Відгуки про Korg Kross 2-88
![]() |
Відгуки про Korg Kross 2-88 | Додати відгук | 0 0 0 1 |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
У сегменті до 90 000 руб. найкраще рішення як для музикантів-початківців, так і для професіоналів. Молоточкова клавіатура дозволяє насолодитися грою як на справжньому фортепіано (а також 128 голосна поліфонія та відмінні темби), а функції синтезатора та велика різноманітність тембрів дозволяють не обмежувати себе у творчості. Педи як на міді-контролерах, з можливістю запису своїх семплів; драм та loop-машина, секвенсор та арпеджіатор – це лише частина інструментів, які можна використовувати. Я можу вічно вихваляти цей пристрій, але зроблю коротку вичавку. - Молоточкова клавіатура; - безліч функцій і властивостей, яких немає менш вдало реалізовані в інших моделях цього цінового діапазону; - можливість працювати від батарейок або акумуляторів; - всі види інтерфейсів як для студійного, так домашнього використання; - міцний немаркий корпус, розрахований на транспортування та часту експлуатацію в "польових" умовах; - можливість підключити до 3х педалей і призначити на них будь-які ефекти, стилі, семпли чи макроси - Відсутні власні динаміки. Для когось це може виявитися істотним мінусом, але давайте будемо відвертими – більшість живуть у квартирах з поганою шумоізоляцією, і використовують подібні пристрої у навушниках, щоб не заважати сусідам чи домочадцям. У цьому пристрої є окремий 3,5 мм вихід на навушники в передній частині, просто і зручно підключити будь-які вуха - у комплекті поставки немає сустейн педалі. Взагалі, звичайно, корг пожопилися, вона коштує 5 баксів, могли б і доповісти - екран хоч і великий, але монохромний; я б спокійно доплатив ще п'ятірку згори за кольоровою. Може в KROSS 3 зроблять - трохи заплутане меню, але через пару годин використання все стає інтуїтивно зрозумілим. На youtube каналі korg є відео інструкція. - Відсутність адекватних оглядів даної робочої станції. Думаю найближчим часом зробити свою інструкцію російською мовою в інеті знайти дуже складно, але у мене вийшло. Якщо комусь потрібно - пишіть мені в воз @FortunateSan ![]() |
Додати відгук