Opinie na temat Aerocool Core Plus
![]() | Kiedy dokonujesz zakupu za pośrednictwem linków na naszej stronie, możemy otrzymać prowizję partnerską. Kup!Aerocool Core Plus, Chlodnica/wentylator, 13,6 cm, 600 RPM, 1800 RPM, Czarny, Białywww.kaufland.plDostawa: w Polsce Złóż skargę |
| Opinie na temat Aerocool Core Plus | Dodaj opinię | 0 1 3 10 |
Doskonale działa cooler i chłodzi procesor Core i5, obraca się normalnie. Szybko i cicho, a co najważniejsze skutecznie. Podczas działania nie ma żadnych problemów, idealnie pasuje, nie ma luzów ani wibracji. Polecam. Wszystko dobrze. Tak, jak dotąd żadnych problemów |
Kupiłem, zamontowałem i wszystko ok, działa bez zarzutu, obraca się cicho, żadnych problemów z instalacją, wiatrak cichy, jeszcze nigdy nie było żadnych problemów, podświetlenie świeci ładnie. Łatwa instalacja, minimalny hałas podczas pracy, i niewielkie nagrzewanie się. Nie ma żadnych wad. |
dobra cena ale model ma swoje wady i zalety on jest cichy, oświetlenie RGB. posmarowałem procesor pastą termoprzewodzącą, a następnego dnia jego temperatura wynosiła od 50-60 stopni. |
Wiertarka jest najlepsza za te pieniądze. Jaskrawe podświetlenie RGB. Nie bierzcie tego do mini komputerów! Jest po prostu ogromna. |
Świetny cooler za +/- 1000 rubli. 120-milimetrowego wentylatora prawie nie słychać, dopiero przy 100% obciążeniu zaczyna trochę hałasować, ale nieznacznie. Również warto pamiętać o podświetleniu. Doskonale chłodzi Ryzen 3 2200 G. Cena, podświetlenie, chłodzenie nie znalazłem żadnych minusów |
Skuteczny cooler. Porównaj przed i po, i wszystko ułożyło się na swoje miejsce. Nigdy wcześniej nie korzystałem z czegoś podobnego. I oto po instalacji, pobrałem program, sprawdziłem temperaturę bez niego i z nim, i byłem przyjemnie zaskoczony, że temperatura znacznie się obniżyła. Wykonany jest z wysokiej jakości materiałów. Radiator jest duży, czarny, i ma wiele żeberek, co jak rozumiem jest bardzo dobre, bo lepiej rozprasza ciepło. I wentylator jest cichy. Jakość Nie znalazłem |
Do zimnego systemu ok. Jasny tani. System gorąca, nie radzi sobie przy obciążeniu 80-90% temperatury 90-95(socket2011 z prockiem Xeon na 8 fizycznych i 16 wątków) no i poszarpana animacja kolorów. |
Dlaczego wszyscy piszą, że jest bezgłośna? Przy 100% hałas jak od silników samolotu, tylko przy ręcznym ustawieniu na 50% jest w miarę akceptowalnie, ale trudno to nazwać bezgłośnym. Procesor q6600 na gnieździe 775 bez podkręcania nagrzewa się z nim do 75-78 stopni. Lepiej wybierać chłodzenia z automatycznym ustawieniem prędkości obrotowej. Jeśli nie ma pieniędzy, a stary cooler się rozpadł w rękach, można kupić. Podświetlenie fajne. Słabo chłodzi, hałasuje, tylko dla procesorów z małym TDP. |
Efektywność chłodzenia procka i5. Koszt Instalacja nie zajmuje dużo czasu, doskonale prezentuje się w systemie i nie generuje hałasu. Wykonany z wysokiej jakości materiałów z doskonałym przewodnictwem cieplnym i oddawaniem ciepła. Podświetlenie RGB Jak dotąd bez wad. |
Forma jest piękna, podświetlenie intensywne i jasne, radiator pomalowany na ciemny kolor, to jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny. Teraz jeśli chodzi o wydajność, dobrze chłodzi procesor Ryzen 3500. W grach nie więcej niż 55 stopni, ostatnio sprawdzałem w Aida 64, w ogóle było 49 stopni. Zależy kiedy. Instaluje się szybko, wszystko w zestawie. nic |
Pokazano 10 z 14 recenzji