Katalog   /   Audio   /   Słuchawki   /   Koss
Słuchawki

Koss The Plug

Zdjęcia - Słuchawki Koss The Plug
Wideo 4Zdjęcia 17
Kiedy dokonujesz zakupu za pośrednictwem linków na naszej stronie, możemy otrzymać prowizję partnerską.
Kup!
Proshop.pl

Koss The Plug v2 - Black 186818

Proshop.pl
Złóż skargę
dodaj do listymoje listy
Opinie na temat Koss The PlugDodaj opinię
Zalety

Wady

Doskonała izolacja akustyczna i cena. Dźwięk zwyczajny.
4 marca 2010
Przez długi czas zastanawiałem się, dlaczego są takie popularne? Aż pożyczyłem je od przyjaciela na kilka dni. Kiedy po około dziesięciu próbach udało mi się włożyć je do uszu, zrozumiałem, w czym rzecz. Izolacja od zewnętrznego świata jest absolutna! Jakbyś odłączał się od tego świata i zanurzał w muzyce. Prawie nie mają wad. Konstrukcja nie jest może najwygodniejsza, ale to drobnostki. Cena też raczej cieszy niż smuci.
Czysty dźwięk. Prosta i tym samym niezawodna konstrukcja. W zestawie znajdują się zapasowe końcówki. Myślę, że spodobają się tym, którzy spędzają dużo czasu w hałaśliwym miejscu, tam takie rzeczy będą niezastąpione.
Zimą niewygodnie założyć. Na mrozie pianka twardnieje i trudno przyjmuje "potrzebny" kształt.
sergiusużywam Koss The Plug tydzień
zdecydowanie kup
14 lutego 2011
Łatwo się naprawiają w przypadku zużycia przewodu (w miejscu, gdzie wchodzi do słuchawek, to właśnie tam najczęściej dochodzi do zerwania). Warto dodać, że są bardzo odporne na zużycie – minęły chyba ze dwa lata, zanim przewód w tym właśnie miejscu się złamał, i to w warunkach intensywnego użytkowania.
Dla tych, którzy mają problem z rozmiarem wkładek i słuchawki się nie trzymają – wkładki można kupić w innym rozmiarze.
Naprawdę świetne słuchawki. z gładką charakterystyką amplitudowo-częstotliwościową, bez wyraźnych rezonansów. Dobra, niemal naturalna transmisja dźwięku. Bardzo głęboki bas.
Jedyne, co będzie trzeba często wymieniać, to wyjmowane wkładki.
używam Koss The Plug od ponad roku polecam kupić koniecznie
poza konkurencją, firma taka sobie, ale akurat te słuchawki są po prostu niezapomniane
24 grudnia 2011
dobra rzecz zdecydowanie, używałem ich u przyjaciela wiele lat temu i byłem w szoku, kupiłem je sobie - w ogóle nie żałuję!
myślę, że to najlepsze słuchawki na świecie na przestrzeni dziejów!
bas od 10 herców - to coś niewyobrażalnego...
cena!!!! Taka cena i takie brzmienie teoretycznie są nie do pogodzenia!!! Jeszcze niczego lepszego nie słyszałem! Tak tłustych basów nie spotkałem w żadnych słuchawkach.
jakość materiałów (przy codziennym użytkowaniu przez rok przeżyły je bardzo stare słuchawki Alcatel, do których je podłączałem, i nie tylko je) i główna wada - nie można kupić nasadek! moje się zabrudziły, no i jako nowicjusz wziąłem je i umyłem mydłem, straciły elastyczność, teraz są jak zwykła gęsta pianka.
DIMAużywam Koss The Plug od ponad roku
PO PROSTU SUPER
23 stycznia 2011

wysokiej jakości, potężny dźwięk, doskonałe basy, niesamowita izolacja od dźwięków zewnętrznych
brak
dominatorużywam Koss The Plug od ponad roku polecam kupić koniecznie
świetny model, bardzo mi się spodobał
16 marca 2011
Dlaczego ściskacie słuchawkę i wkładacie ją do uszu, prostują się i nie wypadają, oczywiście, że nie można ich po prostu wepchnąć! a słuchawki są doskonałe, dźwięk jest czysty, bas jest wyrazisty)) Polecam, masz je już wcześniej!
Czysty dźwięk! bardzo wysokiej jakości bas!
Czyść uszy codziennie, w przeciwnym razie uszy się zabrudzą!! i nie pozwól, aby lewicowcy szturchali Cię w uszy!
Vladużywam Koss The Plug kilka miesięcy polecam kupić koniecznie
spróbuj, nie pożałujesz)))
7 lutego 2011
moja rada: zanim kupisz, pożycz od znajomych i naucz się ich ubierać. Jestem pewien, że ci się spodobają.
1) izolacja od hałasu (nawet bez włączonej muzyki nie słychać otoczenia).
2) przystępna cena.
3) oryginalność wśród masy standardowych słuchawek ("telefonicznych").
4) głośny, wysokiej jakości dźwięk.
jako takich nie ma, choć czasami „całkowita izolacja od świata” nie jest właściwa.
Tirebużywam Koss The Plug od ponad roku polecam kupić koniecznie
dobry dźwięk jak na 500r, ale wyjątkowo niewygodny
7 marca 2011
Generalnie dźwięk nie jest zły, jednak ich włożenie zajmuje sporo czasu (zgniotcie je, następnie włóżcie i poczekajcie, aż nabiorą kształtu.
Dobry bas, normalny dźwięk
średnie częstotliwości są trochę utracone, uszy nadal są trochę zmęczone i mocno wystają. Nosiłam je przez sześć miesięcy. pozostałe sześć miesięcy po prostu leży. W lewym głośniku zaczął trzaskać bas.
Pavelużywam Koss The Plug kilka miesięcy polecam nie kupować
Polecam kupić doskonałe słuchawki
29 lipca 2014
Oto najlepsze słuchawki, jakie kiedykolwiek miałem, służyły mi przez pół roku, aż postanowiłem uprać nauszniki i postanowiłem je suszyć w mikrofalówce.
Dobry dźwięk
Głęboki bas
Głośne
Wygodne pady, dobrze leżą w uszach
Brak
Vladislav Voroshilovużywam Koss The Plug miesiąc i więcej polecam kupić koniecznie
tak się nazywają słuchawki
22 stycznia 2012
nie są warte tej ceny.
dźwięk jest dobry i cena ok, ale nie powiem, żeby te słuchawki były czymś wyjątkowym, zwykłe.
szybko się zużywają nasadka
rodionużywam Koss The Plug od ponad roku
za 150g słuchawki koss są tego warte i zwracają się same!
4 maja 2011
jestem wieloletnią fanką koss i senheyserov, ale zawsze kupuję nowe rzeczy, a oto Philips SHE9550/00 dla osób, które mają dość wybierania tego, co lepsze niż koss czy senheyserov? Specjalnie opracowana konstrukcja z zaworami zapewniającymi głęboki bas pozostawia moją starą wtyczkę Koss i Senhi px 300II w tyle. Te pszczoły są najlepsze w przedziale 300-350gr!
za tę cenę 150g to normalne
mało wygodne wstawki