Темна версія
Польща
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.

Відгуки про Intertool DT-0180

Фото - Перфоратор Intertool DT-0180
Фото 13
Товар застарів
221
Режими роботи: свердління з ударом; свердління (без удару); довбання (відбійний молоток); Споживана потужність (Вт): 850; Енергія удару (Дж): 3.2; Кількість ударів (уд/хв): 4400; Кількість обертів (об/хв): 900; Реверс: щітковий; Функції: запобіжна муфта; Джерело живлення: електромережа (230 В)
в списокмої списки
Відгуки про Intertool DT-0180Додати відгук
Так1
Ні0
Коштує копійки. Для одного ремонту його вистачить за очі.
 8 квітня 2020
Чесно, брав найдешевший перфоратор. тк не бачив сенсу брати дорожче для власного ремонту. Використовував його кілька днів, і за цей час склалася думка, що він дуже непоганий за свої гроші. Насамперед дуже здивувала комплектація. Я думав приїде коробка з перфоратором, та все. У коробці виявилася сумка з трьома свердлами, зубилом та піком. Свердла не найкращі, але млинець, дякую і на цьому. Не було правда найнеобхіднішого, на 6, але зубилом користувався на всю. За конструкцією - все досить лаконічно. Він зручний, ручка відкручується, пластик як пластик. Провід на 3 метри. Мало, напевно, але що є. Патрон слабкий, тут до ворожки не ходи, але поки що не зламався. Сам патрон під СДС. Напевно це добре, тому ці свердла є скрізь. Ручка перемикання режимів не дуже зручна. Ні, вона працює, але дуже туко язичок затягується, що в рукавичках буває напружує. В іншому - зубилом збив купу газоблоку та бетону. Газоблок щось таке, а ось бетон - потужності на мій погляд достатньо, щоб працювати по 15-20 хвилин і робити 5 хвилинні перекури. Кейс хипкий, але й за такий дякую. Усі витратники були у пластикових чохлах та змащені олією. За це дякую
За свої гроші чудова потужність. У комплекті йшли витратники у вигляді свердл. зубила та піки. Ручка знімна.
Патрон тут слабенький. Мені здається, не витримає він інтенсивне навантаження.
Антон Чкористуюся Intertool DT-0180 менше місяця
Так1
Ні0
У цій ціновій політиці – краще ні!
 21 серпня 2013
Зовсім не чекав від нашого харківського виробника такого потужного інструменту. Пропрацював місяць по цегли і бетону - вище за всякі похвали. Вдома вішав телевізор на бетонну стіну - 5 секунд на кожну дірку, і дивно, що неголосно. Брав у фірмовому магазині інтертулу "Світ Інструменту". Працював до цього з Баутеками, Ритмами – небо та земля...
- Низька ціна;
- довбає потужно і швидко;
- гріється слабо;
- Порівняно з іншими якось важкуватий.;
- реверс перестав працювати відразу, не знаю чи нести в ремонт, адже він мені не потрібен.;
- кейс всередині м'який. Поки доніс з магазину додому, відкрив - уже кілька вм'ятин.;
Sirius_khкористуюся Intertool DT-0180 місяць і більше рекомендую купити обов'язково
Так0
Ні1
відмінна модель, дуже сподобалося
 19 червня 2017
Найкращий перфоратор на нашому ринку на сьогоднішній день
Перфоратор відмінний! Рубить, дилбіт і бурить на ура! У мене він вже 3 роки і жодних ремонтів та проблем з ним не було!!! При тому, що я займаюся професійно ремонтами квартир! Краще будь-яких дорогих іменитих родичів! Рекомендую! Не пошкодуєте!
Недоліків не виявив! Все відмінно! Дуже задоволений перфоратором
користуюся Intertool DT-0180 місяць і більше рекомендую купити обов'язково