Відгуки про Rowenta Clean & Steam RY 7557 WH (RY 7557 WH)
![]() |
Відгуки про Rowenta Clean & Steam RY 7557 WH | Додати відгук | 1 0 0 0 |
Відгук корисний? Так1 Ні0 |
Налаштування зрозумілі. Нагрівається менш ніж за хвилину і готовий до роботи. На матовій плитці та ламінованому паркеті пристрій не залишає слідів. Підлога чиста, але не мокра, що дуже важливо для мене при її збереженні. Всмоктування відверто жахливо працює, особливо коли потрапляє волосся або шерсть. Крім цього, пристрій складно утримувати через його чималу вагу. Очищувач турбіни дуже гучний і бісить. Через 15 хвилин стає незручно натискати кнопку для активації пари. Особливо пристрій розчарував мене тим, що не можна додавати засоби для чищення. Плями видаляє погано. Неможливо пройти під меблями, на цоколях навколо вікон. Ця вакуумна парова швабра не замінить класичний пилосос чи миючий. Нагрівається менш ніж за хвилину і готовий до роботи. На матовій плитці та ламінованому паркеті не залишає слідів. Всмоктування відверто страшенно працює. Пристрій складно утримувати через його неабияку вагу. Очищувач турбіни дуже гучний. Не можна додавати засоби для чищення. Плями видаляє погано. Неможливо пройти під меблями, на цоколях навколо вікон. ![]() |
Додати відгук
Купити Rowenta Clean & Steam RY 7557 WH
Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.
Rowenta RY8534 RY7557WH Clean Nettayeur Vopeur Multi Biały Poliester | 1 045 zł | ![]() |