Відгуки про Minerva M832B
![]() |
Відгуки про Minerva M832B | Додати відгук | 0 0 0 3 |
Відгук корисний? Так2 Ні0 |
Нещодавно придбала собі в будинок цю помічницю. Це цілком універсальна машина, що працює з різними матеріалами, починаючи від найтонших і закінчуючи важкими і щільними. Займає дуже мало місця, м'яка педаль. Загалом для дому ідеальний варіант. Легка заправка, багато робочих і декоративних рядків, працює практично з усіма видами тканини немає жорсткого чохла користуюся Minerva M832B тиждень рекомендую купити обов'язково |
Відгук корисний? Так2 Ні1 |
Машинка, крім хорошого набору функцій, ще й має приємний зовнішній вигляд. Дуже цікавий дизайн і вагою не важка. Її легко можна переносити з місця на місце. Гарний набір рядків для роботи. У принципі, більше і не потрібно для нормальної обробки. Машина сподобалася. Плюс на ній стоїть надійний вертикальний човник, тобто шити можна все, що душа забажає. не дорога нічого кримінального не знайшла ![]() |
Відгук корисний? Так2 Ні5 |
Машинки раніше у мене ніколи не було. Вирішила брати не найпростішу, щоб потім не захотіти міняти, але й не найскладнішу, а то раптом нічого з мого шиття не вийде. Зупинилася на цій моделі. Сподобалося те, що для мене досить багато рядків. 32 рядки + петля. Усі рядки спробували, все добре шиють. Є кілька вишивальних та помітних, так що і без оверлока можна обійтися. Пробували різні матеріали, усі добре прошивались. Тож своєю першою машиною задоволена і ціною теж. + немає ![]() |
Додати відгук