Відгуки про Pirelli Scorpion Winter 235/60 R18 103V
![]() |
Виберіть розмір шин
Відгуки про Pirelli Scorpion Winter 235/60 R18 103V | Додати відгук | 1 0 0 14 |
Відгук корисний? Так0 Ні4 |
Для кросовера повний привід ідеально підійшла, моя Mazda АSХ набагато стійкіше поїхала, ось де справжній драйв взимку, м'яка навіть у мінус 30 не дубіє, їдеш комфорт в машині і на мерзлом асфальті все одно дорогу тримає, чіпляє, по-справжньому зимові колеса. не твердне в мороз, є чіпкість чи не розчарували користуюся Pirelli Scorpion Winter 295/40 R21 111V кілька місяців |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Вивчив багато відгуків на різних сайтах, переглянув тести та обрав ці шини. Поки що мені все подобається. Пересів на скорпіона і поки якось назад повертатися на шипи не виникає бажання. Без шипів їдеш спокійно. А головне тихо, немає ніякого гулу, не вважаєш скільки шпильок втратив за сезон. Само собою, на льоду треба бути акуратним, але ніхто ж не говорить і про те, що навіть на шипах по льоду можна носитися зламавши голову. По снігу теж йде впевнено, але поки що без великих снігопадів обходилося. Втім, не чекаю на проблеми. А ось по асфальту (сухому та мокрому), по невеликому снігу, по каші тримається чудово, подивимося як далі буде Сподобалися їздою більше, ніж шиповані шини Поки що не знайшов ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
на жаль писатиму поганий відгук, тому що маю не дуже хороший досвід, який привів до аварії, (брав у сервісі якщо що) тиха та відмінно їде на заміських трасах з мого досвіду експлуатації: - при температурі нижче 5-6 градусів керованість втрачається (можливо залежить від типу повного приводу) - на льоду з невеликим схилом тримає погано - снігову кашу не розкидає, КАТЕГОРИЧНО не рекомендую для авто вагою від 1.8 тонни (корова на льоду) ) ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Шини спеціально для кросоверів та позашляховиків. Витримують навантаження, у тому числі від ударів на ямах. Мають хорошу стабільність на дорозі при маневрах, у поворотах, не ковбасять у колії. Шипів немає, але для мене це скоріше плюс. У місті вони за великим подружжям лише заважають і галасують. З невеликою кригою шини справляються чудово і без ошипування, а конкретної ожеледиці давно вже не пригадаю. Більше хвилює поведінка гуми при їзді по сльоті від реагентів і снігу. Але в цих умовах до поведінки шин питань не виникає, поводяться впевнено. Мокру дорогу тримають, по калюжах добре відводять воду, не схильні до аквапланування, якщо швидкість відповідає дорозі Міцна, надійна, безпечна В принципі без таких ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Взагалі мені сподобалося їздити без шипів, хоча весь мій попередній досвід зимової їзди (понад 10 років) був саме на шипах. Але минулого року дісталося авто на таких ось зимових нешипованих скорпіонах і я загалом змінив свою думку про те, що взимку шипи обов'язкові. Гума чудово кермується і тримає дорогу. Вкрай впевнено поводиться на асфальті, на відміну від шипів. Про тишу при поїздках, я думаю, навіть не варто згадувати - реально тихо!! У деяких випадках, звичайно, доводилося згадувати про шипи і думати, що вони б не завадили. Але це зовсім екстремальну погоду - минулої зими пару разів було таке. Але якщо чесно, і без шипів чудово все-таки впорався. В цілому гума хороша, безпечна та надійна. Окремо оцінив доступну ціну, коли цього року взяв на заміну новий комплект Тиха. Чудово кермується і тримає дорогу Ну в окремих випадках згадуєш таки про шипи ) ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Здебільшого їжджу в місті взимку, тому вибираю гуму без шпильок. Для міського циклу гума чудова – дозволяє їхати комфортно, чудово ковтає будь-які нерівності дороги, яких у нас чимало. Боковини міцні, не страждають ні на ямах, ні від бордюрки. Протектор чудово витримав три сезони щільної їзди.
