Відгуки про High Peak Nevada 4 (926274)
![]() |
Відгуки про High Peak Nevada 4 | Додати відгук | 0 0 1 3 |
Відгук корисний? Так6 Ні0 |
Користувалася наметом 5 років (пізня весна, літо, рання осінь) в умовах Кавказу та Північного Кавказу, в цих умовах вона показує себе чудово, витримує пристойні зливи, містка та зручна. Вагомий плюс для піших походів-досить легка та компактна. Дуги фібергласові, металеві та служать довше, і від вітру не так страждають. Вентиляційний отвір один, два було б краще. ![]() |
Відгук корисний? Так6 Ні0 |
Використовую вже кілька сезонів. За цей час неодноразово потрапляв у найсильніші зливи, але жодного разу не протік. Не дарма все ж таки купив. Рекомендую. Якість матеріалу та якість виготовлення на висоті. Повністю відповідають запитаній вартості. Досить легка, швидко та без проблем збирається. Чи не виявив. ![]() |
Відгук корисний? Так1 Ні0 |
Єдине, що сталося за весь час, це потріскалася одна з дуг і від іскри з'явилася маленька дірочка в тенті на тамбурі. Витримала всі дощі та зливи, в які потрапляла. Виправдала всі очікування. Зручність складання, не промокає. Відсутність вікон. користуюся High Peak Nevada 3 місяць і більше рекомендую купити обов'язково |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Чудовий намет. Перевірку під дощем пройшла. Протікання не виявлено.
Рекомендую Ціна, якість, швидкість збирання. Вес трохи важчий за вказану. Але це не недолік. |
Додати відгук