Opinie na temat Karcher K 2 Basic
![]() | Kiedy dokonujesz zakupu za pośrednictwem linków na naszej stronie, możemy otrzymać prowizję partnerską. Kup! |
| Opinie na temat Karcher K 2 Basic | Dodaj opinię | 1 0 0 1 |
Za swoje pieniądze całkowicie uzasadnia swój zakup. Świetnie radzi sobie z meblami ogrodowymi, rowerem górskim i skuterem. Jest tak łatwy w obsłudze, że pozwalam czternastoletniemu synowi myć jego rower. Za pieniądze, jakie kosztowała ta myjka ciśnieniowa, całkiem dobry, niedrogi sprzęt niemieckiej jakości. Prawdopodobnie trudno będzie nią dokładnie umyć terenówkę, ale z samochodami osobowymi radzi sobie doskonale. Kupiłem za około 3500 PLN. Tak, szczerze mówiąc, jestem zadowolony, nie ma na co narzekać. używam Karcher K 2 Basic miesiąc i więcej polecam kupić koniecznie |
Myjka beznadziejna!!! Nie kupujcie tego chińskiego g... Jechałem z zamiarem kupna czegoś chińskiego, w sklepie zobaczyłem karchera. Żona powiedziała, żebym wziął markowy produkt, trochę droższy od chińskiego, ale przynajmniej będzie działać. Żałowałem po miesiącu, po 4 użyciu. Pompa pękła LATEM!!!! Cena plastikowej pompy jest porównywalna z ceną nowej myjki! Pomyślcie, co lepiej brać! brak wszystko w pełni... A nie, jednak jest jedna zaleta, nie kopie prądem :) używam Karcher K 2 Basic kilka miesięcy |
Dodaj opinię