Wideorejestrator
DDPai Mini
![]() | Porównaj ceny 2 → Kiedy dokonujesz zakupu za pośrednictwem linków na naszej stronie, możemy otrzymać prowizję partnerską.
| Opinie na temat DDPai Mini | Dodaj opinię | 0 0 1 1 |
Zalety
Wady
Ten wideorejestrator okazał się doskonałym wyborem do mojego samochodu. Dzięki kompaktowym rozmiarom i dobremu zestawowi cech idealnie nadaje się do codziennych podróży. Główną zaletą jest wysokiej jakości matryca Sony IMX323, która zapewnia wyraźne nagrania nawet przy słabym oświetleniu. Jakość nagrywania w Full HD naprawdę imponuje, obraz jest ostry i nie rozmywa się nawet przy dużych prędkościach. Dodatkowo, szeroki kąt widzenia (140 stopni) pozwala objąć znaczną część drogi i pasów bocznych, co jest dla mnie bardzo ważne. Szczególnie spodobała mi się funkcja Wi-Fi, dzięki której można szybko przeglądać i pobierać wideo bezpośrednio na smartfon bez konieczności wyjmowania karty pamięci. Jest to bardzo wygodne, gdy musisz szybko uzyskać dostęp do nagrań. Jakościowa matryca Sony IMX323 i nagrywanie w Full HD Szeroki kąt widzenia 140° Funkcja Wi-Fi dla szybkiej transmisji danych - |
Pierwsze wideo super. Aplikację pobrałem, skonfigurowałem na iPhone. Wideo opublikuję na kanale VRSM na YouTube. Cena i jakość dziennego nagrywania. Krzywy rosyjski język używam DDPai Mini mniej niż miesiąc |
Dodaj opinię