Відгуки про Pirelli PZero 245/45 R19 102Y
Відео 24Фото 3 |
Виберіть розмір шин
Відгуки про Pirelli PZero 245/45 R19 102Y | Додати відгук | 1 1 0 10 |
Відгук корисний? Так10 Ні5 |
Буду цю намагатися продати як Бу хоча у неї пробіг 1500км і досвідченим шляхом підбирати іншу може навіть у меншому розмірі хоча на ідеальному асфальті вона веде себе нормально, але у нас його дуже мало! Гарний тихий індекс 300км/ч!!!! Купив GL 500 2013 року на цій гумі машина плаває з боку в бік по сухому асфальту особливо якщо асфальт в латках або продавлений фурами поставив нокіан хаккапеліту R 275/50/r20 з дисками їдить відмінно навіть на 255км/ч але ж вона зимова! На ній не можна так їздити! Настала весна поставив знову піреллі PZERO 295/40/21 машину водить!!!!! І ще на 21 колесах моя суб'єктивна думка машина важча на розгін! Григорий76 краснодар: користуюся Pirelli PZero 295/40 R21 111Y кілька місяців |
Відгук корисний? Так2 Ні0 |
У минулому році поставив на BMW Gran Turismo. Виглядають шикарно! На швидкості поведінка – без претензій, не страшно притопити педальку, їдеш із комфортом. Досить міцні, думаю ще два сезони без проблем відходять, судячи з мінімального зносу проектора за минулий сезон. Тихенькі. На мокрій дорозі не втрачають своїх харакетристиків. Задоволений! Зовнішній вигляд, комфорт та поведінка на дорозі Немає користуюся Pirelli PZero 235/50 R19 99W більше року |
Відгук корисний? Так1 Ні0 |
Гума відмінна, на сухому покритті передбачувана, малий гальмівний шлях, малошумна, м'яка. У дощ їхав 200, немає нарікань. Рекомендую. За такі гроші конкурентів гадаю немає Немає користуюся Pirelli PZero 235/45 R17 97Y менше місяця |
Відгук корисний? Так1 Ні0 |
Гума - у чистому вигляді драйв та швидкість. Для поціновувачів – рекомендую. Для авто з потужним двигуном, заднім приводом і для водила, що любить ненудну їзду - гума саме в раз. Знос, гадаю, буде пекло, але ні авто, ні гуму не брав задля економії. Ці шини повністю коштують витрачені гроші. Гостре кермо та ідеальні швидкісні характеристики. В розмірі 245/35 R19 слова про більший комфорт не ідуть, але тут уж від профілю залежить і кожному своє. користуюся Pirelli PZero 245/35 R19 93Y менше місяця |
Відгук корисний? Так1 Ні1 |
Більше імені ніж якості. Пишу відгук суто за своїм розміром (245/40/18) 1. Шумна, машина дісталася з китайським Triangle, по шумності взагалі різниці не помітив, напевно навіть Китай був тихіше, на Triangle до речі малюнок копія pilot sport 3. 2. Зараз +30 на вулиці вона в принципі м'яка, за відчуттями в +10 буде тверда. 3. Дивно, але на швидкості 140+ кермо починає грати на рівній дорозі, на коліях ще більше. Розмір звичайно має значення але на Бриджі такого не пам'ятаю що було. 4. У плані міцності, їжджу всіма вулицями Києва, поки без гриж, буває влітаю в гострі ями. 5. Вона РЕАЛЬНО шумна, особливо на великому асфальті, у мене зимова Toyo Garid g4 на такому ж розмірі і чутно свист на швидкості, але ніяк не гул і вібрації по машині. Захист диска, міцність, говорять довго стирається, боковини без тисячі написів. Галасливість, плаває по дорозі. Егор Александрович: користуюся Pirelli PZero 245/40 R18 93Y кілька місяців |
Відгук корисний? Так1 Ні2 |
