26 października 2021
Model jest świetny, ale trafiłem na uszkodzony piksel, chciałem wymienić w sklepie, ale nie mają na stanie... W innych sklepach też deficyt w dobrej cenie.
Kolorystyka, design.
Problemy z dostępnością w sklepach.
używam Philips 243B9 mniej niż miesiąc
Drugi monitor od Philipsa i wszystko ok.
2 grudnia 2020
Jak dla mnie wszystko jest doskonale, odwzorowanie kolorów soczyste i realistyczne, kąty widzenia wszystko widać wyraźnie, menu wygodne, a ustawienia fabryczne nie są złe. Na pewno wart swojej ceny. Przekątna idealna do wszystkich zadań.
Kolorymetria. Portów wystarcza.
Moim zdaniem wszystko jest w porządku.
Vitalikużywam Philips 273B9 kilka miesięcy
Jestem monitorem w 100% zadowolony.
17 sierpnia 2020
Ten monitor jest wart swojej ceny, IPS matryca jest tutaj dobra, powierzchnia ekranu jest taka, że nie traci jasności i nie ma odblasków, kąty widzenia są szerokie - wszystko doskonale widać z boku, jasności i kontrastu jest wystarczająco, podświetlenie jest równomierne, interesujący ekran, duży jak dla mnie.
Kąty widzenia. Praca. Cena.
Moim zdaniem nie ma problemów.
Vasyaużywam Philips 243B9 kilka miesięcy
Dodaj opinię