Відгуки про Yokohama Advan dB V552 275/35 R21 103Y
![]() |
Виберіть розмір шин
Відгуки про Yokohama Advan dB V552 275/35 R21 103Y | Додати відгук | 0 0 0 3 |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Придбав комплект Yokohama v552 з розмірністю 205/60 R16. Вирішилося питання з вібрацією та шумом з-під арок. У машині стало набагато тихіше. У всякому разі, звуку шин я не чую. Напрямок тримають прямо, вправно входять у повороти. Дощ або +35 якість гуми не впливають, що “+” на користь суміші. Гумова суміш, відсутність шуму від гуми Немає ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Преміальна шина за адекватну вартість та з відмінною якістю гуми. Коли купував її відгуків взагалі не було, але ризикнув і що називається не помилився. З жирних плюсів – я її зовсім не чую. Нерівності проходить так, ніби їх немає. Днями різко вдарив у підлогу по гальмах. Чекав вереску гуми, але його не було! Протектор добре відводить воду. Слухняна на швидкості. Поки що пробіг не великий, але гумою повністю задоволений. Безшумна, не вищить при різкому гальмуванні, добре керується на швидкості Немає ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
У мене була гума V551. Коли дізнався, що йока випускає V552 вирішив спробувати. Минула версія сподобалася тим, що була ледь чутна навіть на огидній дорозі. V552 ще тихіше. На гарному асфальті ти її не чуєш. Де гірше асфальт якщо прислухатися, то можна щось розчути, але це не точно, може просто здалося. За рештою характеристик все витримано в стилі якісної преміальної шини. Вона не гоночна, але виробник у неї заклав індекс швидкості V (240 км/год). Я не божевільний, щоб випробовувати її на такій швидкості. Скажу лише, що за 140 км.ч поводиться дуже слухняно. Комфортна, керована гума, дуже тиха Не помітив ![]() |
Додати відгук