Темна версія
Польща
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.
Каталог   /   Комп'ютерна техніка   /   Маніпулятори   /   Мишки   /   Logitech
Мишка

Logitech Wireless Mouse M185

Фото - Мишка Logitech Wireless Mouse M185
Відео 18Фото 5
Відгуки про Logitech Wireless Mouse M185Додати відгук
Так2
Ні0
Кому потрібна безшнурова миша за стерпні гроші це саме те!
 11 вересня 2012
За ці гроші чудовий варіант.
Політ нормальний, розібрався сміхом за лічені секунди, нічого складного ... У метрах 5 від комп'ютера, лежачи на дивані працює чудово, порадувало те, що працює по будь-якому покриттю без лагів в порівнянні з попередньою мишею ... Так що цілком задоволений. Ціна теж принесла задоволення... За Акцією вихопив за 75 грн
А й ще не червоне світло випромінювача... Дуже добре, бо вночі якщо підняти мишу, то як від нічника світло по всій кімнаті.
Не сподобалося те, що маленька циветова гама.
І мені вона здалася трохи замалою як для моєї руки, але руки різні.
Коліщатко, на перед ідучою миші було гладеньке колесо і плавно прокручувалося, тут же мені не сподобалося коліщатко з виїмками, при прокручування більш жорстко якось, та й це теж непогано ... А ще ... Низькі "ковзні подушечки", я їх так назвав, не знаю їх точної назви. Через це мишка більш відчутно ковзає по поверхні ... важко як би ...
Peter Parkerкористуюся Logitech Wireless Mouse M185 тиждень
Ні0
Не викидайте коробку та чеки від товарів XD
 13 листопада 2019
На другий тиждень використання почалися збої при натисканні на ліву кнопку миші, а саме: при натисканні одного клацання, він робив два; Через 4 місяці з моменту покупки, ця хвороба почалася і в правій кнопці. По-хорошому, мені варто було звернутися в компанію Logitech з претензією, але яж розумна людина, викинула всі чеки і коробки, сподіваючись на витривалість продукції цієї кампанії.
Поле "Вартості" обов'язково для заповнення, писали вони.
Із плюсів зазначу, що дешева модель. АЛЕ! Скупий платить двічі
Туге та дуже дзвінке натискання на колесо миші. Вихід з ладу лівої, а потім правої кнопок миші
Талгат Алтынбаевкористуюся Logitech Wireless Mouse M185 кілька місяців
Ні0
Раджу людям з невеликою ладною, для роботи та іноді ігор.
 27 вересня 2018
Норм мишка, користуюся давно. Не якихось збоїв і т.п. Дуже проста та універсальна. Навіть у іграх. Але на маленьку долоню (щодо маленьку).
Нема збоїв. На одній батарейці дуже довго працює.
Незначні. (колесо пару разів заїдало))
користуюся Logitech Wireless Mouse M185 більше року
Ідеальна за свої гроші
 17 лютого 2018
Зручна, міцно зібрана. Головна перевага – заряд на одній батарейці вже близько року щоденного використання, і у всіх знайомих, хто купив – приблизно так само тримає.
Іноді потрапляє сигнал, треба витягнути та вставити батарейку назад. Було б круто підключатися по bt, без конектора, він може загубитися.
Владислав Завадскийкористуюся Logitech Wireless Mouse M185 місяць і більше рекомендую купити обов'язково
гарна модель.
 4 січня 2018
Купував у комплекті. Через три роки ЛКМ спрацьовує за один раз. Гарантія вийшла на місяць раніше, треба купувати нову.
Звичайна миша, якою і має бути.
Через три роки ЛКМ працює не корректно.(Що б ЛКМ спрацювала треба було додати супер клей з содою, стало терпиміше користуватися.)
