Темна версія
Польща
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.
Каталог   /   Аудіотехніка   /   Навушники   /   Trust

Відгуки про Trust Ziva Gaming HeadsetДодати відгук
Відгук корисний?
Так1
Ні0
звичайна гарнітура за ці гроші, норм покупка
 4 вересня 2020
ціна, чого тут вимагати від гарнітури, мікрофон на дужці яка норм регулюється, є в комплекті перехідник на 2 окремих порти навушників та мікрофона
якість взагалі, хоча тут слід згадати ціну
Вадимкористуюся Trust Ziva Gaming Headset менше місяця
Відгук корисний?
Так0
Ні0
Модель варта своєї ціни.
 31 жовтня 2022
Купив навушники через відсутність нормального мікрофона. У принципі за свою ціну навушники добрі. Мікрофон не є ідеальним, але звук дає чіткий і без перешкод. Самі навушники трохи підкачали, в плані звуку, звучання не насичене, але добавка зайвої гучності допомогла. Також не зовсім зручні юшки у плані розміру, що призводить до болю вух. Загалом покупка не розчарувала. Підійде для ігор і для студентів на дистанційці в цю нелегку для нас годину. Також перед покупкою перевірте регулятор гучності на лівому вусі (де мікро), бо він може виявитися на мінімумі. Я так подумав, що навушники не справні.
Ціна, простота, мікрофон, хороший звук.
Болять вуха через маленькі розміри ух навушників.
TTAIIIKEкористуюся Trust Ziva Gaming Headset менше місяця
Додати відгук

Купити Trust Ziva Gaming Headset

Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.

TRUST Słuchawki przewodowe TRUST Ziva 21953 Czarno-czerwony

Trust Ziva to przewodowe słuchawki wokółuszne wyposażone w składany mikrofon na pałąku.Korzyści: Idealny do gier online, słuchania muzyki i rozmów na czacie Regulowana opaska na głowę i miękkie poduszki Czuły, składany mikrofon Regulacja głośności Kompatybilny ze wszystkimi komputerami PC i laptopami Kabel 1.8 m
Поскаржитись
Підбір за параметрами