Гума дуже хороша на швидкості. Супер чіпка! Керованість ідеальна! Гальмує чітко. Їздити одне задоволення – все передбачувано, безпечно та надійно навіть на високих швидкостях. Зворотний бік медалі - досить швидке зношування гуми. Мабуть за рахунок достатньої м'якості досягаються відмінні їздові властивості, але при цьому знос буде швидкий. Загалом, з огляду на те, що шини досить дорогі, то виходить не дуже економічно. Але тут уже кожному своє. Я собі на це літо знову беру комплект пізеро Ланцюжок і керованість Швидке зношування |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Вище все написав зі свого досвіду. Далі кожен сам вирішує, подобається йому чи ні. Мені гума зайшла на відмінно. Взяв новий набір. Достатньо жорстка шина і в цьому її плюси та фішка. Для любителів спортивного стилю їзди піде чудово. Тримає машину на дорозі як приклеєну. При цьому чітко кермується, не валиться в поворотах, на будь-які маневри гарний відгук. Боки тримають удари, хоча звичайно по купи не дуже комфортно гнати буде. На хорошій рівній дорозі їхати - одній насолоду. У жорсткості є своя зворотна сторона - це менше комфорту і якщо слабка шумка то буде шині. Якщо використовувати гуму за призначенням, тобто для динамічної та агресивної їзди, то знос буде досить швидким. У мене, наприклад, близько 35 тисяч відходила, зате проїздив усі ці кілометри із задоволенням. Шон: користуюся Pirelli PZero 245/50 R18 100Y кілька місяців |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Вибирав між цими піреллі та ведмедиками пс4. Піреллі виявилися трохи дешевше, тож вирішив трохи заощадити, з урахуванням того, що за тестами ці дві шини йдуть фактично "ніс до носа". Орієнтувався на спортивність гуми, люблю їздити динамічно. Гума повністю виправдала результати тестів та мої очікування. Прекрасно тримає і в суху, і в мокру погоду. Досить жорстка, щоб мати відмінну чіпкість і чітке рулювання. Упевнено тримає в поворотах, рівною траєкторією аналогічно, навіть за наявності колії машину не базікає. Будь-які маневри відрізняються чіткістю та зрозумілістю, аналогічно за гальмуванням – повний адекват! Задоволений! Ціна нижча ніж у конкурентів. Чудові характеристики для динамічної їзди Поки що не виявлено. Брав виходячи зі своїх інтересів у керуванні, характеристики гуми повністю влаштували. Максим: користуюся Pirelli PZero 235/35 R19 91Y кілька місяців |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Поставив PZero лише цього року, хоча придивлявся до неї за тестами вже давно. Для машини з солідною потужністю гума підходить дуже добре, чого в принципі я очікував після вивчення тестів гуми. Швидкісні властивості на висоті повністю, відчуття повного контролю машини радують. Щоправда, на поганому асфальті (ями, купини, вибоїни і т.д.) є легкий дискомфорт, сильні дефекти асфальту відчуватимеш по-любому. Але пробігу безпосередньо поганим дорогам на щастя небагато. Зате по коліях йде як по рейках. У поворотах повна передбачуваність. Гальмування – стабільне, без сюрпризів для водія. Швидкісні властивості. Чудовий малюнок дає прекрасний зачіп на дорозі, відводить воду, зберігає стабільність при гальмуванні. Міцність у тому числі на удар. Не любить поганий асфальт, на поганій дорозі є легкий дискомфорт. користуюся Pirelli PZero 245/45 R19 98Y кілька місяців |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Шини відмінні за співвідношенням ціни/якості. Перший час потрібно звикати, гума має яскраво виражений спортивний характер, про що мене попереджали при покупці. Але адаптувався швидко, тепер від їзди відчуваю винятково задоволення – шини дозволяють їхати впевнено та безпечно. Швидкісні характеристики. Впевнена руління. У колії поводиться спокійно. У поворотах, при старті та при гальмуванні веде себе передбачувано. Боки міцні. Аквапланування немає, принаймні я не зловив жодного разу, хоч дощі йдуть усю весну. Весною, поки асфальт був холоднуватий, було чути помірний шум. У міру того, як стало тепліше, стало помітно тихіше. Гума мало того що літня, так ще й зі спортивним ухилом, не любить низьких температур, восени перевзуватимуся в липучки раніше. користуюся Pirelli PZero 245/45 R20 103Y кілька місяців |
Показано 10 з 12 відгуків
ще 2 відгуки