Мишка
Logitech MX Anywhere 2S
![]() |
Відгуки про Logitech MX Anywhere 2S | Додати відгук | 0 1 0 2 |
Відгук корисний? Так1 Ні0 |
Зручна. Відмінне. Немає батарейок за тиждень використання заряд на колишньому рівні. Клавіші, що настроюються. Офігенне коліщатко. Це топ мишка для ноутбука! Ціна користуюся Logitech MX Anywhere 2S тиждень рекомендую купити обов'язково |
Відгук корисний? Так3 Ні3 |
Дизайн та якість виконання У колесі не вбудована кнопка – мишу довелося повернути |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Чудова миша! Найменша у своїй лінійці, що зручно коли треба постійно возити її з собою навіть у відрядження. Якщо ви працюєте за комп'ютером стаціонарно і багато, то радив би звернути увагу на великі моделі з кращою посадкою, наприклад Master 3, тому що кігтьовий хват трохи втомлює при довгій роботі. + Працює абсолютно на всіх поверхнях (нерівні, що відбивають, довговорсові тканини - ніде не було глюків);
+ Програмовані клавіші + жести! Більше того, можна прописати розкладку індивідуально під різний софт – перемикається автоматично. + Акумулятор. Особисто мені вистачає на 3 місяці, з огляду на те, що я її і в офісі використовую, і у відрядженнях. + Bluetooth! Не треба позичати порти ресівером. Тепер можу підключати мишу до iPad. + Якісне складання. - Треба звикнути, що функція середньої кнопки не на колесі. Причому є й інші варіанти рішення в лінійці Лоджітек, наприклад, на іншій миші режим прокручування перемикається окремою клавішею під колесом, а середня кнопка на своєму місці.
- MicroUSB. Просто все інше вже давно на Type-C, але з іншого боку і заряджати мишу доводиться 4-6 разів на рік, тож зійде. - Може бути дорого, але за добре завжди доводиться платити. Ну і якщо пошукати, то можна купити на пару тисяч дешевше середньої ціни, що за неї зовсім не шкода. ![]() |
Додати відгук