Відгуки про Pirelli Cinturato P7 245/45 R18 100W
![]() |
Виберіть розмір шин
Відгуки про Pirelli Cinturato P7 245/45 R18 100W | Додати відгук | 0 0 0 15 |
Відгук корисний? Так2 Ні0 |
У мене Pirelli P7 стояла одразу штатно на Golf VII. Відходила без питань 4 роки, минулого року вирішив змінити вже просто за часом та пробігом, хоча напевно можна було ще сезон проїздити. Взяв новий комплект такий самий за принципом краще - ворог хорошого. Не бачу сенсу шукати щось умовно ідеальне, коли все влаштовує. Гума однозначно із найкращих, на яких взагалі доводилося їздити. Дуже комфортна в управлінні і є відчуття надійності та передбачуваності щодо поведінки на дорозі. Комфортна в управлінні, надійна щодо поведінки на дорозі. Непогана зносостійкість та міцність Не знайшов користуюся Pirelli Cinturato P7 205/55 R16 91V більше року |
Відгук корисний? Так1 Ні0 |
Гума дуже подобається, беру вже вдруге. Цього року помітно виріс цінник, але це не лише покупки гуми стосується. Проте, економити і дешевше купувати не став. За кермом люблю комфорт. А ці шини найкомфортніші з усіх, з якими був раніше знайомий. А в мене стаж уже за 20 років перевалив і машин кілька штук змінити встиг, багато їздив на чому. Комфорт насамперед полягає в тому, що шини дають дуже м'які відчуття на ходу. Жодних поштовхів при проходженні вибоїн або стиків на дорозі. Немає розгойдування в коліях, добре тримають траєкторію. Немає нервової поведінки на мокрій дорозі. Гальмування також стабільне. До того ж шини дуже тихі, для мене це також плюс. До того ж хороша гума - це запорука безпеки. Комфорт за кермом! Ціна зависока, особливо помітно стало цього року, ціни підросли ![]() |
Відгук корисний? Так1 Ні0 |
Купив дані шини у розмірі 205/60 R16. Виробництво РФ. Збалансувалися добре. Катаюсь вже 5тис км. Збалансовані характеристики за комфортом, керуванням та безпекою. Дуже задоволень. Преміум клас це преміум клас! Чи не шумні. Прекрасна керованість та гальмування. У міру тверді. Ціна кусається. Інтернет-магазин, в якому купував цей товар. ![]() |
Відгук корисний? Так1 Ні0 |
Тільки недавно поставив свіжу гуму, проїхав трохи більше тисячі кілометрів. Поки що гума показує себе з кращого боку. Добре ковтає вибоїни, яких після зими з'явилося чимало. При цьому боковина за враженнями досить міцна, щоб тримати удар, але все одно намагаюся їздити поки що обережно. На швидкості дуже хороші показники утримання рівної траєкторії, а також керованості. Повороти проходжу досить динамічно, заметів не відзначаю. На мокрій дорозі чіпкість адекватна. Загалом, все, що потрібно для безпечної та комфортної їзди. Поки що бачу тільки з кращого боку Поки немає користуюся Pirelli Cinturato P7 205/55 R16 91V менше місяця |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Для мене це найкраща гума за комфортом. За динамікою її теж до речі вистачає, на швидкості поводиться передбачувано, зрозуміло та адекватно. Нормально перетравлює неідеальні дороги – дефекти ковтає м'яко, у коліях йде рівно. Також немає проблем на мокрій дорозі, в глибоких калюжах добре відводить воду, по мокрому асфальту гідна міцність. Приємно їздити, безпека на висоті, ціна прийнятна Не виявлено недоліків, для мене принаймні. Проїздив уже 50 тисяч на таких колесах ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Розуміння того, що ти хочеш від гуми, приходить із досвідом. Попередні шини були заводські жорсткі, змінив їх через два сезони, не чекаючи поки "помруть", просто набридли. На цій гумі напевно проїжджу три достеменно. Зараз саме третій пішов. Вже є знос за виміром глибини протектора, але сам процес їзди подобається більше. Більше впевненості на швидкості, не так сильно б'є на ямах та купинах, у колії дуже рівна поведінка. Помірна за жорсткістю. Хороший баланс відчуттів між чіткістю