Темна версія
Польща
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.
Каталог   /   Авто та мото   /   Шини і диски   /   Шини   /   Hankook

Відгуки про Hankook Ventus Prime3 K125 225/55 R18 98VДодати відгук
Так7
відмінна модель, дуже сподобалося
 17 березня 2017
Купив у 16 році проїхав на ній приблизно 30тис.км знос протектора 50 відсотків на задніх колесах трохи менше знос десь 30 відсотків. Дорогу тримає добре, у мокру погоду на всі сто відпрацьовує. Машина пежо-парнер для неї вистачає. Дуже подобається як гума ковтає ями стики на дорозі. Я задоволений . Рекомендую
М'яка не галаслива, ціна якість
Мене все влаштовує
користуюся Hankook Ventus Prime3 K125 195/65 R15 91H місяць і більше
Так4
Ні0
Коштує своїх грошей на всі сто
 17 червня 2017
Тиха, м'яка. Дорогу тримає чудово. Витрата бензину чудово. Не гірше за попередній Мішлен сейвера. Nissan tiida 195 65 R15. Гума 2017 Румунія
Поки що не знайшов.
користуюся Hankook Ventus Prime3 K125 195/65 R15 91H місяць і більше рекомендую купити обов'язково
Так6
За ці гроші – супер!
 1 липня 2018
Наїздив 20 тис. за три місяці. Зношування 30%. Не гірше за Континенталь. У порівнянні - гарне враження за ходовими якостями. Аквапланування практично відсутнє. Їжджу багато путівцями - збирає цвяхи, шурупи. Контик, навіть за 60-70% зносу не збирав. Загалом гума хороша.
Тиха, м'яка, економить паливо, немає аквапланування
Збирає цвяхи, шурупи. П'ять проколів...
користуюся Hankook Ventus Prime3 K125 195/60 R15 88H кілька місяців
Ні0
Для спокійної їзди містом та околицями те що треба
 9 грудня
Відкатав на такій резині декілька сезонів, на наступний планую взяти Ventus Prime 4 або Michelin, бо на попередньому авто стояла вона і від неї був повний захват. Ця ж резина добрий середній клас, доволі тиха, непогано тримає дорогу, при екстреній зупинці машину не веде. добре показує себе як в дощ так і в спеку. Декілька разів ловив яму розміром з тазик, що думав що все, грижа точно піде, але ні, витримала. Приемне, що ціна за цю резину не дуже висока. То ж якщо ви не спортсмен, а шукаєте хорошу шину і не хочете переплачувати, то Hankook Ventus Prime3 вдалий вибір.
Тиха, добре тримає дорогу, економічна.
Вже є Hankook Ventus Prime 4
Reverse_rainкористуюся Hankook Ventus Prime3 K125 205/55 R16 91H більше року
Ні0
гуму рекомендую за адекватну ціну по ринку
 14 травня 2020
довго вибирав гуму зібрав багато інформації в результаті купив hankok k 125 made in korea у розмірі 205 50 16 ціна була на момент покупки 5500р за балон. що то з європейців але у мене вибору не було в цьому розмірі. Взагалі гумою залишився задоволений. Гума не дуже галаслива (все пізнається в порівнянні) чудово тримає дорогу ковтає стики не дубва в дощ теж добре, коротше впевнений середнячок з прицілом на преміум, але ціна завищена.
хороша гума, але завищена ціна за корейця хоча претензій до гуми у мене немає
ціна завищена
дмитрийкористуюся Hankook Ventus Prime3 K125 205/50 R16 87V кілька місяців
Ні1
думаю, не варто переплачувати за новинку, не так вона має перевагу.
 7 квітня 2020
вибирав між Ventus Prime 2 K115 та Ventus Prime 3 K125, 205/55 R16 91V. Вибрав за рекомендаціями нову модель, як преміум-сегмент (так її позиціонували продавці). Колесо добротне, не легке, протектор швидше туринговий, гума тактильно нагадує покриття soft touch, є захист обода диска, Корея, 51-й тиждень 2019 р. зривається в занос, є відчуття, що твердо стоїш на ногах і слухаєш порив вітру. У попередній моделі "розвиненіші" канавки для відведення води.
сучасний дизайн, наявність захисту обода диска, якісна гума (не пластмаса), солідно виглядають на авто.
акустичний ефект - не те, щоб дратує, але у тривалій поїздці дуже втомлює.
Сергейкористуюся Hankook Ventus Prime3 K125 205/55 R16 91V менше місяця
звичайна модель, нічого особливого
 25 лютого 2020
У перший сезон все чудово. Тиха, м'яка, комфортна. У дощ нічого. Але на другий сезон протектора вже 60% залишилося. Після тривалого пробігу (2000 км в один бік) на постійній високій швидкості 140-180 км/год стерлася дуже сильно. У дощ почала рано спливати. При швидкому проходженні поворотів сильно стирається зовнішня бічна частина протектора.
Підсумок: комфортна гума для спокійного керування на середніх швидкостях, але на 2 сезони.
Комфорт, низький шум
зносостійкість
Ні2
Рекомендую!
 10 жовтня 2019
Накатал 20 тис. км із квітня по 10 жовтня 2019 року!
Знос мінімальний!
205/60/16, Рено Меган 3.
Відмінно у вологу погоду.
При зниженні температури рівно на дві атмосфери спускають колеса. (Помітив цієї осені)
Олександр Гавриковкористуюся Hankook Ventus Prime3 K125 205/60 R16 92H кілька місяців
Ні3
більше собі таку не куплю, хочу пожити ще
 28 січня 2020
Відкотив на ній 2 сезони. Як тільки купив, у перший же рік вперше в житті зловив аквапланування на 100 км/год, електроніка в машині відпрацювала на найвищому рівні. Став їздити насторожено в дощ. Потім я зловив вдруге аквапланування вже на 80 кмч на платнику, почуваєшся ніяково коли всі тебе обганяють у дощ, а ти боїшся їхати більше 80-90, при тому що на цій машині у мене була різна гума і на жодному такого я не бачив. У суху погоду – нічого особливого, звичайна гума.
Так особливо ні, звичайна гума, в міру тиха
Аквапланування, дощ небезпечно на ній їздити
Антонкористуюся Hankook Ventus Prime3 K125 215/60 R16 99H більше року
Гарні шини для міста
 2 червня
Машина Nissan Micra. Розмір шин 185/60R15. Переважно їзда містом. Купили саме ці після відеооглядів та відгуків.
Гарне зчеплення та гальмування на сухій дорозі. На швидкості до 80 км/год під час дощу аквапланування не помітив, дорогу тримають добре. Відносно тихі до 100 км/год. Досить м'які - дрібні ямки та тріщини ковтають добре, і при всій своїй м'якості не хиткі в поворотах. Машина впевнено контролюється.
З'являється шум після 100 км/год (звук зуде, що трохи напрягає). У мережі пишуть, що у моделі швидке зношування, але відкатали 2000 км - по зносу як нова гума. Можливо це пов'язано зі стилем та швидкістю їзди.
Дмитрий Пкористуюся Hankook Ventus Prime3 K125 185/60 R15 88H кілька місяців
Показано 10 з 13 відгуків
ще 3 відгуки

