Відгуки про Samsung Galaxy M13 64 ГБ / 4 ГБ
![]() |
Відгуки про Samsung Galaxy M13 64GB | Додати відгук | 1 2 0 0 |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Дисплей, акумулятор, SIM лоток, основна пам'ять, сканер швидко працює Процесор, оперативна пам'ять, OneUI 6.0, вага, телефон страшно тупити ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
У грудні 2022 року на сайті заявляли частоту дисплею 90 Гц.
А зараз 60 пишете. Підманули - заманили((( Лоток на 2Sim+miсroSD,є роз'єм jack 3,5мм, сканер відбитків пальця. АКБ втратила початкову ємність прибл. за 6 – 7 міс експлуатації. Хоча я, щоб не перенаснажувати її, самого початку встановивши обмеження заряджання до 85%. У режимі "дзвонилки" на день вистачає, а якщо дивлюся відео + месенджери, - вимущень заряджати два, а то й тричі на день.
Дисплей "гальмує" . ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Дизайн, Sim лоток на 2+1, є 3.5 jack, дисплей, сканер відбитків пальця Нагрів проца в більш-менш простих завданнях, камера, через рік акум здох ![]() |
Додати відгук
Купити Samsung Galaxy M13 64 ГБ / 4 ГБ
Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.
Smartfon Samsung Galaxy M13 4/64GB Niebieski (SM-M135FLB) | 797 zł | ![]() | |||
Smartfon Samsung Galaxy M13 4 Gb 64 Gb 4G (lte) Zielony Deep Green | 615 zł | ![]() | |||
Samsung Galaxy M13 4gb/64gb 6.6´´ Dual Sim One Size / EU Plug 220V TKOSA1SZA1063 | 590 zł | ![]() | |||
Samsung Galaxy M13 SM-M135 4/64GB Niebieski | 692 zł | ![]() | |||
Samsung Galaxy M13 4gb/64gb 6.6´´ Dual Sim One Size / EU Plug 220V TKOSA1SZA1062 | 591 zł | ![]() |
телефон думає навіть, коли натискаєш на кнопку живлення. В традиціях Samsung відкат неможливий. Думав, що бюджетки досі хороші, а ні