Відгуки про HP Pavilion 14-ec0000
![]() | від 3 299 zł 2021 рікPavilionультрабукSSD M.2швидка зарядкаWi-Fi 6брендова акустикапідсвіткасканер відбитківбез апгрейду ОЗП Дисплей:14 ", 1920x1080 (16:9) Процесор:Ryzen 5, 5500U, 2.1 ГГц Відеокарта:Vega 7 ОЗП:16 ГБ Накопичувач:SSD M.2 NVMe, 512 ГБ Вага ноутбука:1.4 кг |
Відгуки про HP Pavilion 14-ec0000 | Додати відгук | 0 0 0 6 |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Znalazłem to, czego chciałem, długą autonomię, fajny obraz, małe wymiary. Wygodnie mu się ogląda film i ćwiczy, kąty widzenia są szerokie. Otóż w skrajnych przypadkach podłączam go do telewizora. aMD 5500U jest energooszczędny, a konstrukcja jest świetna
ssd szybko Jakość wykonania laptopa jest dobra. nie ma problemu ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Ryzen 5 5500U, fajny, autonomia niezła, nie robi się głupio, model ma rewelacyjną autonomię, u mnie w pracy może ciągnąć 6-7 godzin. Tak, a instalacja tutaj jest normalna, nie ma problemów z CO, a komputer nie obraża się na porty, to niewątpliwie cieszy. Ogólnie zachowuje się dobrze, jestem z niego zadowolony) Wydajność, budowa, klawiatura. Nie. wszystko jest super ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Co mogę powiedzieć, to kompaktowy mały laptop o normalnej autonomii. Szybko się do tego przyzwyczaiłem i podoba mi się design i nie ma odblasków, a pokrywę otwiera się jedną ręką, a wszystko z głośników jest w porządku z dźwiękiem. Ponadto system operacyjny ładuje się szybko, a programy działają wyraźnie. Ładne, a odwzorowanie kolorów jest jasne, a podświetlenie ekranu jest dobre. Tak wszystko jest w porządku. Komp jest dobry. ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Bardzo dobry laptop o normalnych parametrach, ma w środku procesor ryzen, a także dysk z najwyższej półki, to już nie jest hdd, ssd będzie szybszy i będzie działał bez dźwięku. A sam laptop jest cichy. podoba się, nawet wypuściłem zabawkę, no, starą, ale mimo to widziałem, że 5500U ciągnie jeszcze poważniejsze gry, ale nie kupiłem go do gier Podoba mi się projekt, touchpad nie jest nieszczęśliwy, klawiatura jest przyjemna) nie ma żadnych niedociągnięć, nawet dźwięk jest dobry, a ładunek generalnie trzyma długo ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Комп'ютер на базі АМД процесора, з 8 гб озу та вбудовуванням радеон дуже не слабкою. При цьому радує екран своїми кольорами і екран з рівномірним підсвічуванням. Компактний та легкий. Усі завдання швидко робить. Нормальний робочий апарат, який і заряд тримає довго і всі завдання на два виконує. не зрозумів ще можна в моїй версії додати озу. ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Для роботи собі додому взяв, тому що далеко справа така, комп'ютер будинку стаціонарний є, але сидіти за ним нудно. А цей комп'ютер бери з собою куди хочеш і в рамках квартири теж. Коштує швидкий ssd диск, 5500U потужний райзен стоїть, озу теж вистачає щоб відкривати багато вкладок. Плюс він компактний, та й майже безшумний. Ах та ще - вбудована у амд хороша, потужна, навіть зіграти можна в контру. Продуктивність, мега зручна клава, хоча здавалося б незручна тому що комп маленький, але немає просто блоку праворуч цифрового, тому і клавіші адекватного розміру. Жодних ![]() |
Додати відгук