Темна версія
Польща
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.
Каталог   /   Авто та мото   /   Автохімія та мастила   /   Моторні мастила   /   Liqui Moly

Відгуки про Liqui Moly Top Tec 4600 5W-30 4 л (3763)

Фото - Моторне мастило Liqui Moly Top Tec 4600 5W-30 4 л
Очікується у продажу
247

Тип: синтетичне; Двигун: бензиновий; дизельний; газ; Об'єм (л): 4; SAE: 5w-30; Допуски Audi, VW, Skoda, SEAT: 502.00/505.00/505.01; Допуски BMW, MINI: Longlife-04; Допуски Mercedes-Benz: 229.51; Допуски Ford: WSS-M2C917-A;
в списокмої списки
Відгуки про Liqui Moly Top Tec 4600 5W-30 4LДодати відгук
Ні0
Вибрав із-за допуску мерседеса, якість відмінна
 31 серпня 2021
Найкраща олія у нас у місті. Багато як і я, вибрали цю олію для заміни на 12-15 ткм. Це великий інтервал для нього. Олія практично не угорає і добре миє двигун.
виробник Німеччина. Фірма солідна. Якість гарантована
пробка туга
Якісна олія з допуском 229.52
 21 серпня 2020
Я довго вибирав олію для мого Мерседеса, оскільки контрактні двигуни на них досить дорогі. Під мій допуск 229.52 масел не дуже багато, тому встиг перечитати відгуки на кожного претендента.
На сьогоднішній день це одна з оптимальних олій за співвідношенням цінника та якості. Олія всесезонна і дозволяє встановлювати великі інтервали заміни, я обмежився 12 тисячами кілометрів, але гадаю, що на хорошому паливі можна і 15 тисяч спробувати. За кілька років жодних проблем з двигуном, вважаю це добрим результатом.
Мінусів немає, більше того, я впевнений, що для німецького двигуна воно підходить ідеально.
Радмиркористуюся Liqui Moly Top Tec 4600 5W-30 5L більше року
Ні0
Якщо ви власник авто з Німеччини, то олія це ідеально підійде.
 18 травня 2020
олія для багатьох сучасних європейців. Має всі необхідні допуски, включаючи BMW та Mersedes
Низька випаровуваність, немає передумов для чаду. Хороші миючі властивості протягом усього пробігу до заміни. Олія із серії LongLife, тому двигун захищений довго. Заміни можна робити, як рекомендував виробник авто для РФ 15. т.км. Олія на це розрахована.
не завжди є у 5ках
Ні0
Заміна рідній мерседесівській олії.
 23 квітня 2020
Хороша заміна рідному мерседесівському маслу. В мене Віто з останнім допуском 229.52. І мастил саме з цим допуском дуже мало. До останнього часу був у роздробі лукойл, але вони зняли його з продажу. Вибір між кастролом та лікві молі – обидва з допуском 229.52. Лікві молі має більше іменних допусків, і коштує в роздріб трохи дешевше. Тож зупинився на німцях. Заміна кожні 15-20 т. км. за БК. При цьому картер у мене збільшений на 4 літри, що не дає олії постаріє. У Європі цифри в два рази вищі.
Довга живучість та гарний пакет присадок
не знайшов
Антон