при керуванні та м'якістю їзди. За поведінкою на дорозі все добре: тримак, гальмування, відсутність аквапланування і сильної чутливості в колії Знос швидший у порівнянні з попередніми жорсткішими шинами, але й їжджу бадьоріше на цій піреллі ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Фанатам шин, що живуть по 100 тисяч км шини не сподобаються, мабуть. Як мені, у свою чергу, не сподобалися попередні "невбивні" мої шини. Від "невбивних" позбувся, так і не дочекавшись зношування і потім спеціально вибирав шини за своїми принципами: щоб було комфортно їздити. Ці шини, зі свого досвіду, можу радити тим, хто цінує комфорт, м'якість та тишу і при цьому не хоче жертвувати впевненістю поведінки машини на дорозі. Для себе знайшов ідеальний баланс показників. Спокійно проїздив три сезони, гума до останнього зберігала дуже хорошу та впевнену поведінку навіть у дощ. До стану сликів не зносив, цього літа взяв такі самі нові шини. М'якість, комфорт і тиша в поєднанні з гарним рулінням, гальмуванням і загальним стабільним поведінкою Відносно швидке зношування. У мене проходило менше 50 тисяч км ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Поставив після данлоп-спорту. У порівнянні із жорсткими "спортивними" шинами різниця дуже значна. Дуже м'яко! дуже тихо! При цьому на швидкості досить непогані характеристики, хоч гума і не спортивна. Чітко тримають рівну траєкторію, не плавають з боку на бік навіть на пристойній колії. У тому числі по мокрій колії поведінка стійка. У міському режимі подобаються лагідністю. Раніше кожну латку чи люк на дорозі відчував "п'ятою точкою", тепер винятковий комфорт при їзді. Задоволений. Відмінний м'який хід, тиша, хороші на швидкості та у місті Не знайшов ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Гума спочатку стояла із заводу на Ладі Весте Крос. Від'їздив два сезони на рідному комплекті, на цей рік вирішив брати таку саму гуму. По пробігу (щоб не було запитань, що так мало відходила) – з урахуванням постійних роз'їздів та відряджень по роботі, накатал за два сезони майже до півтисячі тисяч кілометрів. Благо на покупку гуми лягає компенсація, так що особливо не думав про ціну придбання нового комплекту шин. За поведінкою шин жодних нарікань. З моєю роботою особливо не повибираєш в яку погоду їздити, так що доводилося їздити і в сильну спеку (+35 градусів), і в дощ. Гума за будь-якої погоди показує себе добре. Чи не плавиться на гарячому асфальті. не спливає у калюжах, якщо швидкість адекватна. Єдиний нюанс, що не дуже любить якраз низькі температури, тому сезонне перевзуття потрібно планувати правильно, щоб не доводилося їздити за температури нижче +5/+7 градусів. На холодному асфальті гума трохи жорстка і втрачається як мінімум комфорт при їзді. Надійність, чіпкість, гарне керування Трохи шумна на поганому асфальті, але тут більше претензії до вазівської шумки користуюся Pirelli Cinturato P7 205/60 R16 92H кілька місяців |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Добрі шини за чесну ціну. По їзді все чудово, дорогу тримають, ямами йдуть м'яко і не лізуть грижі, керуються приємно і комфортно. Дозволяють тримати пристойну швидкість на трасі, при цьому не нервувати при маневрах. Гальмування адекватне Навіть у ранфлеті цілком комфортна. Хороші швидкісні характеристики та руління. Відмінна поведінка на мокрій та сухій дорозі немає ![]() |
Показано 10 з 15 відгуків
ще 5 відгуків
Купити Pirelli Cinturato P7 245/45 R18 100W
Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.
Cinturato P7 (P7C2) 3001700 | 703 zł | ![]() | |||
Pirelli Cinturato P7 (P7C2) ( 245/45 R18 100W XL J ) | 703 zł | ![]() | |||
Pirelli Cinturato P7 (P7C2) ( 245/45 R18 100W XL J ) 3001700 | 737 zł | ![]() | |||
Pirelli Cinturato P7 (J) 245/45R18 100W Mfs Xl | 608 zł |