Каталог   /   Комп'ютерна техніка   /   Мережеве обладнання   /   Wi-Fi обладнання   /   Huawei

Відгуки про Huawei B310

Фото - Wi-Fi адаптер Huawei B310
Відео 17Фото 2
Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.
Купити!
Amazon.pl

Huawei B310S-22 Biały Router 4G Lte 150 Megabit/S Gigabit Wolny 2 X Sma Do Anteny Zewnętrznej B310

Amazon.pl
Поскаржитись
в списокмої списки
Відгуки про Huawei B310Додати відгук
Переваги

Мінуси

відмінна модель, дуже сподобалося
29 вересня 2018
У зв'язку з величезним асортиментом подібних пристроїв, простому користувачеві важко зробити правильний вибір. Щоб не було неприємностей із відсутніми або погано працюючими діапазонами, перед покупкою обов'язково уточнюйте повну назву пристрою. Повністю сумісна з українськими частотами та операторами лише серія B310s-22! Решта працюватиме вибірково.
Не зважаючи на низьку вартість, НЕ РЕКОМЕНДУЮ купувати роутери серій B310As-852, B310s-927, B310s-518!
Працює відмінно!
Обережно із вибором серії
 рекомендую купити обов'язково
доведеться пошукати інший роутер
6 вересня 2020
Ловить інтернет нормально.
Постійно глючить.
Для великого будинку не підходить
Сергейкористуюся Huawei B310 більше року
Рекомендую
9 червня 2020
Відмінний роутер, підходжу до будинку, вже ловить сигнал, немає глюків, тримає стабільний сигнал.
Немає
користуюся Huawei B310 місяць і більше рекомендую купити обов'язково
відмінна модель, дуже сподобалося
16 листопада 2018
Придбав Хуавей 310 - 852. Дешевше від інших з цієї моделі. Він працює тільки в 4 G тобто на частотах 1800 і 2600 МГц. З 3G не працює. У місті у мене
4 G є і не одна вежа. Використовую з двома вуличними антенами в обидва роз'єми.
У ЛАН порт підключив провід кручена пара 23 метри і вона включена на вхід роутера Тп-лінк 841. Швидкість по прийому 55 - 75 Мгбіт. Працює стабільно.
Чи не висока ціна. Чи не зависає не глючить. Працює у парі з іншими роутерами.
Не знайшов.
користуюся Huawei B310 менше місяця