Темна версія
Польща
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.
Каталог   /   Велика побутова техніка   /   Холодильники   /   Samsung

Відгуки про Samsung RB38T603FWW білий

Фото - Холодильник Samsung RB38T603FWW білий
Фото 5
Відгуки про Samsung RB38T603FWWДодати відгук
Відгук корисний?
Так0
Ні0
Можна купувати собі спокійно.
 25 грудня 2023
Придбань у липні 2021 року, у білому кольорі. Додатково куплено дуже зручну поличку Samsung DA97-15410B з можливістю складання навпіл. Спочатку було незвично, що холодильник видає купу різних звуків як той мопс))), але всі вони штатні і описані в інструкції.
2 метри заввишки і стандартна ширина цієї моделі дозволяють напхати його під зав'язку купою різних смаколиків і в холодильному відділенні та в морозильну частину.
Достойно тримавши холод зимою 2022/2023 під час постійних вимкнень світла, спричинених збройною агресією російської федерації. Рекорд: за більше 51 години без напруги в мережі температура в морозильному відділенні не піднялася вище за мінус 1°С.
З мінусів зазначу закороткий кабель живлення (не дістає навіть до пола та ще й на специфічному роз'ємі) та дууууже вже нав'язливий біпер незачинених дверцят (який постійно спрацьовував під час вимкнення напруги і був банально вимкнений).
1. Невелике споживання електроенергії завдяки інверторному компрессору;
2. Гарна здатність тримати температуру;
3. Регулятор температури безпосередньо в холодильному відділенні, а не на дверцятах чи ще десь.
1. Короткий кабель живлення;
2. Нав'язливий біпер незачинених дверцят.
Ніккористуюся Samsung RB38T603FWW більше року
Відгук корисний?
Так0
Ні0
хороша модель, сподобалося
 12 січня 2021
Тихий, багато місця в холодильнику і морозилці, хороша гумка в дверях, що надійшло, багато читали і ось наважилися, поки задоволені
Немає
 рекомендую купити обов'язково
Додати відгук

Купити Samsung RB38T603FWW білий

Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.

Lodówka Samsung RB38T603FWW

Morele.net