Темна версія
Польща
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.
Каталог   /   Авто та мото   /   Автохімія та мастила   /   Моторні мастила   /   Kroon

Відгуки про Kroon Duranza LSP 5W-30 1 л (34202)

Фото - Моторне мастило Kroon Duranza LSP 5W-30 1 л
Відгуки про Kroon Duranza LSP 5W-30 1LДодати відгук
Відгук корисний?
Так0
Ні0
Гарне мастило, рекомендую.
 23 грудня 2024
Супер. Дуже класне мастило. Свого часу, працював у майстерні, та бачив двигуни після цього масла, чистенькі без нагарів, із жовтою плівкою на металі. В ніяке порівняння не йде з кастролом, після якого двигуни чорні, та не відмиваються. Тому коли обзовівся власно машиною, вирішив що заливатиму Kroon Oil. Адже за стільки років проблем з ними ніколи не виникало, лише один раз у Toyota на 2.4л, в нього 5w40 від Kroon Oil двигун поїдав, а на Mobil пересів, все гаразд стало, не знаю що це за вулична магія така.

Саме мастило має хороший правильний світлий колір, деякі виробники добавляють сажу під час виробничого процессу, тому воно може бути темнішим чим зазвичай (наприклад Vatoil). По запаху теж наче все ж добре, не Motul звісно, але нема якогось смороду.

Машина KIA на 1.6 літри, тому вистачить і 4 літрів, та ще в запасі буде, так так, мастило там треба небагато, 3.5 літри якщо пам'ять не підводить. Залишки підуть на електро та бензопилку, буду змащувати ціпок нею.

Перший запуск, чекаємо коли масляний насос закачує мастило і як очікувалось, машинка працює тихесенько, наче тільки з конвеєра спустилась. В мене пробіги невеликі, я масло міняю скоріш за сроком ніж за пробігом. Так так, 8т км на рік я не виїжджаю. Але мастило міняю кожен рік, як прописано в регламенті.
Гарний виробник. Багато продукції його використовува, як для двигунів, коробок, так і для чищення та змазки велосипедних ціпків.
Мотор мастило не їсть, після нього всередині двигуна чисто.
Різна фракція тари на будь яку кількість.
Наскільки я знаю його не підробляють
Ціни на них зараз дуже сильно підскочили
Клапан закритої кришки може протікати
Reverse_rainкористуюся Kroon Duranza LSP 5W-30 5L більше року
Відгук корисний?
Так0
Ні0
чудова модель, дуже сподобалося
 23 грудня 2024
Супер. Дуже класне мастило працював у майстерні та бачив двигуни після цього масла, чистенькі без нагарів, із жовтою плівкою на металі. В ніяке порівняння не йде з кастролом, після якого двигуни чорні, та не відмиваються. Тому коли обзовівся власно машиною, вирішив що заливатиму Kroon Oil. Адже за стільки років проблем з ними ніколи не виникало, лише один раз у Toyota на 2.4л, в нього 5w40 від Kroon Oil двигун поїдав, а на Mobil пересів, все гаразд стало, не знаю що це за вулична магія така.

Гарне якісне мастило
Двигуни піля нього чисті
машина його не жере, пробіги хоть в мене невеликі, але якби були проблеми то помітив би
Ціна виросла на нього.
Reverse_rainкористуюся Kroon Duranza LSP 5W-30 4L більше року
Додати відгук

Купити Kroon Duranza LSP 5W-30 1 л

Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.

Kroon Oil Duranza LSP 5W-30 1l Olej silnikowy 34202 FORD: S-Max Mk1 MPV, Mondeo 5 Kombi, MONDEO 4 Turnier, MAZDA: 6 Sedan, C

34202; Olej silnikowy; KROON OIL; Duranza LSP; 5W-30 1; dla FORD, MAZDA, VOLVO, HONDA, TOYOTA
Czesciauto24.pl
Доставка: по Польщі