користуюся Logitech Wireless Mouse M185 більше року
відмінна модель, дуже сподобалося
 22 листопада 2017
Коли купував ноутбук, зовсім випадково, ще особливо не розуміючись на аксесуарах, мені порадили цю мишку. Ще не разу не пошкодував. Дуже зручна та компактна та легка. Якщо звертатися акуратно і правильно, то прослужить дуже довго. Кнопки та колесо працюють відмінно. В мене вона вже 5 років. Раджу всім без винятку.
недоліків немає
Dmitry Deminкористуюся Logitech Wireless Mouse M185 місяць і більше рекомендую купити обов'язково
Найкраща народна бездротова ведмедик
 25 грудня 2024
Я не міг не залишити відгук про цю модель, бо це, на мою думку, найкраща народна бездротова мишка. Користуюся цією моделлю з 2015 року. Перша мишка відпрацювала 6 років без нарікань, але згодом перестала робити кнопка. Саморемонт закінчився тим, що стала задача покупки нової. І знову я рішив купити саме М185 і дуже здивувався, що вона ще в продажі. Виявилось, що Logitech провів ребрендинг, але змінився не тільки шрифт логотипа, а і матеріали. Пластик став не таким якісним як раніше. Також натиск кнопок трішки гучніше, ніж раніше. Але нічого поганого не можу сказати, працює як і стара мишка. Мишка працює від батарейки АА дуже тривалий час. Ергономіка найкраща під руку. Топ за свої гроші. Увага! Зазначу що є багато підробок, так що будьте дуже пильні перед покупкою!
1. Найкраща)))
2. Безшумна
3. Довгий час працює від батарейки
4. Надійність
Одним недоліком, про який можу написати це те, що постійно росте ціна, а ось якість зборки ні
Antonкористуюся Logitech Wireless Mouse M185 більше року
Всім рекомендую до покупки
 17 грудня 2023
Давно користуюсь цим брендом. Як завжди, все на висоті. Цю модель вібрало за її аргономікою та маленьким розміром. У руці лежить добре. Цінник не дорогий.
1.) Розмір. добре лежить у руці
2.) Цінник. Якість вище ціни
3.) Надійність. Працює 8 років і немає натяку на її кінець
Ні
Ruslan Kovalenkoкористуюся Logitech Wireless Mouse M185 більше року
Ні0
Для офісу, навчання, домашнього використання відмінний варіант.
 13 грудня 2023
Взявши дану ведмедика через просту округлу форму та невеликі розміри, у ладони сидіти зручно, хват надійний. Відносно легка, підключається до комп'ютера за допомогою USB приймача та не потребує налаштувань, підключивши та працюй. Чутливість сенсора не найкраща, але для офісних завдань вистачає. Поряд із сенсором знизу є кнопка вкл/викл, якщо звикнути выключати після завершення роботи батарейки вистачатиме на довгий термін. Користуюся ведмедиком щодня, це можна сказати по потертостям та царапинам на корпусі (фото наведені нижче).
Зручно сидіти біля невеликої ладони, легка та компактна. Дизайн простий та ергономічний, без лишніх деталей.
Біля щілини на корпусі забивається пил та грязь (його просто прибрати). Через деяку годину гумка на коліщаті скролу тріснула та злізла, але це ніяк не вплинуло на роботу. Підключення за допомогою USB-приймача, в майбутньому оберу з підключенням по bluetooth щоб не займати порт USB.
Дмитро Домрінкористуюся Logitech Wireless Mouse M185 більше року
Ні0
Просто найкраща у своєму бюджеті
 6 грудня 2023
Це найкраща ведмедик за свою ціну, краще не знайдете. Усі на висоті (для своєї ціни).
Користуюсь понад 4 роки
Акумулятор тримає 2 місяці, якщо користуватися в день ~5-7 годин
Колір та дизайн
Нормальне енергоспоживання процесора
Під візерунком (у моєму випадку поруч із синьою лінією) забитиметься грязь. Її можна усунути за допомогою миючих засобів або зубочистки.
Brawl Stars 3310користуюся Logitech Wireless Mouse M185 більше року
Показано 10 з 23 відгуків