Відгуки про HyperX QuadCast S
![]() | Порівняти ціни 2 → Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.
| Відгуки про HyperX QuadCast S | Додати відгук | 0 0 4 5 |
Переваги
Мінуси
Якісний мікрофон, який прослужить вам роки! Чудовий, зручний, з гарною підсвіткою, якісно зроблений. Чув лише компліменти з приводу якості звуку від своїх тіммейтів і друзів! Абсолютно задоволений тим, що маю такого красунчика. Ще ніколи не підводив і завжди був надійним помічником у навіть найбільш потних катках! Також кайфую від підсвітки і можливості її кастомно налаштовувати під свій смак і настрій. Якість матеріалів, якість звук, підсвітка, стабільність роботи, роки служби нічого користуюся HyperX QuadCast S більше року |
HyperX QuadCast S у мене вже два роки. Використовую його переважно для геймінгу, іноді записував відео на YouTube і пробував стрімити. Коли я його вперше розпакував, був у захваті - вигляд просто топовий. Підсвітка RGB додає шарму, вона в мене завжди увімкнена, хоча це більше фішка для краси, ніж реальна потреба. Звук у мікрофона приємний і чистий, є 4 режими сприйняття звуку. Сенсорна кнопка муту працює зручно, як і контролер гучності, хоча ним я майже не користуюсь, завжди стоїть на максимумі. Підключення до ПК взагалі без проблем, під'єднав і користуєшся. Матеріали теж на висоті, усе виглядає якісно й довговічно. Найбільший недолік це його програмне забезпечення, це просто непотріб. Також мікрофон чутливий, були моменти коли ловив тихі звуки з кухні у хаті коли він стояв максимально від неї далеко. Складно витирати з нього пил. |
Абсолютно чудове і необхідне доповнення для геймерів, любителів гарної підсвітки та тих, хто хоче додати у свою життя райдуги та гарного звуку! Мікрофон диво, крутий, якісний, надійний і фірмовий. Хайпері постаралися на славу! Експірієнс користування дуже приємний, хочеться здзвонюватися в діскорді ще частіше! звук, підсвітка, якість. ні-чо-го |
Неймовірно крутий мікрофон, найкращий з тих, що мені доводилося користуватись, крута якість, гарні матеріали, приємний на ощупь, звук супер, світитися дуже гарно, має різні регулювання гучності на корпусі, зручна підставка, жодних нарікань за кілька років користування не було, легко і швидко працює в діскорді та інших популярних говорках. Для ігор, стрімінгу та просто для домашнього користування підходить ідеально. Вартує свої гроші. Підсвітка це кохання взагалі! Підсвітка, якість, звук, матеріали з яких виконані. нічого |
Працює чудово, для YouTube саме воно. Друзі у дискорді кайфували від мікрофона. Можна вимкнути (для таких любителів приватності як я це може бути важливо) не відриваючи кабель від ПК, красиво виглядає (підсвічування радує око), інтуїтивно зрозуміло, гучність регулюється, звук - прекрасний (якщо говорити близько до мікрофона, інакше буде або тихо, або будуть сторонні шуми). Також хочеться відзначити добротний кабель у комплекті :). Провід звичайно товстий, але добрий Якщо говорити далеко, то будуть сторонні звуки, але вони не такі сильні та й це особливо помітно хіба що якщо ви диктор або ютубер, ну або стример. Так само з мінусів софттач пластик, швидко мажеться і псує вигляд. Також з мінусів, якщо ви хочете займатися професійною діяльністю, то поп-фільтр і підставку купувати потрібно буде окремо. |
Загалом мікрофон хороший, зняв огляд на нього, можете подивитися за посиланням)
https://youtu. Якість звуку, зовнішній вигляд Шумопоглинання користуюся HyperX QuadCast S менше місяця |
Можна використовувати як rgb лампу, можна нахиляти його по одній осі від себе, є регулювання підсвічування і варіант створення своєї. Красивий дизайн, прогумовані ніжки. кілька секунд. Мабуть це розмір у висоту, якщо у вас є тримач, що кріпиться до столу, то пропустіть цей пункт бо з держателем можна налаштувати під потрібний кут. або мишку якщо близько посунуто, звук клацання запише-приблизно на відстані 1-4 см від сторони яка записує. |
У нагоді для YouTube Підсвічування райдужне вау:) Немає ніяких недоліків |
Хороший мікрофон, але при підключенні працює тихо, драйвера оновлював, все перепробував, хотів його повертати. І потім знайшов спосіб, що б він працював нормально, необхідно змінювати гучність (рівень) мікрофона на налаштуваннях Windows 2 !!! разу і потім він починає нормально приймати звук (можливо це питання не до мікрофона, а до материнки або він некоректно запускається разом із Windows). Якість матеріалів, регульоване підсвічування, довгий шнур в обмотці. Включається разом з winwows. |
Додати відгук