Темна версія
Польща
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.

Відгуки про Transcend StoreJet 35T3 TS8TSJ35T3 8 ТБ

Фото - Жорсткий диск Transcend StoreJet 35T3 TS8TSJ35T3 8 ТБ
Фото 6
Відгуки про Transcend TS8TSJ35T3Додати відгук
Відгук корисний?
Так10
Ні2
Купувати можна, але перш ніж віддати за нього гроші, його потрібно добре перевірити.
 17 жовтня 2013
Вчора приїхав із сервісу цей диск. Відправляв зі скаргою на вібрацію і відчутний шум (шипить начебто вентилятор крутиться на суху, а вібрація трохи слабша за вібру на телефоні).
Висновок сервісного центру Transcend, що все в межах норми. Поставив на гумові подушки вібрація по столу майже чути, але залишився шум від обертання шпинделя диска, досить гучний.
Температура після 5-ти хвилин використання доходить до 50-ти градусів
Плюнув на псевдогарантію і розібрав це диво. Усередині виявився звичайний бюджетний Seagate Barracuda 7200.14 3TB 7200rpm 64MB ST3000DM001 3.5 SATAIII, який активно шумить та вібрує.
У мене висновок один не зв'язуйтеся з Transcend-ом, флешки та карти пам'яті вони вміють робити, а жорсткі диски немає.
Та й відверте сервіс. У мене весь комп'ютер працює тихіше за цей диск. Думаю, що активному використанні більше місяця не протягне.
Гарний пластик корпусу, досить висока швидкість роботи.
Дуже яскрава кнопка бекапу. Унікальний шнур USB, якщо вийде з ладу, навіть не знаю, де такий можна буде купити. Не завадило б і eSATA. У моєму примірнику вібрація, шум та перегрів. І відмова у гарантії сервісного центру.
klaspatsкористуюся Transcend TS3TSJ35T3 тиждень
Відгук корисний?
Так0
Ні0
відмінна модель, дуже сподобалося
 25 квітня 2016
супер! не наврочити б
у мене Transcend на 3 тб вже більше року підклав блокнот, не шумить, не гріється, взагалі жодних проблем, я його за останні півроку не разу не вимикав, постійно з торентів чогось підвантажую
немає
користуюся Transcend TS8TSJ35T3 місяць і більше рекомендую купити обов'язково
Додати відгук

Купити Transcend StoreJet 35T3 TS8TSJ35T3 8 ТБ

Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.

Dysk zewnętrzny HDD Transcend 35T3 Turbo 8TB Czarny (TS8TSJ35T3)

Morele.net
1 222

TANIA DOSTAWA ! - ! Transcend Dysk zewnętrzny 35T3 Turbo 8TB HDD 3.5\'\' USB 3.0 - PACZKOMAT, POCZTA, KURIER

www.net-s.pl
1 216