Katalog   /   Komputery   /   Podzespoły   /   Chłodzenia komputerowe   /   Aerocool

Opinie na temat Aerocool Core Plus

Zdjęcia - Chłodzenie Aerocool Core Plus
Zdjęcia 6
Kiedy dokonujesz zakupu za pośrednictwem linków na naszej stronie, możemy otrzymać prowizję partnerską.
Kup!

Aerocool Core Plus, Chlodnica/wentylator, 13,6 cm, 600 RPM, 1800 RPM, Czarny, Biały

www.kaufland.pl
Dostawa: w Polsce
Złóż skargę
dodaj do listymoje listy
Opinie na temat Aerocool Core PlusDodaj opinię
Podoba się. Wart swojej ceny.
7 lutego 2020
Doskonale działa cooler i chłodzi procesor Core i5, obraca się normalnie. Szybko i cicho, a co najważniejsze skutecznie. Podczas działania nie ma żadnych problemów, idealnie pasuje, nie ma luzów ani wibracji. Polecam.
Wszystko dobrze.
Tak, jak dotąd żadnych problemów
Romaużywam Aerocool Core Plus mniej niż miesiąc
Ogólnie wszystko ok.
11 marca 2020
Kupiłem, zamontowałem i wszystko ok, działa bez zarzutu, obraca się cicho, żadnych problemów z instalacją, wiatrak cichy, jeszcze nigdy nie było żadnych problemów, podświetlenie świeci ładnie.
Łatwa instalacja, minimalny hałas podczas pracy, i niewielkie nagrzewanie się.
Nie ma żadnych wad.
Destarużywam Aerocool Core Plus kilka miesięcy
niezły model, ale są minusy i plusy.
15 maja 2021
dobra cena ale model ma swoje wady i zalety
on jest cichy, oświetlenie RGB.
posmarowałem procesor pastą termoprzewodzącą, a następnego dnia jego temperatura wynosiła od 50-60 stopni.
Ilyaużywam Aerocool Core Plus mniej niż miesiąc
29 czerwca 2020
Wiertarka jest najlepsza za te pieniądze.
Jaskrawe podświetlenie RGB.
Nie bierzcie tego do mini komputerów! Jest po prostu ogromna.
polecam kupić
18 kwietnia 2020
Świetny cooler za +/- 1000 rubli. 120-milimetrowego wentylatora prawie nie słychać, dopiero przy 100% obciążeniu zaczyna trochę hałasować, ale nieznacznie. Również warto pamiętać o podświetleniu. Doskonale chłodzi Ryzen 3 2200 G.
Cena, podświetlenie, chłodzenie
nie znalazłem żadnych minusów
Viktorużywam Aerocool Core Plus kilka miesięcy
3 kwietnia 2020
Skuteczny cooler. Porównaj przed i po, i wszystko ułożyło się na swoje miejsce. Nigdy wcześniej nie korzystałem z czegoś podobnego. I oto po instalacji, pobrałem program, sprawdziłem temperaturę bez niego i z nim, i byłem przyjemnie zaskoczony, że temperatura znacznie się obniżyła. Wykonany jest z wysokiej jakości materiałów. Radiator jest duży, czarny, i ma wiele żeberek, co jak rozumiem jest bardzo dobre, bo lepiej rozprasza ciepło. I wentylator jest cichy.
Jakość
Nie znalazłem
Arkadiyużywam Aerocool Core Plus kilka miesięcy
Jeśli system jest chłodny, około 80-90 tdp w zupełności wystarczy.
9 czerwca 2021
Do zimnego systemu ok.
Jasny tani.
System gorąca, nie radzi sobie przy obciążeniu 80-90% temperatury 90-95(socket2011 z prockiem Xeon na 8 fizycznych i 16 wątków) no i poszarpana animacja kolorów.
Danil Dmitrievużywam Aerocool Core Plus od ponad roku
zwykły model, nic szczególnego
31 stycznia 2021
Dlaczego wszyscy piszą, że jest bezgłośna? Przy 100% hałas jak od silników samolotu, tylko przy ręcznym ustawieniu na 50% jest w miarę akceptowalnie, ale trudno to nazwać bezgłośnym. Procesor q6600 na gnieździe 775 bez podkręcania nagrzewa się z nim do 75-78 stopni. Lepiej wybierać chłodzenia z automatycznym ustawieniem prędkości obrotowej.
Jeśli nie ma pieniędzy, a stary cooler się rozpadł w rękach, można kupić. Podświetlenie fajne.
Słabo chłodzi, hałasuje, tylko dla procesorów z małym TDP.
Marat Kaitovużywam Aerocool Core Plus kilka miesięcy
11 stycznia 2021
Efektywność chłodzenia procka i5.
Koszt
Instalacja nie zajmuje dużo czasu, doskonale prezentuje się w systemie i nie generuje hałasu. Wykonany z wysokiej jakości materiałów z doskonałym przewodnictwem cieplnym i oddawaniem ciepła.
Podświetlenie RGB
Jak dotąd bez wad.
14 grudnia 2020
Forma jest piękna, podświetlenie intensywne i jasne, radiator pomalowany na ciemny kolor, to jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny. Teraz jeśli chodzi o wydajność, dobrze chłodzi procesor Ryzen 3500. W grach nie więcej niż 55 stopni, ostatnio sprawdzałem w Aida 64, w ogóle było 49 stopni. Zależy kiedy.
Instaluje się szybko, wszystko w zestawie.
nic
Sem