Відгуки про Smeg KLF03DGBEU синій
![]() |
Відгуки про Smeg KLF03DGBEU | Додати відгук | 0 0 1 3 |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Користуюсь чайником уже рік. Кип'ятить воду швидко, за дві хвилини. Хибних спрацьовувань, відключень не було. Вага у нього велика, займає багато місця на кухні – при чищенні важко тримати його в руках, але це дрібниці. Великий обсяг, швидкість закипання води, добре спрацьовує автоматика. Важкий. ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Отримала цей чайник у подарунок. Давно мріяла про таке, щоб дизайн розкішний. По чайнику smeg відразу видно - дорогий, якісний. Кип'яту їм 2 рази на день стабільно-вранці та ввечері після роботи. Користуюсь кілька місяців, жодної проблеми з ним не виникало. Тепер навіть ранкові бутерброди стали ніби смачнішими))) ось що означає естетика))) дизайн дорогий користуюся Smeg KLF03BLEU кілька місяців |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
купувала собі чайник Сміг у приємному блакитному кольорі на кухню у марокканському стилі. Знайти щось автентичне можливим поки не видається, а такий лаконічний чайничок підійшов чудово. Вже 8 місяців, як я ним користуюся. Хоч би раз яка проблема виникла))) А то начитаєшся негативних відгуків і починаєш вірити, що це тільки тобі так пощастило))) Але в будь-якому випадку я задоволена, навіть якщо мені лише пощастило))) зручний чайник, відмінна якість складання високий цінник користуюся Smeg KLF03BLEU кілька місяців |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Чайник сміг купила три місяці тому. Працює тихо, усередині нержавіюча сталь, а не пластик. Ситечко знімне, можна помити. Виглядає класно (у мене червоний), одразу в очі впадає на кухні. Шнур короткуватий, довелося ставити на обідній стіл поруч із розеткою. гарний дизайн, швидко гріє короткий шнур користуюся Smeg KLF03BLEU кілька місяців |
Додати відгук
Купити Smeg KLF03DGBEU синій
Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.
Smeg Czajnik klf03 blau BIAŁY/ NIEBIESKI | 2 759 zł | ![]() | |||
Czajnik 1,7L Blu Mediterraneo Smeg (KLF03DGBEU) --- OFICJALNY SKLEP Smeg | 2 799 zł | ![]() | |||
SMEG KLF03DGBEU Wasserkocher Dolce & Gabbana Mediterranean Blue | 2 644 zł | ||||
Czajnik elektryczny Blu Mediterraneo | 2 899 zł | ![]() |