Відгуки про Nokia E66
![]() |
| Відгуки про Nokia E66 | Додати відгук | 0 2 4 9 |
Переваги
Мінуси
Телефон не вибирав - побачив в інтернеті і одразу ж закохався. Прийшов у магазин, потримав у руках і кохання стало ще сильнішим. Дорога зараза! Але це мене не зупинило. Про покупку жодного разу не пошкодував! Нокія! Відмінні можливості, чудовий дизайн. До цього дуже довгий час ходив з (не повірите!) 3310. Але навіть справжні шедеври вмирають :) Настав час пам'ятати і її. І я вирішив, що візьму лише дуже гарну модель. Причому, обов'язково смартфон! Досить помітний люфт. Без чохла носити неможливо – він у мене подряпини збирає буквально з повітря. Вже через тиждень став досить пошарпаним: Але можливо, що це просто я такий неакуратний. Втім, навіть подряпаним, цей телефон виглядає дуже і дуже стильно. |
Металевий корпус не дряпається і не треться (літав двічі, подряпин нуль). Якщо носити у кишені – буде як новенький і через 3-4 роки. Раніше був Е65 – і зараз як новий, а цей телефон у рази кращий. Підтримує картки до 32 ГБ, хоча офіційно – 4. Для людини, яка постійно слухає навчальні заклади – чудова річ.
Любителям попинати на звук та камеру – йдіть у сад. Це телефон для бізнес-сегменту, а не малолітніх тусовщиків. Для тусовки купіть Xpress Music або Samsung, і буде вам щастя. Загалом – дуже вдалий девайс за свою ціну, всім рекомендую. Єдине – брати треба білі апарати, тоді й проблем не буде. Бізнес-модель нічого зайвого. Надзвичайно зручний у використанні, потужний, не гальмує та не глючить, повно робочого софту. Немає жодного люфту, скрипів тощо. Дуже якісне складання. Стильний, але суворий, що дуже до речі, якщо його власник – керівник середньої ланки чи бізнесмен. Слабка батарея - тримає добу при постійно працюючих Bluetooth і WiFi і частих дзвінках.
Слабкий сигнал дзвінка - треба було б голосніше. |
Купили цей телефон в інтернет-магазині E-ON.UA
Будинки виявили дефект камери, по екрану йшли дуже помітні смуги, які зберігалися і на фотографіях....повернути його назад або поміняти - не вийшло (спробували це зробити менш ніж через добу)...на прохання обміняти або повернути гроші нам відповіли, що спочатку його вивчатимуть на сервісному центрі (це займе близько 14 днів). вивчають на предмет механічного пошкодження або утоплення. Сам менеджер визнав, що з телефоном все в порядку, немає ні пошкоджень, ні подряпин ... вже сто разів купували товари в інтернет-магазинах, жодного разу не було непорозумінь. ...нікому не раджу контору E-ON.UA....зателефонували другу, у якого такий самий телефон, він сказав, що в нього інша проблема: він висне періодично, коли він намагається зробити вихідний дзвінок. надійний механізм слайду, гарний, зручний поки не виявили жодних, крім, очевидно, заводського браку |
Давно купив би такий же для резерву, але припускаю, що це вже буде китайське лайно і працювати нормально не буде, мій апарат 2009 року фінський ще. У мене безлімітний тариф всі ці роки, ті дзвоню я багато ... дуже багато, і слайдер цілий і начинка поки що жива, дай Бог їй довговічності). Купив апарат у травні 2009 року!! і користуюсь досі, так, на хвилиночку. Телефон зовсім не глючний, живучий неймовірно-я його двічі кидав на кам'яну підлогу, він розлітався на частини, його збирали на Савелівському ринку і він продовжать працювати як і працював. Заміну знайти не можу-нічого подібного навіть у кращих моделях немає-у мене сформовані групи абонентів зі своїми мелодіями та іншими прикметами і штук п'ятнадцять режимів-нічний, денний, домашній, тільки для віп-абонентів і тд і тп. Близько семисот номерів всі режими включаються миттєво, а це дуже важливо при напруженому графіку роботи. Цілком незамінна річ, розумію, що вона не вічна, але сучасні смартфони це насамперед дуже посередні телефони і потім уже все інше, мені особисто взагалі не потрібне є ноут. їх взагалі немає, якщо телефон живий і працює сім із половиною років. користуюся Nokia E66 місяць і більше рекомендую купити обов'язково |
Всім добрий день.