У разі несподіваного для комунальників снігу, гума впорається і вивезе хоч по кучугурах, хоч по снігових коліях. З льодом справляється передбачувано гірше, але й повного неадеквату поведінки все ж таки немає. За певної обережності можна проїхати і по льоду без запитань. На трасу взимку виїжджаю рідко. Але якщо дороги добре нормально почищені, то їхати приємно, швидкісні характеристики дуже непогані. Помірна ціна великих розмірів гуми. Відмінна якість шин. Жодних істотних ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Гума хороша, знаходиться у середній ціновій категорії, а за характеристиками значно перевищує свою вартість. Можна перевзутися раніше, не чекаючи чергової на шиномонтажі в розпал "дня бляхаря". При легкому плюсі і навіть коли тепліше +5, гума веде себе чудово. Немає ватності та валкості при їзді, хоча сама по собі гума м'яка. При морозах нижче -20 не стає дерев'яною, зберігає м'якість та еластичність та свої характеристики. Окрема історія – це мокрі дороги. Тут вище за всіх похвал, відводить воду чудово і не дає зриватися в аквапланування. Релужка відмінна, поведінка в поворотах подобається. Немає заметів або завалів, немає проблем при їзді в коліях. Навіть коли взимку на дорозі цілі бруствери з переритого снігу, поведінка та прохідність упевнені. Можна без нервів обходити тихоходів на трасі. Не все так ідеально на льоду, але це цілком зрозуміло для гуми без шпильок. Але це вже свідомий вибір кожного. Мені комфорт їзди без шипів подобається, а на серйозному льоду волію виявляти обережність. Відмінне поєднання адекватної ціни та хороших характеристик самої гуми Як у будь-яких нешипування, виявляються тільки на серйозному льоду ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Гума досить м'яка навіть для морозів. Незважаючи на відсутність шипів, гума дозволяє впевнено почуватися на дорозі. Відмінна поведінка у колії - рівно тримає траєкторію, при необхідності перебудови з ряду в ряд на колійній дорозі має хорошу стійкість, машині не переставляє і не тягне вбік. У поворотах передбачувана. Гальмування адекватне. У складних умовах не підводила. Зокрема, впевнено йде глибоким снігом, що особливо актуально після снігопадів при їзді дворами. Також добре показала себе на мокрій дорозі (по мокрому снігу, калюжах). Загалом гума адекватна за якістю та поведінкою своєї ціни. Впевнена поведінка. Достатня м'якість. Тиха немає користуюся Pirelli Scorpion Winter 265/50 R19 110H кілька місяців |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Дуже гідна гума. Їжджу два сезони, не підвела взимку жодного разу. Фактично з будь-якого покриття все чудово. На асфальті не шумить та не плаве. На мокрій поверхні не ловив аквапланування жодного разу. На льоду очікувано гірше за шипи, але в мене проблем не був. У снігу не тоне, нормально йде при цьому зберігається керованість та маневреність. На трасі особливо тішить поведінкою на швидкості, взагалі не втомлюєшся на довгих перегонах, так як машина впевнено тримає траєкторію і не доводиться постійно підрулювати і "тримати машину руками", взагалі авто йде дуже комфортно. Подобається поведінка авто на будь-якій дорозі – асфальт, сніг, напівбруд, навіть на льоду передбачувано. Ціна тішить. Здалися важкуваті при покупці, але на швидкісному режимі не позначається. користуюся Pirelli Scorpion Winter 235/55 R18 104H більше року |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Пробіг близько 50 тисяч, зараз 3 сезони на них. Політ нормальний! Шини довговічні та надійні. Підходять і для міста, і для траси, і для виїздів на дачу, де дороги вічно нечищені. Приємний направлений протектор. Досить м'яка за відчуттями. Підвищена прохідність по снігу та сльоті. Надійні зачіп та гальмування. Немає користуюся Pirelli Scorpion Winter 215/60 R17 100V більше року |
Показано 10 з 15 відгуків
ще 5 відгуків
Купити Pirelli Scorpion Winter 235/60 R18 103V
Усі ціни 7 →Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.
Scorpion Winter 2273100 | 743 zł | ![]() | |||
Pirelli Scorpion Winter ( 235/60 R18 103V N0 ) | 745 zł | ![]() | |||
Pirelli Scorpion Winter 235/60 R18 103V samochód osobowy Opony zimowe Opony PORSCHE: Macan, AUDI: Q5, Q7, VOLVO: XC90 I 2273 | 657 zł | ![]() | |||
Pirelli Scorpion Winter 235/60 R18 103V samochód osobowy Opony zimowe Opony PORSCHE: Macan, AUDI: Q5, Q7, VOLVO: XC90 I 2273 | 654 zł | ![]() | |||
Pirelli Scorpion Winter ( 235/60 R18 103V N0 ) 2273100 | 782 zł | ![]() | |||
Pirelli Scorpion Winter (N0) 235/60R18 103V Rbl | 765 zł |