Темна версія
Польща
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.
Каталог   /   Комп'ютерна техніка   /   Комплектуючі   /   Відеокарти   /   Palit

Відгуки про Palit GeForce RTX 3060 StormX 12GB (NE63060019K9-190AF)

Фото - Відеокарта Palit GeForce RTX 3060 StormX 12GB
Відео 7Фото 9
1 463

Купити!

Palit NVIDIA GeForce RTX 3060 12 GB GDDR6

Apollo Multimedia PL Sp. z o.o.
Доставка: по Польщі
Поскаржитись
в списокмої списки
Відгуки про Palit GeForce RTX 3060 StormX 12GBДодати відгук
не рекомендую
 2 грудня 2021
вентилятор затріщав за місяць.
розмір
бракований вентилятор
go's driveкористуюся Palit GeForce RTX 3060 StormX 12GB кілька місяців
Ні0
відюха супер для бюджетних складання)
 19 листопада 2021
взагалі брал в DNS дуже хороша відюха для глибокого машинного навчання
12gb пам'яті для машин.обуч. просто супер, також грати з лучами (Tracing Ray) і Dlss, тихий, підходить для міні збірок і не тільки!
RGB підсвітка тільки на надписі PALIT, а надпис GEFORCE RTX виділена підсвіткою :(
Кирилл Литвиненкокористуюся Palit GeForce RTX 3060 StormX 12GB менше місяця
Ні0
Та жодних претензій. Працює добре, дроселі не свистять. Мені з нею пощастило.
 27 лютого 2021
Хороша карта, тиха для одновентильного. Люди можуть спати, коли граєш. Але не цілковита тиша. Гріється в міру, якщо корпус добре продувається. Хотілося б купити якийсь вентус на 3 вертушки, але ситуація була така, що взагалі не варто думати і вибирати, а треба кидати в кошик перше, що трапилося під руку. Нехай і є більш цікаві виконання, але всім таких карток бажаю, з нею взагалі не обломно, чекав гіршого.
Функція зупинки вентиляторів нарешті під'їхала. у просте та у браузері на ютубі повна тиша, продуктивність рівня 2070с. PCI 4.0, не знаю чи є профіт, але плата у мене б550, знадобиться.
Підсвічування має режим відображення температури. (для тих кому ліньки моніторинг включати)
Добре піддається андервольту, для тих, хто любить похолодніше без втрати продуктивності.
Підсвічування (напис PALIT) перекривається шнуром додаткового живлення, якщо він тягнеться знизу.
Напевно я один на мільйон хто взяв її за 44999
Хоч майнер із мене поганий, але й вона поки не особливо майнить. Бонус у вигляді копієчки в наш час став би в нагоді поки працюєш. думаю тисяч 6 на місяць на момент написання комента(200-250р день на криптексі). Кажуть може краще, але я хз як.
Не знаю навіщо їй 12 гб, напевно під консольні 30 кадрів на середніх в чесних 4к з джойстиком на дивані.
Csilestine Huntкористуюся Palit GeForce RTX 3060 StormX 12GB менше місяця
Додати відгук