Відгуки про Whirlpool AMW 731 WH (858773129940)
![]() |
Відгуки про Whirlpool AMW 731 WH | Додати відгук | 0 0 1 0 |
Відгук корисний? Так4 Ні0 |
Мікрохвильова піч для вбудовування має вибирати ретельно. Це окремостоящу модель можна легко поміняти на якусь приблизно схожу. Але "під вбудову" бажано брати техніку із запасом. Нас у сім'ї шестеро, тому я одразу прицілювався на великі та просторі печі об'ємом не менше тридцяти літрів. Печка реально велика і за об'ємом і діаметром посуду, яку в неї можна поставити. Тарілка, що обертається, має діаметр більше 32 сантиметрів і це дійсно багато. При цьому пекти сильна і нагріває дуже швидко. За допомогою розумного електронного керування можна виставити сім різних рівнів потужності. Та сама електроніка вміє запускати безліч вбудованих програм для приготування різних страв. З ними зараз дружина розбирається, там все не просто, але думаю, що здолає)) Грилем вже кілька разів користувалися, чудова штука і підрум'янює він непогано. Ще хочеться похвалити комплектацію, в яку включили не лише спеціальну дротяну підставку для гриля (використовувати тільки в режимі гриля!), а й спеціальну крисп-тарілку. Мікрохвильова піч вона і є мікрохвильовою піччю. Вимагати від неї суперрівномірності нагрівання немає сенсу. Незважаючи на безліч заявлених технологій-улучшайзеров, продукти, що лежать з краю, нагріваються набагато швидше і повніше, ніж ті, що в середині тарілки. Тож якщо ті самі котлети, які можна викласти "в один шар", розігріваються нормально, то при приготуванні м'яса бажано робити міні-паузу і міняти шматочки місцями і перевертати їх. Те саме стосується каш та інших гарнірів. Для хорошого прогріву бажано хоча б раз їх перемішати. Гарантія на цю модель лише 12 місяців. |
Додати відгук