Відгуки про Premiorri ViaMaggiore Z Plus 215/55 R17 98H
![]() |
Виберіть розмір шин
Відгуки про Premiorri ViaMaggiore Z Plus 215/55 R17 98H | Додати відгук | 3 5 5 7 |
Відгук корисний? Так7 Ні0 |
Малюнок Гул рекомендую купити обов'язково |
Відгук корисний? Так7 Ні1 |
Практичні відчуття - Шина зима ZPlus - нова модель від вітчизняного виробника, зацікавило купив у Києві 1280 гр. за шт. R16 205/55Шум тверда 2 - починає гудіти від 40 км і до 100 км далі вже гул не відчуваєш, в Авто зі слабкою звукоізоляцією буде не комфортно. На мокрій дорозі стоїть на 4По жиже на 4. , Думаю за рахунок м'якості шин трохи пливе на 3.В поворотах тримається на 4.Снігу поки до ладу не було так що будемо чекати. Стійкість на мокрій дорозі Галасливість користуюся Premiorri ViaMaggiore Z Plus 205/55 R16 91H менше місяця |
Відгук корисний? Так3 Ні0 |
Сьогодні з ранку йшов замерзаючий дощ, потім пішов сніг.. дороги перетворилися на скло. відїздив по місту 3 години. .ціна відмінна і якість на висоті.по шумності є небагато,але на Нокіані шумність була та сама.Беріть не пошкодуєте.5+ Не виявлено ![]() |
Відгук корисний? Так4 Ні1 |
Їздив на попередній моделі (не z). Гума понравилася. Безумовно це не континентал чи нокіан, але ж шановне панство за такі гроші можна 3! Комплекти купити! Від'їзд у всю минулу(2016-2017) зиму на розмірі 215/65/16 без ексцесів та пригод. Автомобіль vw Tiguan, задоволення повністю! Рекомендую однозначно. Суттєвих недоліків в процесі експлуатації протягом цілого сезону не виявив . ![]() |
Відгук корисний? Так2 Ні0 |
Взяв як бюджетну гуму на форд фокус (205/55 R16) Гуде сухою дорогою. Істотно. Кашею їде, снігом їде. Загалом свої гроші відпрацьовує. Якби не гул, то чудова гума, але я знав, на що йшов купуючи її. Ціна Шум |
Відгук корисний? Так2 Ні0 |
Головне щоб якість не впала. На нормальних машинах не гуде, в цій ціні найтихіша, м'яка і що саме мені незрозуміло так те, що руління краще стало, гостріше. Запам'ятовуйте: гуде лише одне з двох на осі. Якість, м'яка, зачіп майже топовий., 205 ширина по протектору170 мені в плюс. Тільки один: всім виробникам пофіг як ви там, їм дешевше, а значить прибуток нею.
Я до того, що асиметрія і ліве гребе, а праве підгортає.. Спрямовану з одного боку став неправильно і той самий ефект. Морально важко, користуюся Premiorri ViaMaggiore Z Plus 205/60 R16 92H менше місяця |
Відгук корисний? Так2 Ні0 |
Росава респект. Недаремно за тиждень підскочила ціна. Багато хто пише, що шини сильно шумлять. Не згоден. Шум є, але поміркований. У мене літній Клебер голосніше. Преміори м'яка, чудово керується, дуже комфортна шина. Сподіваюся, у мороз відмінно відпрацьовуватиме. Впевнений, що посадити будь-кого за кермо і не говорити, що він їде на Росаві, то навряд він зрозуміє, на чому їде. Я їздив на різних зимових шинах і можу сказати, що ця модель є дуже гідним конкурентом дорожчим виробникам. Поки немає снігу, говорити про недоліки зарано. користуюся Premiorri ViaMaggiore Z Plus 195/65 R15 91H тиждень рекомендую купити обов'язково |
Відгук корисний? Так2 Ні0 |
За такі гроші найкращого явно нічого не знайти. Може і не краще нокіана, але явно цікавіше за будь-яку китайську. Дуже м'яка, балансується відмінно з мінімальними вантажниками, НЕ ГУДИТ!!! Машина якось приємніше керується. Дуже задоволений. Поки не виявив користуюся Premiorri ViaMaggiore Z Plus 205/55 R16 91H тиждень рекомендую купити обов'язково |
Відгук корисний? Так4 Ні2 |
Взагалі вирішив підтримати вітчизняного виробника (головного батька, як у камеді). Не варто купувати цю шину, хай і дешеву, на жаль, хоч я і за підтримку нашого виробництва. Скажу відразу що ще не користували в мороз, і холод, може щось зміниться. Ціна - це перший плюс і дуже важливі. За свої гроші ця гума приділяє і китай, що хороша ознака! Причому навіть є нормальні споживчі розміри, а не лише на 13 на жигуль. Рік виробництва - мені продали гуму якої реально місяць, і це дуже добре, вона дуже м'яка та дуже висока. Шум - просто жах, я не розумію і не уявляю, що вони взагалі думали і чи думали. Гума реально шумить так, що мені здається шипований Мішлен шумить мінімально більше. Як таке можна загалом зробити? ![]() |
Відгук корисний? Так1 Ні0 |
Ціна солодка. стоїть Хендая туксон немає гума як гума шумить "Виє як вовки в лісі" ![]() |
Показано 10 з 20 відгуків
ще 10 відгуків
Але можу сказати що ця гума-справжня європейська шина. Тобто ось у прямому значенні європейська гума. Не фанат вітчизняних виробників, бо свого часу натерпівся всякого від наших Росав, Дніпрошин (ще в 90-ті). Купив цю шину через фінансові проблеми, зізнаюся. Але як виявилося навіть у своєрідному виграші. По снігу дуже непогано, по мокрому асфальту на 4, по сухому - 5 при мінусовій або околоминусовой температурі.
Дуже задоволений – купуйте.