Довго читав всі відгуки і навіть на якийсь час задумався а чи варто взяти, але його зовнішній вигляд взяв своє і я його таки купив. Перше враження супер, у руці лежить приємно, виглядає досить дорого. Але тепер про всі негативи які я тут читав. Перше-люфт механізму слайдера, незнаю як у кого а у мене його немає зовсім, працює чітко без заїдання, люфта просто немає, сідає чітко в обидва боки, з приводу авто я їх не виявив. |
купіть собі тоді Nokia 6300...і радійте...і ви скажете дааа це класний телефон!!))))....я взагалі сам перейшов із соніка к610ай та соніка g900(сампртфон)....вони поряд не лежали не ляжуть ніколи .... і на майбутнє хлопці. ..а якщо ви купили якусь партачну китайську копію то хто вам доктор!!))...фууухх....вже втомився друкувати..емоції переповнюють капець!)...з недоліків може бути можна записати тільки слайдер... в плані..а раптом він колись поламається....ось і все....а ще дуже погано що на ньому не можна літати в космос!))))))))))встановив собі гармін 6.00.10 .все чудово працює.
телефон чудовий просто!) ... незамінний помічник будь-якому користувачеві! купив е66 бу пару днів тому ... до цього думаю заду ка почитаю коменты.. як і е66...все-таки вирішив розголосити і взяв...відмінна модель!!!..взагалі е серія..це просто супер телефони...причіпок ніяких немає....мене просто бісить що коли люди беруть до рук нормальний девайс і кажуть..що там десь кнопочка скріпить...що маленький люфт слайдера...кришечка не щільно підходить. батарея там їм малотримає .. і тд і тп !!! ..... це просто переписувач ... подивіться на функціональність .. на систему .. як вона працює налагоджено ... це люди ... до цього польхзовалися айфоном 3gs. ....просто купують самртфон...і користуються виключно плеєром і дзвінками...просто мізків у вас не вистачає нормально користуватися розумною технікою. |
В іншому – цілком хороший телефон, без зайвих наворотів та приколів – тільки те, що потрібно. поки все влаштовує)) купувався тіл у Проторії, сподобався відмінний зовнішній вигляд, яскравий екран, зручно лежить у руці, соковиті кольори, гарний звук, достатньо пам'яті. батарея мало тримає! і поскрипує корпус. |
Якщо потрібен зручний та надійний телефон бізнес-класу, то варто звернути на нього увагу. Суворий дизайн. Простота у використанні. Для любителів читання в дорозі чудово. Мені подобається, що документи Word перетворювати не треба. Істотних для мене не знайшла |
Краще не купувати..не раджу... Дизайн корпусу Звук, камера жахливі, фотки гірше нікуди виходять ... живе своїм життям ... вимикається, перевантажується, висне.. Меню убогое.. нічого особливого, а вартість пристойна. користуюся Nokia E66 кілька місяців рекомендую не купувати |
Дуже рада, міняти немає бажання, рідкісна модель, особливо коричнева). Критерій, за яким на ній зупинилася – це відсутність джойстика (плачевний попередній досвід Nokia N73) у мене коричневий, шалено подобається. Шлейф працює без проблем уже півтора роки, жодного люфту. Подобається, що корпус металевий, що полегшує переживання із його зношуванням. Фото виходить краще, ніж на Samsung WU.TU 8пікс. Збірка у мене ФІНСЬКА, саме її й обирала. єдиний недолік, з моменту покупки (не віднесла назад, тому що боляче сподобався) - іноді при вхідних дзвінках висне і не слухається жодна кнопка, поки не витягнути батарею і назад не вставити. Але списую це на прошивку. |
Показано 10 з 15 відгуків
ще 5 відгуків