Купити Hankook Ventus Prime3 K125 225/55 R18 98V

Усі ціни 13 →
Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.

Hankook Ventus Prime 3X K125A ( 225/55 R18 98V 4PR SBL )

Doskonała równowaga pomiędzy osiągami a komfortem prowadzenia Opona letnia z udoskonalonymi parametrami, spełniając... щеa coraz bardziej wyśrubowane wymagania nowych samochodów osobowych Cechy Wzór bieżnika 4-kanałowe, szerokie rowki odprowadzajce wodęUlepszone odprowadzanie wody 3 wzdłużne żebra bieżnika Poprawiona kierowalność oraz wydłużony przebieg Skośne rowki Zwiększona powierzchnia styku podczas hamowania dla lepszej trakcji System VAI Specjalne oznaczenia na zewnętrznych barkach opony, pozwalające z łatwością sprawdzić nieregularne zużycie spowodowane nieprawidłową zbieżnością kół Struktura opony Nowoopracowana mieszanka bieżnika z krzemionką Ulpeszona trakcja na suchej i mokrej nawierzchni oraz niższe opory toczenia Bezłączeniowy podkład bieżnikaWysoka wytrzymałość bieżnika Szerokie opasanie Lepsze zachowanie na suchej i mokrej nawierzchni Zrównowqżona, poliestrowa osłona Zwiększona sztywność i wytrzymałość ściany bocznej Wypełniacz stopki o wysokiej sztywności Poprawiona kierowalność i lepsze manewrowanie pojazdem Drutówka o wysokiej wtyrzymałości Lepsza krągłość opony i wytrzymałość stopki
Tirendo.pl
571

Hankook Ventus Prime 3 K125 ( 225/55 R18 98V 4PR SBL ) 1023642

Hankook Ventus Prime 3 K125 Doskonała równowaga pomiędzy osiągami a komfortem prowadzenia Opona letnia z udoskonalo... щеnymi parametrami, spełniająca coraz bardziej wyśrubowane wymagania nowych samochodów osobowych Cechy Wzór bieżnika 4-kanałowe, szerokie rowki odprowadzajce wodęUlepszone odprowadzanie wody 3 wzdłużne żebra bieżnika Poprawiona kierowalność oraz wydłużony przebieg Skośne rowki Zwiększona powierzchnia styku podczas hamowania dla lepszej trakcji System VAI Specjalne oznaczenia na zewnętrznych barkach opony, pozwalające z łatwością sprawdzić nieregularne zużycie spowodowane nieprawidłową zbieżnością kół Struktura opony Nowoopracowana mieszanka bieżnika z krzemionką Ulpeszona trakcja na suchej i mokrej nawierzchni oraz niższe opory toczenia Bezłączeniowy podkład bieżnikaWysoka wytrzymałość bieżnika Szerokie opasanie Lepsze zachowanie na suchej i mokrej nawierzchni Zrównowqżona, poliestrowa osłona Zwiększona sztywność i wytrzymałość ściany bocznej Wypełniacz stopki o wysokiej sztywności Poprawiona kierowalność i lepsze manewrowanie pojazdem Drutówka o wysokiej wtyrzymałości Lepsza krągłość opony i wytrzymałość stopki
Oponytanio.pl
727

Hankook Ventus Prime3 (K125) 225/55 R18 98V samochód osobowy Opony letnie

Hankook Ventus Prime3 (K125) 225/55 R18 98V samochód osobowy Opony letnie Opony PEUGEOT: 3008 II SUV, 5008 II, AUDI... ще: A6 C8 Avant, HYUNDAI: Tucson, ix35, MITSUBISHI: ASX SUV, JEEP: Cherokee V, SSANGYONG: Korando III SUV 1023161 8808563437453
Autodoc.pl
Доставка: по Польщі