Katalog   /   Motoryzacja   /   Car audio i elektronika   /   Wideorejestratory   /   DDPai
Wideorejestrator

DDPai Mini

Zdjęcia - Wideorejestrator DDPai Mini
Wideo 13Zdjęcia 4
Porównaj ceny 2 →
Kiedy dokonujesz zakupu za pośrednictwem linków na naszej stronie, możemy otrzymać prowizję partnerską.
 237 zł  299 zł
dodaj do listymoje listy
Opinie na temat DDPai MiniDodaj opinię
Zalety

Wady

dobry model, spodobał się
21 grudnia 2024
Ten wideorejestrator okazał się doskonałym wyborem do mojego samochodu. Dzięki kompaktowym rozmiarom i dobremu zestawowi cech idealnie nadaje się do codziennych podróży. Główną zaletą jest wysokiej jakości matryca Sony IMX323, która zapewnia wyraźne nagrania nawet przy słabym oświetleniu. Jakość nagrywania w Full HD naprawdę imponuje, obraz jest ostry i nie rozmywa się nawet przy dużych prędkościach. Dodatkowo, szeroki kąt widzenia (140 stopni) pozwala objąć znaczną część drogi i pasów bocznych, co jest dla mnie bardzo ważne. Szczególnie spodobała mi się funkcja Wi-Fi, dzięki której można szybko przeglądać i pobierać wideo bezpośrednio na smartfon bez konieczności wyjmowania karty pamięci. Jest to bardzo wygodne, gdy musisz szybko uzyskać dostęp do nagrań.
Jakościowa matryca Sony IMX323 i nagrywanie w Full HD
Szeroki kąt widzenia 140°
Funkcja Wi-Fi dla szybkiej transmisji danych
Olegużywam DDPai Mini od ponad roku
Jakość wideo super, za te pieniądze
23 kwietnia 2021
Pierwsze wideo super. Aplikację pobrałem, skonfigurowałem na iPhone. Wideo opublikuję na kanale VRSM na YouTube.
Cena i jakość dziennego nagrywania.
Krzywy rosyjski język
używam DDPai Mini mniej niż miesiąc