Відгуки про Transcend StoreJet 35T3 TS8TSJ35T3 8 ТБ
![]() |
Відгуки про Transcend TS8TSJ35T3 | Додати відгук | 0 1 0 1 |
Відгук корисний? Так10 Ні2 |
Гарний пластик корпусу, досить висока швидкість роботи. Дуже яскрава кнопка бекапу. Унікальний шнур USB, якщо вийде з ладу, навіть не знаю, де такий можна буде купити. Не завадило б і eSATA. У моєму примірнику вібрація, шум та перегрів. І відмова у гарантії сервісного центру. ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
супер! не наврочити б у мене Transcend на 3 тб вже більше року підклав блокнот, не шумить, не гріється, взагалі жодних проблем, я його за останні півроку не разу не вимикав, постійно з торентів чогось підвантажую немає користуюся Transcend TS8TSJ35T3 місяць і більше рекомендую купити обов'язково |
Додати відгук
Купити Transcend StoreJet 35T3 TS8TSJ35T3 8 ТБ
Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.
Dysk zewnętrzny HDD Transcend 35T3 Turbo 8TB Czarny (TS8TSJ35T3) | 1 222 zł | ![]() | |||
TANIA DOSTAWA ! - ! Transcend Dysk zewnętrzny 35T3 Turbo 8TB HDD 3.5\'\' USB 3.0 - PACZKOMAT, POCZTA, KURIER | 1 216 zł | ![]() | |||
Transcend StoreJet 35T3 - Dysk twardy - 8 TB | 1 587 zł |
Висновок сервісного центру Transcend, що все в межах норми. Поставив на гумові подушки вібрація по столу майже чути, але залишився шум від обертання шпинделя диска, досить гучний.
Температура після 5-ти хвилин використання доходить до 50-ти градусів
Плюнув на псевдогарантію і розібрав це диво. Усередині виявився звичайний бюджетний Seagate Barracuda 7200.14 3TB 7200rpm 64MB ST3000DM001 3.5 SATAIII, який активно шумить та вібрує.
У мене висновок один не зв'язуйтеся з Transcend-ом, флешки та карти пам'яті вони вміють робити, а жорсткі диски немає.
Та й відверте сервіс. У мене весь комп'ютер працює тихіше за цей диск. Думаю, що активному використанні більше місяця не протягне.